רגע של נוסטלגיה

natifff

New member
ובכן.. תגובתי שלי..

אני כאן מתקופת הקדם של השנה.. כלומר מינואר בערך.. שזה אומר 9 חודשים.. ואני חייב לציין שכיף לי. כיף לי להכנס לפה,לדבר עם אנשים שאוהבים כמוני את התחרות הכ"כ טובה הזאת.. שמספקת 20-40 שירים חדשים בשנה, שנשארים איתי לשנים ארוכות.. תודה לכל האנשים שעושים את הפורום הזה..מצטער שנאי לא יכול לקחת חלק יותר פעיל לא במפגשים-אני שיא הביישן..ואין סיכוי שזה ישתנה:) ולא במעורבות יותר גדולה- כי אני לא נמצא יותר מדי בבית.. אז מזל טוב לפורום!! (:)

T h e Dude

New member
וואו ../images/Emo70.gif

אז אני פה כבר 3 שנים
ההודעה הראשונה שלי הייתה לאחר אובדן קלטת האירוויזיון 1991 ( אשר נמחקה ע"י המנקה הכלבה). שאלתי אם למישהו יש קלטת- ואיליה ישר נענה בחיוב והביא לי את הקלטת שלו. מאז הכרתי את כולם, והמפגש הראשון שלי היה אצל לידן בבית. מאז הכל היסטוריה: הייתי רק בתחילת כיתה י' כשהצטרפתי לפורום. כיום: סיימתי תיכון בהצלחה, עשיתי רשיון נהיגה, עשיתי פסיכומטרי ירדתי 13 ק"ג, ועכשיו אני לקראת צבא. אני שמח שנפלה בחלקי ההזדמנות לחלוק איתכם את הזמן הזה. תודה לכולכם
אוהב, דודו122 דודו האלפקתי, או כשמי כיום ( הזול מביינהם) T h e Dude מקווה לפגוש את כולכם במפגש הסופרלנד שבסוכות

python 4

New member
מזל טוב לפורום!../images/Emo24.gif

לספר על הפעם הראשונה? הפעם הראשונה שלי בפורום היתה קצת לפני אירוויזיון 2004, והפעם הראשונה שלי במפגש היתה ברש"י 3 המהולל, אותו מפגש-פאבי שבו היה גורשנו לראשונה (אחרי זה גם גורשנו מהראס-בר ומהפוקוס. הו, היש פאב תל אביבי שלא הועפנו ממנו?) ובמפגש ההוא ובעשרות שבאו אחריו הכרתי את האנשים הנפלאים של הפורום - אני ממליץ בחום רב לכל ביישני הפורום ו/או אלה שחוששים שדבר אירוויזיונתם יוודע ברבים - אתם חייבים להגיע למפגש, אם לא לאזימוט אז לפחות ללונהפסטיבלן בסוכות. אין לכם מושג איזה אסופה של אנשים נפלאים אתם מפסידים! אבל די עם הצומי. פורום יקר, מזל טוב לך. בזכותך אני מדבר עם המשפחה שלי בפינית והם חושבים שאני מוזר.

SpongeGil

New member
להקדיש את ישראל 99?../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

אממ..מזלטוב פורום :] ההודעה הראשונה שלי בפורום..ממ.. הייתה הודעת הצטרפות, בפברואר 2005 :) מאז הספקתי להחליף אלפי כינויים. אתם יכולים לראות בחתימה :p

Lirronia

New member
הי, קניתי את הזכויות לאייקון ../images/Emo82.gif

(לכבוד הריוויו שלי לגמר תפוזינה)- אאלץ לגבות ממך מס (או שכר דירה)

סיני חן

New member
L../images/Emo82.gifL../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

אוקיי אבל בתנאי שאני שומר לעצמי את הדבר הנפלא והמרנין הזה

the count

New member
מזל טוב לפורום הטוב ביותר

למרות שאני די חדש(7 חודשים בערך) כבר הספקתי להבין שהאנשים פה מדהימים, האווירה(הוירטואלית?) מדהימה, והידע פה עצום.... מה נשאר לומר על הפורום הטוב ביותר בתפוז?! רק שאני מקווה לפגוש את כולם במפגשון הבא, או מקסימום באתונה!

