רוני מתארחת בבלוג

D i s o r d e r

New member
../images/Emo41.gif רוני מתארחת בבלוג ../images/Emo41.gif

למי שיודע, וגם למי שלא, רוֹני מתארחת השבוע בבלוג.טי.וי של "הלהקה" - הודעה רישמית והזמנה אישית, תשלח לפורום ביום רביעי הקרוב. במהלך השידור, רוני תענה על מספר שאלות שלכם. אתם מוזמנים לשרשר שאלות לרוֹני ממש לשירשור זה
המשך יומנעים לכם
ו... נתראה בבלוג. מיטל

dsol

New member
שאלותתתת

הי אני דודי ^ בואי נגיד שאני לא ממש נעריץ שלך אבל יש לי כמה שאלות בכל מקרה איך הגעת לשילוב עם נובה ? ולא רק עם נובה , איך הגעת לשילוב של שייגעצ ?! אופי הלהקה ממש שונה מהאופי הפופיסטי שלך ואני לא רואה דרך לחיבור הזה מה את חושבת על בנות וזמרות בפרט שמשתמשות בגוף שלהם ופחות בכישרון כדי שלקדם את עצמן ? את חושבת שאת מודל לחיטוי טוב בשביל נערות צעירות ? הרי את מתלבשת דיי חשוף ונערות צעירות רוצות לחקות אותך זה מה שאת רוצה שהן יראו ויעשו ? או שיש לך רעיון אחר בשבילהן ?

השאלות שלי../images/Emo9.gif

1) לי קוראים לי לירון וזה שם יפה למה שינית אותו
2)למה גם בדיסק השני השתמשתם בחומר קנוי
3)איך זה להיות הזמרת המובילה בארץ
4)מה הגובה של אחותך

היא לא השתלבה עם אף אחד../images/Emo70.gif

היא פשוט באה להיות אומנית אורחת... והיא לא משתמשת בגוף שלה... ככה זה בפופ תהיי סקסית שאנשים יאהבו ת'קליפים שלך... אולי אף אחד לא רגיל לזה בארץ אבל תחשוב שרוני היא כמו בריטני הישראלית... אתה גם יכול לחכות עד שרוני תגיע לבלוג אבל רק רציתי להגיד לך שאלה שאלות קצת מעליבות ולנסות לענות לך מידע אישי...

dsol

New member
נתחיל מזה שאתה לא רוני

וזכותי לשאול מה שבא לי ~_~ ושילוב התכוונתי שכמופיע ביחד או כאורחת ~_~ מה עוד יכול להיות ?! ולדעתי השאלות לא נוגעות במידע אישי שאלתי לדעתה לא ביקשתי שהיא תתחיל לספר לי עם מי היא יוצאת ומה היא עושה איתו וגם... היא לא חייבת לענות ואם היא תרצה לענות היא תענה אל תענה במקומה

Spirocerca Lupi

New member
טוב יש לי גם שאלה...../images/Emo115.gif

מה הקטע לצאת עם עמרי רונן ? הוא לא מבוגר ממך באיזה 10 שנים ? מה זה בשביל שהוא ישים שירים שלך ברדיו ?

אממממ..

היי,נעים מאד,נכון שאני לא רוני אבל אני יכולה להגיד לך דבר אחד.. אם היא אוהבת אותו,הוא אוהב אותה..למה הפרש הגילאים אמור להפריע להם? אני מכירה אנשים שהתחתנו עם הפרשי גילאים מצחיקים מאוד אבל הם אהבו אחד את השנייה וזה לא הזיז להם.. ולא..זה לא בשביל שהוא ישים שירים שלה ברדיו..שמים גם ככה כי אוהבים להשמיע אותה ואנשים רוצים שישמיעו אותה..היא לא צריכה פרוטקציות.. המשך יום נעים

מאמי שלי

את מדברת על עמרי רונן???!!!! קיבינימט!!!!! היא צריכה להגיד תודה שהוא מוכן לגדל אותה....

dsol

New member
תיקונים ~_~

הי אני דודי ^ אני לא ממש נעריץ שלך אבל יש לי כמה שאלות בכל מקרה איך הגעת לשילוב עם נובה ? ולא רק עם נובה , איך הגעת לשילוב של שייגעצ ?! אופי הלהקה ממש שונה מהאופי הפופיסטי שלך מה את חושבת על בנות וזמרות בפרט שמשתמשות בגוף שלהם ופחות בכישרון כדי לקדם את עצמן ? את חושבת שאת מודל לחיקוי טוב בשביל נערות צעירות ? הרי את מתלבשת דיי חשוף ונערות צעירות רוצות לחקות אותך זה מה שאת רוצה שהן יראו ויעשו ? או שיש לך רעיון אחר בשבילהן ?

