רבלדה פרק 108

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo41.gifרבלדה פרק 108../images/Emo41.gif../images/Emo88.gif

עוד פחות משעה הפרק.. שרשרו לפה הכל
רוב הסיכויים שאני יראה מחר בצהריים רק

DinaLiza13

New member
אני מקווה...

שזה יהיה פרק טוב כמו תמיד!!! ושנראה הרבה הרבה הרבה את מיה&מיגל!

איזה פרק יפה היה!!!

היה ממש קצת מיה ומיגל....
... גו תאו גו תאו!!! כוסוןןןן מגיע לדייגו הזה ררררררר מאז שהוא עם פאולה הוא מעצבן אותי..אוף שיהיה כבר עם רובר.. איך לוחן מתגרע באסטבן..גו לוחאן... איזה מדהימה רובר..האאאאאאאא איזה רעה מיה..מסכן ג'ובאני שלי!! איזה פרצ'ו הוא היה היום
איזה שמנה סלינה יואוו איך היא עיצבנה אותי..איך שראיתי אותה נהיה לי חם מה זה הפיג'מה הזאת!! ואיזה מהממת ויקושששש... בקיצוןר אחלה פםרק!!!

DinaLiza13

New member
איזה פרק!!

נקרעתי!! אבל שוב נשבר לי הלב על ג'ובאני
ואיזה צחוקים ען ניקו!! הוא יודע הכל נדמה לי!!
ושוב... איזה מתוקים מיה ומיגל!
וכמובן תאו הפך מ
ל

ג ב ש ו ש

New member
איזה פרק יפההה../images/Emo99.gif../images/Emo88.gif

היה מדהיםם כמו תמיד... אין לי זמן להרחיב אני תיכף יוצא לניצנים אז באביי לכם נתראה עוד כמה שעות בע"ה

חניניתה

New member
איזה פרק יפההה

מסכן ג'ובנייייי יאאא איך היא שברה לו את הלב.. איזה חמוד הוא היהההה אבל היה חסר לי את הצחוקים איתו.. איזה חמודים היו מיה ומיגל ביחדד.. אבל חבל שהראו אותם קצת.. תאו יפיוףףף.. אבל יש לו פנים של ילד... חמוד!! בקטע עם לולו אז שהיא אמרה שהיא חייבת תודה מיוחד למישהו משהו כזה.. אז תומס חשב שזה לו.. איזה מסכןןןןןן...

eveligne406

New member
וואט א פרקקק...

לא היה משוו... חוץ מהקטעים של מיה מיגל ו.. הקטעים של פרנקו ואלמה
חח דייי הם קרעו אותי... איזה מעצבן הג'ובאני הזה...הוא בכוונה מנסה לגרום למיה שהיא אשמה... וזה לא נכון!! יש לה כוונות טובות והוא לא צריך לקטול אותה... מעצבן... לוחן הייתה מבסוטה... ומיה הרגההה אותי מצחוקקק... ורובר נשארה ללא מילים... חהה

legalyblond

New member
פרק נחמד...

מיה ומיגל חמודיים אפילו שהראו אותם קצת
מיה הייתה מצחיקה היום ומתוקה ביותר
ג'ובאני מסכן כאב לי עליו
ניקו ולופיטה חמודיים וגם ניקו היה חמוד ופרנקו ואלמה היו מצחיקים

bigmomentom

New member
רגשות מעורבים לגבי הפרק

לא קיבלנו את מנת מיה-מיגל היומית הראויה לנו אבל לא לדאוג הפיצוי יגיע בפרק של מחר (מי שראה ת'סירטונים יודע על מה אני מדברת). עיצבנה אותי החולצה ששמו על פונצ'ו הפרק. היא ניראתה כזאת ערביה... תאו תאו תאו, אין הוא פשוט סקסי בטירוף עכשיו, והוא הרבה יותר סקסי מחוץ לסידרה. בכל הראיונות איתו פשוט בא לי לאכול אותו. יש לו כזה צ'ארם והוא כ"כ שונה מהדמות שהוא משחק! פשוט להוריד בפניו את הכובע. ולהנאתכם שמתי רמיקס מדהים של צמד המ"מ בפינת הסירטונים. פראייר מי שלא מוריד!

bigmomentom

New member
תנסי יותר מאוחר

לפעמים ל-Rapidshare יש קטעים כאלה שהוא לא נותן להוריד כמה סירטונים ברצף, בגלל גודל הסירטון.

אוויי אויי אני מתה עילך!!!

תודהההההההההההההההה
איזה סירטון שולטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט תודהההההההההההההההההההה

כן שיר יפה ו...

מאמי קראתי מה שכתבת בבוקר טוב וסוף כל סוף מישהו מבין אותי!! אני ואת מפוצצות ואף אחד(חוץ מכמה בודדים)לא טרח להגיד תודה או איזה יפה או כל הכבוד וכו'... בגלל זה החלטתי להפסיקאם לא מעריכים את מה שאני עושה למה לי להמשיך!? ותודה המיקס מיה ומיגל ממש מדהיםםם התמכרתי חח אני לא מפסיקה לראות...

soy rebelde

New member
עכשיו אני ממש מחכה למחר אם את

אומרת שהסירטונים שווים...
ובקשר לתאו את כ"כ צודקת
עוד 21 ורבע שעות עד לפרק של מחר

soy rebelde

New member
הפרק של היום ..

מיה קרעה אותי מצחוק חח איך שהיא חיבקה את לוחאן ואת רוברטה חח רואים שהאהבה עושה לה רק טוב..
ג'ובאני
איך תומס התאכזב כשלולו הודתה למורה ולא לו.. ולופיטה ממש אנחל בזה שהיא עורת לפילאר ומנסה לעודד אותה תאו היה כ"כ יפה
אממ וזהו, אני מחכה לפרק של מחר "ההופעה"

Dulce Maria13

New member
שיט!! פספסתי

ישנתי ולא התערוררתי אוףף
ניראה היום בערב עם אני יוכל להשאר ערה.. אוףף!!! לא הייתי צריכה להירדם!

למעלה