רבלדה הפרק היומי- פרק 117

bigmomentom

New member
../images/Emo41.gifרבלדה הפרק היומי- פרק 117 ../images/Emo41.gif

סוף סוף פרק החלום בהקיץ של מיה... כל התגובות לכאן בבקשה.

bigmomentom

New member
סירטון החלום של מיה מהפרק להורדה

רק שתבינו איזה פערים בין הגירסה הבינלאומית (שלנו) לשלהם. בגירסה המקסיקנית החלום שודר בפרק 100. http://rapidshare.de/files/2456121/mia_y_su_sue_o_cursi.wmv.html

camila4ever

New member
../images/Emo41.gifמה סתומרת גרסא בינלאומית?!?!

אני לא מבינה.. את יכולה להסביר פליז?!

bigmomentom

New member
כן

כמעט לכל טלנובלה עושים 2 גירסאות. אחת שמשודרת בארץ המקור (במקרה זה מקסיקו) ואחת בינלאומית שמשודרת בארצות האחרות. הסיבה לכך היא שהגירסה הבינלאומית מוגבלת ל-40 דק' בלבד וגירסת המקור היא יותר מ-40 דקות. ואז קורה שמה שהם רואים נגיד בפרק 100 אנחנו נראה בפרק הרבה יותר מאוחר כי הפרקים אצלנו יותר קצרים.

bigmomentom

New member
ומחר גם טיציאנו פרו מופיע ברבלדה

זה מה שנקרא לפתוח את השבוע בענק!

bigmomentom

New member
זמר איטלקי ענק

והיה לו בארץ ובעולם להיט ענק בשם "פרדונו", שטחנו ב-mtv וגם בויוה בין הטלנובלות. והוא חתיך על!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifמוצ'אס גרסיאס!!../images/Emo24.gif

אני מורידה עכשיו..

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifמצאתי!!../images/Emo9.gif

ופעם ראשונה... שיר יפה..
אני אולי יוריד אח"כ עוד שירים שלו... יש לך המלצות? ושוב תודה!

סוכריה16

New member
וואי הם מביאים אנשים פול מפורסמים

דוד ביסבל- שזה גם 406 הצילחו להביא.. ודוד ביסבל ממש מצליח, ראיתי אותו בסתם ערוץ ספרדי חח וקראו לו "הזמר החתיךך" ושהייתי בתל אביב נכנסתי לחנות ושמעתי שם את השיר אווה מריה שלוו זה פשוט מגניבבבבבב... יש לו שירים מקסימים וגם , יביאו את לני קרביץץץץ!! איזה ענקים! הכל בגלל שהם צפון אמריקה.. והם קרובים שם

bigmomentom

New member
דיקלה, בבקשה תתרגמי לכולם

אם הבנתי נכון זה פשוט קורע! מצאתי את זה בפורום של דולסה מריה. אני מניחה שמישהו מהארץ רשם את זה שם. הנה הקטע בספרדית: Rebelde en Israel DIPUTADOS federales que andan de gira por Israel se dieron cuenta de que en ese país no se puede trabajar después de las 21:00 horas. Y lo peor es que la culpa la tienen ¡los mexicanos! EL CANCILLER de ese país Silvan Shalom interrumpió una plática con el grupo de 36 legisladores latinoamericanos que fueron en visita oficial porque ya había llegado la hora de irse a casa... a ver la telenovela Rebelde. EL MINISTRO les dijo que la serie sobre las aventuras de los chicos de la "Elite Way School" se ha convertido en una hora de tregua entre israelíes y palestinos. TAL ES el impacto del culebrón nacional que el canciller contó a los diputados que muchos de sus paisanos ya hasta quieren aprender español. NOMÁS QUE si se les ocurre venir a practicarlo se darán cuenta de que, si bien acá no hay mujaidines, los secuestros mexicanos no son de telenovela.

למעלה