רבלדה הפרק היומי- פרק 117

פעם ראשונה שאני רואה בשידור חי

חחחח תמיד אני רואה בלילה.. היה פרק פשוט מדהים
איזה מתוקים מיגל ורוברטההההה יאאא איזה כיף לראות אותם יחד! מה נגמר הפרק בדיוק בדקה רצתי להקליט לאמא שלי טרה אספרנסה כי היא לא בבית ופיספסתי...ראיתי עד הקטע שקולוצי שם את המכתב על הקומקום.. אוף לא הראו את מיה היום אני חולה עלייה!! ואיזה חמודים ניקו ולופה... ואני רוצה להגיד שהמכוער הזה שכל הזמן מציץ לבנות שהיה היום עם תומס פשוט מפחיד !! חחח מכוער ומפחיד!

הבנתי חלקים קטנים../images/Emo122.gif

אבל לא כל כך כאילו בבלאגן מי מוכן פליז לתרגם?!!?!?!?

סוכריה16

New member
וואי זה קצת קשה..

אבל אומרים שהיא מצליחה מאוד בארץ.. שצעירים מבטלים התחייבויות בשביל לצפות בה.. וכל מיני כאלה.. לא משמ מובן לי...

bigmomentom

New member
רגע

אם הבנתי נכון שר החוץ שלנו סילבן שלום דחה משהו בגלל רבלדה. הייתכן????

סוכריה16

New member
מה שהבנתי

מקורות מדווחים שנמצאים בישראל, שמים לב שבארץ הזו לא עובדים אחרי תשע בערב, ויותר גרוע האשמה ביד המקסקנים. שר החוץ של המדינה, סחילבן שלום, הפסיק שיחה עם 36 צעירים מדרום/ צפון אמריקה, שבאו לביקור רשמי , בגלל שכבר הגיעה השעה לחזור הביתה ולראות רבלדה.. המנהל אמר... בלה בלה בלה לא מובן, שסילבן אומר שכבר הרבה רוצים ללמוד ספרדית.. רק שאם יבוא בדעתם לבוא לכאן, טוב אז אין פה (לא מובן), אבל שידעו, שהחוטפים המקסקנים לא באים מטלנבולה.

ררררררררררר../images/Emo7.gif

אוףףף אחי תפס לי את הטיוי והטיוי השניה גם תפוסה ואני רוצה לראות אבל לא יכולה
תספרו מה היה..אני כבר יראה ש"ח

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifיאאאאאא איזה כיף לראות את

פונצ'יטו ודולסה יחד...
הלוואי שיהיו יותר קטעים כאלו... מה הקטע עם הבדיחה הזאת.. "שניה אולי הוא בכיס שלי..." אני שונאת שהם חוזרים על בדיחות!! זה כזה מעצבן!!! ועוד בדיחה כזאת מפגרת...
נו, שיהיה...... בקושי היתה אנהי.. או שהיא הייתה בהתחלה? כי הפסדתי טיפה(נשכח לי
)... זהו. לא פרק מעניין במיוחד.. אבל היה שווה רק בגלל הקטע של פונצ'ו עם דולסה

חחחחח

נכון אשכרה שווה רק בשבילם! וכן לא היה את מיה...אוףףף פליז אנשים מה היה בסןף?? ודיקלה פעם הייתי רואה בשידור חי כשזה רק התחיל אבל בחופש לא מזמן לא רציתי והייתי מכוונת בבוקר את הוידיאו להקליט ב6 בבוקר ושאני קמה בבוקר אני אוכלת ורואה!! חחיחיחיחיחי.... את יכולה עכשיו לעזור לי? סורי שאני קרציייה

shir08

New member
איזה מתוקקקק

איזה פרק יפה!! אשכרה היה שווה לראות אותו רק בגלל הקטע של אלפונסו ודולסה!!! איזה חמודים הם יחדדדד!

ג ב ש ו ש

New member
אני יראה בלילה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

לא הייתי בבית ותיכף אני הולך לנחם חבר שאבא שלו נפטר

bigmomentom

New member
אנשים, אני ניקרעת פה-לא יאומן!

