ראש 1

bustedit

New member
../images/Emo41.gifראש 1../images/Emo41.gif

סורי על ההודעה החדשה.. פשוט לא היה ממש איפה לשרשר :/ קיצר: גררררררררררררררררררררררר
צ'אז [צ'ארלי] המעצבן הזה מצליח לעצבן אותי כל פעם מחדש!!!! למה? אוקיי.. דבר ראשון, בגיליון של ראש1 שיצא השבוע יש כתבה קטנטנה על באסטד עם תמונה נחמדה. הנה מה שהיה רשום שם: "האם יש מצב שבאסטד יתאחדו ויוציאו אלבום אוסף לקראת סוף השנה? סורי, אבל התשובה שלילית. למה? תשאלו את צ'ארלי סימפסון(!). "חבל על המעריצים שלנו, שנורא רצו לקבל את כל השירים הטובים של באסטד על דיסק אחד, אבל צ'ארלי לא מעוניין להוציא אוסף", אמר ג'יימס בורן. "צ'ארלי עדיין חבר טוב שלנו, אבל הוא פשוט מסרב". אוקיי צ'ארלי חמודי.. לא מספיק שנטשת את באסטד לטובת פייטסטאר והשארת את ג'יימסי ומאטי מאחור עם דמעות בעיניים ושברת לכל המעריצים את הלב, עכשיו גם את הדיסק הנחמד למזכרת שיוסיף לנו אור לחיים אתה לא מעוניין להוציא?!?!? מה הקטע שלך?!!? גרררר
הוא לא מעצבן? דווקא כן. מאוד מאוד מעצבן. ד"א בהודעה רשמית זו, החלטתי להפוך את עצמי ל"אחראית כתבות ראש1" או במילה אחת "הכתבנית" כמו שבטי מטלנובלה בע"מ אומרת. כל פעם שיפורסם כתבה על באסטד או מקפליי, אני אדאג לידע אתכם ולרשום את זה פה!
הולך?

DesertRose7

New member
קראתי את זה..

לא ריגש אותי בכלל.. לא הזיז לי אפיל ואת הקצה של השערה ביד (שאני כבר צריכה להוריד) [מושפעת מערב ירידות..נא התעלמו] קיצר..לא שמעתי על הדבר הזה בשופ מקום אחר חוץ מהראש 1 אז אני בכלל לא מאמינה למילה שכתובה שם. עמם הסליחה.

Hip Hop star

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!!!!!!!

ואת חשבת לרגע שג'יימס באמת אמר את זה?????? כמה שזה מעצבן שאנשים מעדיפים להאמין למדורי רכילויות,במקום לברר אם זה בכלל נכון.... אז ראש1 כתב,יופי להם..שיימשיכו לכתוב ת'בולשיט שלהם... אם את רוצה להביא כתבות מראש אחד,אז יאללה... אבל זה לא אומר שזה בהכרח נכון... למה שג'יימס יירצה להוציא אלבום אוסף,כשהוא עכשיו עסוק עד מעל הראש עם הלהקה החדשה שלו,וכנ"ל מאט שעובד על קריירת הסולו שלו..וכמובן צ'ארלי שעסוק עם פייטסטאר... ראש1 חיים בסרטים,העיקר לעשות שם רע לצ'ארלי.....טחחחחחחחח...

bustedit

New member
לכי תדעי..

ואם זה נכון!? יש לך הוכחות שלא?! חוצמזה זה נשמע לי דווקא אמיתי כי ג'יימס תמיד רצה לחזור לבאסטד וסבל במיוחד שהם התפרקו. אז נכון שכל אחד עם הקריירה שלו עכשיו. אבל חוצמזה, לשחרר דיסק אחרון שיחמם למעריצים ת'לב זה לא כזאת בעיה. ולפי מה שהבנתי, באסטד כתבו חצי אלבום.. ואז התפרקו.. ולכן הם לא שיחררו אותו. ויש מצב שחצי האלבום הזה היה בתוך הדיסק שמאטי וג'יימס רצו לשחר וצ'ארלי(!!!!) לא נתן להם ולא שיתף פעולה!

ליטלושי

New member
תאמת זה כבר ישן..

ראש 1 חיים במקום אחר..נזכרו מתי לפרסם את זה אני זוכרת שכמה זמן אחרי שהם התפרקו הם נפגשו שלושתם ביחד ואמרו שיש להם מספיק חומרים כדי להוציא דיסק שלישי..כמובן שזה לא קרה, וזה היה ברור שג'מס לא יחזור לבאסטד ואפחד לא יחזור לבאסטד כי לצארלי טוב בפאייטסטאר שם הוא רצה להיות וזהו..אם לא הוא לא היה עוזב את באסטד ובקשר ל"צארלי לא שיתף פעולה"..לכי תדעי מה היה שם אולי זה היה בהסכמת שלושתם, אולי זה דווקא מישהו אחר אולי בכלל זה היה סתם שמועה הדיסק הזה..ויש עוד הרבה אוליים שאם אני אמשיך אני גם לא אסיים.. ובקיצור אי אפשר לדעת וגם אי אפשר להאשים..

Hip Hop star

New member
../images/Emo45.gif

ראש1 גם לוקחים את את רוב הדברים מהסאן... ולא קרין,אין לי הוכחות שזה לא נכון..רק אמרתי שאם אני לא קוראת את זה או שומעת ממקור יותר אמין,אז אני לא מאמינה... הרי לא שמעת את ג'יימס באמת אומר את זה..ראש כתב שהוא אמר... אני הייתי מאמינה אם נגיד ב-TOTP למשל אומרים על זה משהו...ולא ראש1,או כל שאר מדורי הרכילויות האלה שאין להם משהו יותר טוב לעשות בחיים........יש מבין?

Hip Hop star

New member
נו,טוב...

סטאר,סאן...כולם בקיצור העיתונים שכולנו יודעים שהמקורות שלהם לא אמינים בכלל! ורוב הדברים שהם כותבים הם ממציאים..ולא לקחת לדוגמה את עניין הפירוק של באסטד...שהם בכלל לא הראשונים שכתבו על זה.....

PunK RocK 1o1

New member
אז זהו

שאת רוב הדברים כתבת בזמן עבר, כי זה היה בעבר וזה לא רלוונטי לעכשיו..

Hip Hop star

New member
נצל"ש

מי שרוצה... היום ב-BBC פריים,ב-17:35. יהיה את "תלמידים מלמדים"...והיום אחד המורים אמור להתחפש לצ'ארלי שלנו....

L u L i1

New member
ראיתיי...

זה היה ממש קצר! בקושי הראו אותו......חח עם הגיטרה המתנפחת...הוא בכלל לא היה דומה לו..!
ואחרי זה השמיעו גם קטע מWIGTSF...
ואיך שהמורים עושים כל מה שהילדים אומרים להם....חח מפגרים...

Hip Hop star

New member
זה לא היה הכל...

כמו שהם עושים חזרות עם הריקוד... אז מה שראית היה החזרות..כי הם הרי אמורים ללבוש תלבושות... מסכנה המורה שצריכה להיות קלי אוסבורן...
..... אבל הזה שאמור להיות צ'ארלי! גדול גדול!איזו גיטרה לעניין נתנו לו!... אבל חשבתי שהקטע הוא מ-crash&burn...... בסוף זה היה מ-year3000....... אבל בשיעור ספורט..כששמו את WIGTSF היה מגניב! התחלתי לשיר יחד איתם.........חעחעחעחחע... אבל מאיפה המנחה של התוכנית מוכר לי???

למעלה