Lirronia

New member
../images/Emo49.gif פורומווווווווווווווש! ../images/Emo65.gif

לא ייאמן שעברו 4 שנים! הגעתי לכאן, אם אינני טועה, במאי 2004', לקראת האירוויזיון, ובכל הזדמנות טענתי ש-Wild Dances חייב לזכות
. אני שמחה שגרמתם לי להבין את טעותי המרה, בכך שבזכותם נתתי צ'אנס לשירים שלא התאהבתי בהם משמיעה ראשונה, אלא ככל שלמדתי להכירם. עד שהצטרפתי לפורום, השכלתי האירוויזיונית הסתכמה בקלאסיקות, כל השירים בין השנים 89-96 ו- 00-04 (בהנחה שכבר צפיתי ב- Previews של 2004), ועוד כמה יציאות ביזאריות שנחשפתי אליהן דרך תוכניות שונות ומשונות כמו "ויוה לה אירווזיון" (תוכנית צרפתית מ-98') או התוכנית של יגאל רביד ומרב מיכאלי ששודרה במשך כמה שנים לפני כל אירווזיון.לקח לי המון זמן עד שהצטרפתי לסולסיק, ולכן ניתן לומר כי את החורים התחלתי להשלים רק מדצמבר דאשתקד. עד אז, הייתי מדרגת בתחרויות רק את השירים שהכרתי, וזה המקום להתוודות בנוגע לעניין מסויים-בתחרות "מצעד המדינות" (שאני מקווה מאוד שתקום לתחייה ביום מן הימים, והפעם עם תוצאות פחות צפויות), כשהגענו לפינלנד אהובתי
בתקופת הטרום-סולסיק שלי, מצאתי רק 9 שירים שהיו ראויים מבחינתי לדירוג. מכיוון שהטופ 3 שלי היה ברור (נדמה לי שזה היה 96'- נו, טוב, 94' ו- 91'), ולאף אחד מה-6 האחרים לא הגיע לקבל 7 נקודות, כך שנאלתי לתת אותן לשיר שלא הכרתי, אז הלכתי לפי האינטואיציה ובחרתי ב...........................פינלנד 71'! כשסוף סוף הורדתי אותו לא ממש התלהבתי, אך החל מההאזנה הרביעית-חמישית בערך התחלתי להתאהב בו, והיום הוא בוודאי בטופ 50 שלי בכל הזמנים, ובטופ 5 של פינלנד! כמובן שמלבד היכרות עם שירי פינלנד, פורטוגל (ומציאת שיר האירוויזיון האהוב עלי בכל הזמנים
) וכל שאר המדינות, זכיתי גם להכיר אנשים נפלאים, שחלקם הפכו לחברים קרובים שלי, להשתתף בתחרויות ולהתמכר לחלקן, להגיע למפגשים ולמסים (באמת שנהניתי בהם מכל רגע), לעסוק בענייני עוואצות
, אך בעיקר- זכיתי להכיר את האהבה הגדולה שלי, שהוא כמובן גם החבר הכי טוב שלי, דניאל-Gori Vatra-Generacija 42-אלוהים לא יעזור לך-מושב לצים
.אז תודה לכולכם, שעשיתם את השנה וחצי האחרונות למדהימות, וכמובן גם לך, גורוש מאמי, על הכל

טליה ג

New member
מזל טוב לפורום המקסים שלנו../images/Emo65.gif

4 שנים חלפו להן מאז נפתח הפורום שלנו, פורום האירוויזיון הישראלי והבית החם של כל חובבי האירוויזיון הישראליים. כיצד גיליתי את הפורום? דרך הודעה שהתפרסמה בפורום אירומיקס(שבעצם מגיעה לו זכות ראשונים כפורום האירוויזיון הישראלי הראשון!). מישהו סיפר שנפתח פורום אירוויזיון מאוד פעיל בתפוז, נכנסתי, נדלקתי, ומאז אני כאן
עד אז הייתי כותבת כמובן בפורומים הגרמניים, כמו היום, וגם בפורומים בינלאומיים כמו יורונט או באתר של ארתור מולנברג ההולנדי. אבל בפורומים הבינלאומיים אף פעם לא הרגשתי בנוח. האנשים שם היו ציניים, מתנשאים, ובזים לכל מה שאני אוהבת באירוויזיון. לעיתים קרובות הייתי סופגת דקירות ועקיצות קלות בשל חיבתי העזה לשפות או לשירים "אירוויזיוניים", וכשכתבתי מגילות כפי שאני אוהבת, לא זכיתי כמעט להתייחסות. מאז נפתח פורום תפוז לא כתבתי אפילו פעם אחת בפורומים הבינלאומיים. כאן אני זוכה ליחס חם, לבבי ואוהד. כאן אף אחד לא דוקר אותי על אהבתי לשפה הפינית או לשיר של פרנסין ז'ורדי, וכאן קוראים את המגילות שלי בהנאה! וכמובן איך אפשר לשכוח את האנשים הנפלאים והקשרים החברתיים שנוצרו? חלק מהחברים הכי קרובים שלי הכרתי פה בפורום, וספק אם היתי זוכה להכיר אותם לולא הפורום! בחודשים האחרונים אני מודה שקצת הורדתי את מידת פעילותי בפורום. עומס בעבודה, עונת המלפפונים(והתחרויות
) וסתם עייפות החומר גרמו לזה, אבל אני תמיד חוזרת לבקר, תמיד מעדכנת אתכם בחדשות חמות מטורקיה, גרמניה, קרואטיה, ושאר המדינות שבהן יש לי קשרים
ותמיד כותבת מגילות שכזה מגיע לנושא השיר הישראלי או חוק חופש השפה. אני מבטיחה לכם שכשהעניינים יתחילו קצת להתחמם בסביבות נובמבר, תראו את השם שלי הרבה
ולסיום, ההודעה הראשונה שלי בפורום בנושא אביב גפן לאירוויזיון.

