ראש 1

Hip Hop star

New member
אמ....

הופעה...אולי מציגים.... אני לא יודעת אם בפרק הבא,כי הם אמרו משהו על הריקוד... האמת לא קלטתי מה המנחה אמר בסוף,כי זה היה כ"כ מהר ולא שמתי לב לרוב הדברים שאמר.. אבל הראו את הזה שאמור להיות צ'ארלי,אז אולי תהיה התקדמות בפארק הבא...

loner in love

New member
פאק

כמה שטויות בשרשור אחד וסורי מראש לכולם דבר ראשון שחר- לא יודעת אם שמעתי את זה ממקור כלכך אמין, אבל זאת לא פעם ראשונה שאני שומעת את זה. זוכרת מה שאמרתי לך ביומולדת? דיברתי על זה. אז ראש1 לא המציא את זה קרין- אני לא מבינה למה זה כלכך מעצבן אותך, ואיך בדיוק דיסק אוסף יכניס לך אור לחיים. דיסק אוסף זה אומר כל הלהיטים שלהם, כל הלהיטים שלהם אומר בדיוק מה שיצא בדיסק של ארה"ב. במילא יש לך את כל השירים האלו. לדעתי עדיף שהם לא עושים את זה, אם הם היו מוציאים זה סתם היה נראה שהם עושים את זה בשביל הכסף. ליטל- מתי בדיוק הם נפגשו שלושתם ואמרו שיש להם מספיק חומרים לדיסק נוסף? ג'יימס ומאט היו אמורים להפגש אחרי הקריסמס ולהתחיל לכתוב את האלבום, וצ'ארלי היה אמור להצטרף אליהם אחרי ה"הפסקה". שאני אזכיר לך שהם לעולם לא הספיקו לשבת ולכתוב? וגם אם יש "מספיק חומרים לדיסק" זה חומרים כתובים, בטח שלא מוקלטים. ואלא אם כן הם מתכוונים להוציא ספר שירה אין להם מה לעשות עם זה קרין תודה על הדיווחים מראש1

ליטלושי

New member
אממ

אני לא יודעת מה הם כן אמורים או לא אמורים היו לעשות..אני לא כל כך זוכרת אבל זה היה כמה זמן אחרי הפירוק שהם נפגשו שלושתם בבית של צארלי ומאט אמר שיש להם מספיק חומרים כדי להוציא עוד דיסק..

Hip Hop star

New member
קראת........

נו......אז אין ממש בסיס למה שאת אומרת... בין ובין...זה לא נכון,אין אלבום 3...וסביר להניח שבאמת נכתבו שירים..אבל לא נראה לי שנזכה לראות מה יצא מהם...

bustedit

New member
כ"כ עצוב ../images/Emo7.gif

חבל שהם לא הוציאו ת'דיסק ה-3.. עם המוחות של ג'יימס ומאט, האלבום הזה היה אמור להיות פיצוץ!
אבל תודות לצ'ארלי(!!!!!!!!!!!) הוא לא יצא..

Hip Hop star

New member
למה את כועסת על צ'ארלי?../images/Emo12.gif

זה נורא קל להאשים את צ'ארלי בהכל...הרי הגענו אפילו למצב שכולם מייחלים לו למות,ולהידרס ע"י אוטובוס!!! אם ג'יימס ומאט היו רוצים,הם היו יכולים לחפש מישהו אחר... אבל זאת הייתה החלטה של כולם לפרק את החבילה,ולא רק של צ'ארלי. כולנו יודעים שבמשך ההפסקה שהם לקחו,הוא חשב על סה טוב טוב,ולבסוף החליט לעזוב.

bustedit

New member
למה אני כועסת על צ'ארלי?!?!?!

אם את לא יודעת למה, זה מאוד חמור!

Hip Hop star

New member
אם זה בגלל מה שאני חושבת שזה...

אז במצב יותר חמור... לשנוא/לכעוס עליו בגלל שעזב ת'להקה לא ממש ייעזור לך פה....

bustedit

New member
../images/Emo9.gif

בקשה ו... זה מעצבן אותי כי זה לא משנה שיש שם את כל השירים האלה במילא.. אלא עצם זה שהם יוציאו ת'דיסק הזה.. לא יודעת.. לי לפחות זה היה עושה הרגשה טובה..

loner in love

New member
זה סתם למתוח את זה

להוציא את המיץ עד הסוף ממשהו שכבר נגמר זה מיותר לדעתי

5cihh

New member
אל תהיו מפגרות!!

הוא צודק לגמרי מה אתן סתומות? הרי מה לעזאזל אוסף יתן לכם? אוסף של שני דיסקים?!!?!?! שניים?!?! פשוט תקנו את פאקינג שניהם זה באסטד ממילא צריך את שניהם! כאילו זה פשוט שווה ישירות מסחור ועוד בוחטה לכיסים שלהם, אני אוהבת כל אחד מהם עד עמקי נשמתי אבל למה המסחור? הם מוסיקאים ולהוציא אלבום אוסף אחרי שני אלבומים זה חוצפה. "כל השירים הטובים של באסטד"..חצי מכל אלבום?! גאד תחשבו כבר לפני שאתם סתם כותבים חרא על צ'ארלי חבורת אנוכיים. (לא אלו שלא התעצבנו כמובן)

למעלה