../images/Emo49.gif פורומווווווווווווווש! ../images/Emo65.gif
לא ייאמן שעברו 4 שנים! הגעתי לכאן, אם אינני טועה, במאי 2004', לקראת האירוויזיון, ובכל הזדמנות טענתי ש-Wild Dances חייב לזכות
. אני שמחה שגרמתם לי להבין את טעותי המרה, בכך שבזכותם נתתי צ'אנס לשירים שלא התאהבתי בהם משמיעה ראשונה, אלא ככל שלמדתי להכירם. עד שהצטרפתי לפורום, השכלתי האירוויזיונית הסתכמה בקלאסיקות, כל השירים בין השנים 89-96 ו- 00-04 (בהנחה שכבר צפיתי ב- Previews של 2004), ועוד כמה יציאות ביזאריות שנחשפתי אליהן דרך תוכניות שונות ומשונות כמו "ויוה לה אירווזיון" (תוכנית צרפתית מ-98') או התוכנית של יגאל רביד ומרב מיכאלי ששודרה במשך כמה שנים לפני כל אירווזיון.לקח לי המון זמן עד שהצטרפתי לסולסיק, ולכן ניתן לומר כי את החורים התחלתי להשלים רק מדצמבר דאשתקד. עד אז, הייתי מדרגת בתחרויות רק את השירים שהכרתי, וזה המקום להתוודות בנוגע לעניין מסויים-בתחרות "מצעד המדינות" (שאני מקווה מאוד שתקום לתחייה ביום מן הימים, והפעם עם תוצאות פחות צפויות), כשהגענו לפינלנד אהובתי
בתקופת הטרום-סולסיק שלי, מצאתי רק 9 שירים שהיו ראויים מבחינתי לדירוג. מכיוון שהטופ 3 שלי היה ברור (נדמה לי שזה היה 96'- נו, טוב, 94' ו- 91'), ולאף אחד מה-6 האחרים לא הגיע לקבל 7 נקודות, כך שנאלתי לתת אותן לשיר שלא הכרתי, אז הלכתי לפי האינטואיציה ובחרתי ב...........................פינלנד 71'! כשסוף סוף הורדתי אותו לא ממש התלהבתי, אך החל מההאזנה הרביעית-חמישית בערך התחלתי להתאהב בו, והיום הוא בוודאי בטופ 50 שלי בכל הזמנים, ובטופ 5 של פינלנד! כמובן שמלבד היכרות עם שירי פינלנד, פורטוגל (ומציאת שיר האירוויזיון האהוב עלי בכל הזמנים
) וכל שאר המדינות, זכיתי גם להכיר אנשים נפלאים, שחלקם הפכו לחברים קרובים שלי, להשתתף בתחרויות ולהתמכר לחלקן, להגיע למפגשים ולמסים (באמת שנהניתי בהם מכל רגע), לעסוק בענייני עוואצות
, אך בעיקר- זכיתי להכיר את האהבה הגדולה שלי, שהוא כמובן גם החבר הכי טוב שלי, דניאל-Gori Vatra-Generacija 42-אלוהים לא יעזור לך-מושב לצים
.אז תודה לכולכם, שעשיתם את השנה וחצי האחרונות למדהימות, וכמובן גם לך, גורוש מאמי, על הכל