M a g n u s

New member
טליה../images/Emo24.gif

בהזדמנות זו אני חייב לציין כמה דברים:
את אחת מחברות הפורום המסורות ביותר ועם הידע הנרחב ביותר בתחום
זה תענוג לקרוא את המגילות שלך (טוב נו- אולי לא הכל בבת-אחת
)
את אשה- שזה כבר אומר שאת נכס יקר (מאוד) לפורום
לפני 3 שנים שוק המוסיקה המקומי היה מזזזזזזזזה יבשששששששש
מדהים לקרוא את השרשור הזה היום, כשיש כ"כ הרבה מועמדים פוטנציאלים

ofofofof

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif

מזל טוב לפורום החם והמדהים ביותר בתפוז!
אופיר

Mega OhCHA

New member
הא הא הא ../images/Emo72.gif אתם חושבים ????

אתם חושבים שכמו שהאירוויזיון הפך להיות אירוע הזוי ולא מקושר למציאות,
, גם אנחנו כפורום, לאט לאט
נתנתק מהעולם שמסביבינו... לא רע, העיקר יהי לנו פורום ! ! ! (ולכם תמיד יהיה את האוחצ'ה

מזל טוב לפורום!עד 120 חחח.כיף להיות

בפורום הזה למרות שהיו לי כאן רגעים לא נעימים.אני מקווה שהמצב ישתפר ושהשהות בפורום תהיה הנאה נטו,בלי כל המריבות והויכוחים שיש פה.יש כאן אנשים נפלאים ואם זה תלוי בי הייתי בא לכל מס ומפגש אם לא היו באים אלי בטענות שאני "מזמין" את עצמי למ"סים.האמת שחשבתי לעזוב את הפורום אבל בכל זאת זה המקום שבו אנו יכולים לדון בנושא המשותף לנו-האירוויזיון.אני מקווה שעם הזמן הדברים יסתדרו ובאמת הגלישה בפורום תהיה הנאה נטו.אה ושכחתי להזכיר את הפעם הראשונה שבה פגשתי אנשים מהפורום.זה היה אצל דידי במרץ השנה(המפגש האותנטי).זה היה די מוזר לפגוש אנשים חוץ ממני שמטורפים על אלקאזר וסוגדים לפול אוסקר.אני מקווה לראות את כולכם במפגש בסוכות.

E u r o b o y

New member
../images/Emo41.gifהוֹ, יוּרוֹלדת שמח../images/Emo65.gif4../images/Emo43.gif

הו, בריטניה 1968 לפורום!
כשאני חושב על משך הזמן שהפורום קיים, אני בעצם לא כזה ותיק
.אני כאן קצת יותר משנה וחצי
(מה-12 בפברואר 2004, הנה ההודעה הראשונה שלי), ונדמה כי במהלך כל הזמן שעבר, משהו בחיי אכן השתנה
.המקום הזה סיפק לי עניין מדי יום ביומו- רגעים של שמחה
, צחוק
, אושר
, מתח
והנאה
.המקום הזה, מלבד היותו בית
לחובבי התחרות בישראל
, הוא גם מקום מפגש בין אנשים, ואני יותר משמח על כך שיצא לי להכיר אנשים חדשים וכל כך שונים זה מזה.בזכות המקום הזה הכרתי שירים מופלאים
והתוודעתי להיסטוריה המופלאה של התחרות
. אני מאחל לפורום הכי טוב ב-
(ללא עוררין
) עוד שנים רבות של פעילות.תודה לכל מנהלי הפורום לדורותיהם על המסירות וההשקעה ותודה לכם, חברי הפורום, בגלל מי שאתם, אותם אנשים הכ"כ שונים ומיוחדים שמרכיבים את הפאזל שנקרא "פורום אירוויזיון". ולפורום 262, אני מקדיש את השיר ה-262 שהושר מעל בימת התחרות:
מונקו 1973
(Marie-Un Train Qui Part)

למעלה