הנה גם בפורום של אנהי רשמו את זה. הישראלים והפלסטינים עצרו את הדיונים ביניהם בגלל פרק של רבלדה. Israelíes y palestinos decretan tregua involuntaria para ver la telenovela mexicana Rebelde Tras el éxito de la telenovela Rebelde en su primera temporada, la cual concluyó el pasado viernes 22 de julio, se dio a conocer que la historia producida por Pedro Damián ha despertado gran interés en el ámbito internacional. Es el caso de Israel, donde ha logrado crear una tregua entre palestinos e israelíes, quienes, durante una hora, paralizan todo tipo de actividades, principalmente hostiles, con la finalidad de ver el melodrama protagonizada por Anahí, Dulce María, Christopher Uckermann, Alfonso Herrera y Maite Perroni. A decir del productor, fuentes suyas en ese país le han confirmado que a las 9 de la noche se suspenden las actividades en Israel e, incluso, se ha despertado un gran interés por la gente de aquellas latitudes para aprender español y disfrutar del exitoso melodrama. Esta es la primera telenovela latinoamericana en la historia de la televisión que logra un suceso de tal magnitud, lo que marca un hecho histórico para las telenovelas juveniles. Logros. Novelas como Los ricos también lloran, protagonizada por Verónica Castro, y Rosalinda, estelarizada por Thalía, han conseguido paralizar países enteros como Rusia, Tailandia, Argentina y Grecia, sin embargo, no obtuvieron los resultados que Rebelde ha logrado en tan sólo nueve meses de estar al aire. Mismo caso ocurre en naciones latinoamericanas como Colombia, donde los cinco chicos se han consolidado en ventas de disco y asimismo han superado a artistas de talla internacional como Shakira y Juanes. Para la segunda temporada de RBD, la cual comienza el 1 de agosto, se incluirán nuevos personajes para darle mayor sabor a la historia de los populares chicos de la Elite Way School. Hasta el momento se desconoce quiénes serán los nuevos “rebeldes” que darán un giro total a la historia, aunque se han mencionado nombres como los de Camila Sodi, Ashley Derbez (hija de Eugenio Derbez), Michelle (hija de Stefani Salas), entre otros. La historia, pensada en cuatro temporadas de cuatro meses cada una, ha logrado convertirse en un fenómeno de mercadotecnia que incluye revistas, discos, ropa y un sinfín de productos, por lo que se está pensando seriamente en alargar la historia e inclusive transformarla en una serie juvenil. Rebelde, producción de Pedro Damián, se transmite de lunes a viernes, de 19 a 20 horas, por El Canal de las Estrellas.

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo12.gifאתם רציניים??? ../images/Emo12.gif

תפרשנו עוד קצת ממה שכתוב... בבקשה!!

סוכריה16

New member
צמך

מקורות מדווחים שנמצאים בישראל, שמים לב שבארץ הזו לא עובדים אחרי תשע בערב, ויותר גרוע האשמה ביד המקסקנים. שר החוץ של המדינה, סחילבן שלום, הפסיק שיחה עם 36 צעירים מדרום/ צפון אמריקה, שבאו לביקור רשמי , בגלל שכבר הגיעה השעה לחזור הביתה ולראות רבלדה.. המנהל אמר... בלה בלה בלה לא מובן, שסילבן אומר שכבר הרבה רוצים ללמוד ספרדית.. רק שאם יבוא בדעתם לבוא לכאן, טוב אז אין פה (לא מובן), אבל שידעו, שהחוטפים המקסקנים לא באים מטלנבולה.

bigmomentom

New member
שאלה למי שראה כבר ת'פרק

אני אראה רק בלילה אבל חייבת לדעת, האם היה היום בפרק קטע משותף של מיה ומיגל?

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifלא היה.. אבל......

נראה לי בהתחלה היה קצת קטעים איתם שזה היה כאילו חלום... כי ראיתי טיפה אבל לא ממש הבנתי כי לא ראיתי מהתחלה ממש..... אבל חוצמ2 וחצי שניות האלו לא היה כלום... אבל היה קטע משותף של מיגל ורוברטה
חמודימים כאלו...
תהני!!

למעלה