רבלדה פרק 108

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo23.gif

תיאו כוסון בטירוף
בא לי לאכול אותו ושמתי לב שהגבס של דולסה הוא קל כזה.. כאילו היא מרימה את הרגליים בקלות, עושה שטויות, כפיפות בטן
איזה חמודה היא! היה עצוב ביותר עם מיה וג'ובאני... אבל לפחות קיבלנו ככה נשיקות של מיה ומיגל...
איזה נשיקות יפות יש להם, אלוהים, אני מאוהבת
מעניין מה הם ישירו בבר... ניחושים?

סוכריה16

New member
לא ראיתייייייי

אני אומרת שהם ישירוווווו.. בעע.. סולו קדטה חח.. סתם שאלה! כאילו מיה החליפה את סלי נכון!? חח אוקיי.. אז סלינה הייתה אמורה לעמוד ולשיר סולו קדטה אן סילנסיו!? מה שאני רוצה לאמר- לא הגיע הזמן להעיףך את סלינה מהלהקהההההההה!?!?

LemonLimeLilach

New member
כןןןןןןן

הרי ברור לכולם שמיה תהיה בסוף בלהקה, אז יאללה, הגיע הזמן להחליף את סלינה רשמית!

blondi rebelde

New member
אוף לא ראיתי תפרק...

אבל עוד מעט יש ש"ח אני יארה.... ובקשר למה הם ישירו אני מהמרת על OTRO DIA QUE VA או FUTURO X NUBIO.... ובאמת הגיע הזמן שיכניסו את מיה ללהקה כי בהופעה באיזה תירוץ מיה תחליף אותה? חלאס שתכנס ללהקה וזהו

eveligne406

New member
אני מהמרתת....

על SALVAME אבל הימורים הם בניגוד לחוק. אי לכך ובהתאם לזאת - אני לא בטוחה!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifעוד מעט שידור חוזר... ../images/Emo99.gif

יששששששששששששששששששששששש

bigmomentom

New member
לא בטוח בכלל שיראו מחר ת'הופעה

כמו שאתם יודעים ראיתי מלא סירטונים ועל סמך מה שראיתי... לגבי ההופעה של otro dia זה אמור להיות בפרקים יותר מאוחרים. ולגבי "פוטורו x נוביו" הבגדים שהם לובשים בסירטון שיש להופעה הזאת לא ממש מסתדרים לי עם הסירטונים של הפרק של מחר. אבל לכו תדעו, כי לשיר- un poco de tu amor היו שתי הופעות שונות במהלך הסדרה. אז אולי גם לשירים האחרים יש יותר מהופעה אחת. וחוץ מזה, אני בכלל לא סגורה על מי אמורה להופיע איתם מחר- סלינה או מיה. נצטרך להתאפק עד מחר

LemonLimeLilach

New member
אני לגמרי בטוחה שמיה תופיע איתם

סלינה בכלל עושה איזשהי מההופעות עם הלהקה? לא נראה לי, אין מצב כי הרי זה פלייבק ואנהי שרה את הרוב שם
בכל אופן, בסדרה בטח סלינה תהיה בדיכאון בגלל אאגוסטו ואז מיה תחליף אותה

bigmomentom

New member
התיאוריה שלך הגיונית לחלוטין

אם תהיה הופעה אז כנראה שבאמת זאת תהיה מיה

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif אווווף אני לא יכולה ככה להמשיך

כל פרק ג'ובאני בוכה שוב.. ודי! עצוב לי לראות אותו ככה..
בא לי להיכנס לטלויזיה ולחבק אותו
.. מסכנוני שלי
סוףסוף מיה אזרה אומץ לדבר איתו!
כל הכבוד לה! חח.. וביי דה וואיי מה נסגר עם מיה? מה כל החיבוקים נשיקות שהיא מחלקת לכולם?? חחחחחחחח
איזה מצחיקה!

bigmomentom

New member
זכותך להביע את דעתך

אף אחד לא תוקף. ואם שמת לב אני די מסכימה איתך.

למעלה