השאלות שלי לרוני../images/Emo9.gif

את נכנסת לאתרי האינטרנט של המעריצים שלך
מה את חושבת עליהם
מה המתנה הכי יפה שקיבלת ממעריץ\מעריצה
רוני אם את קוראת,המון המון המון בהצלחה עם "לא עוצרת" הוא פשוט מדהים
ותזכרי שהפורום אוהב אותך תמיד
לכניסה לפורום הרשמי לרוני,כאן,בתפוז אנשים

D i s o r d e r

New member
בּקשה חשובה../images/Emo70.gif

נא לא להגיב לשירשור זה
זהו שירשור שאלות בלבד, אין להגיב על השאלות/מילים/אותיות שכתבו לפניכם. זה לא ראוי, וזה לא קשור. אם למישהו יש משהו להגיב, הוא מאוד מוזמן לעשות את זה בשישור ה-
.
תודה על שיתוף הפעולה.

../images/Emo41.gif השאלות שלי ../images/Emo23.gif

1. קודם כל מזל טוב על הדיסק החדש
המון המון בהצלחה
הדיסק ניראה מעולה, האם היית מעורבת יותר בהכנתו
2. ביום שישי שעבר חתמת בבת ים על הדיסק החדש, האם תחתמי בעוד מקומות
3. מה תוכלי לספר לנו שמחכה בחלק השני של "לא עוצרת"

vitush

New member
../images/Emo41.gifשאלות לרוני../images/Emo41.gif

הייי רוני ממצב?
זאת ויטה זוכרת אותי? חחח
מתי יוצא לא עוצרת 2?
איפה את עוד תחתמי?
ורוני דפי אמרה לי שהיא מחפשת אותך ממש ממש ממש דחוף ושתתקשרי אליה(דפי מהטי וי דאנס) ובהצלחה ומזל טוב על יציאת הדיסק החדש הוא ממש 100ממת אהבתי את כל השירים..ומחכה לחלר השני...
בהמון אהבה ויטה ..

dor307

New member
שאלות

1-איפה את רואה את מקומך במוזיקה הישראלית
? 2-אם היית מעריצה סידרתית
של משיהו\מישהי,שלי מי זה היה? 3-את אומרת שהתבגרת וכך גם הפופ שלך התבגר,אז איזה מוזיקה
את שומעת עכשיו? 4-מה הציפיות שלך מהאלבום הזה? 5-אני חייב להגיד לך ש"אולי" מהדיסק ממש מעולה,יש סיכוי שהוא יצא כסינגל?

ברררר

New member
../images/Emo20.gif שאלות לרוני../images/Emo20.gif

היי קוראים לי בר וברוכה בהבאה להקהילת נובה חיחיחי
איך זה לקחת יצירה שקטה מופנמת עם הרבה משמעות של עברי ולעשות אותה יצירה פופיסטית ואחרת?
תני תגובה בכי מוזרה/מצחיקה/כייפית/רעה שאמרו לך אי פעם אנשים ברחוב?
היה לך קל להכנס לתעשיית המוזיקה?
שמעתי שמתייחסים אליך כמו למלכה בצבא, זה נכון?!

../images/Emo9.gif שאלות לרוני ה - הגדולה../images/Emo70.gif ../images/Emo47.gif

רוני דואני את פשוט אבל פשוט חמודה לאללה ומתוקה... יש אנשים שחושבים שאת "פאקצה" וזה ממש לא נכון ומרגיז
נו טוב, ככה זה הדף הצהוב... את זמרת מוכשרת, ללא כל ספק. כל הקליפים שאת מופיעה בהם מדהימם אותי כל פעם
עכשיו קצת שאלות
תגידי, יש לך רישיון?
איך זה להיות סופרסטאר?
את מתכוונת להוציא אלבום בקרוב?
איזה שיר את הכי חושבת שיפה ומדבר אלייך? האפשרויות, סופרסטאר (שאת ממש זה
) , אני רוצה, סוד, אדוני או מותק II ? או שירים אחרים מדברים אלייך?
בעתיד - מה את מתכוונת לעשות?
את מתכוונת להופיע בסרט ישראלי חדש? טוב, זהו אני לא רוצה הרבה לשאול שאלות
חוץ מזה איזה כבוד את במבוקשים בערוץ מוסיקה 24 מקום 1 ריספקט! =) והקליפ פשוט מהממם!! =) בהצלחה בהמשך!!

שניה, איפה רונו'ש עונה?

כאן מתחת לכל הודעה? - כיאלו שירשור... או בבלוג?, באיזה שעה?, ואפשר קישור בבקשה? תודה רבה! =) ורוני היא מלכה

לרוני../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

קודם כל זאת נע מהפורום שלך, זוכרת אותי
ומזל טוב על הדיסק
והינה השאלות: 1. את מפחדת על התדמית שלך עכשיו
2. כמו שהבנתי הדיסק יוצא בשני חלקים. מתי ייצא החלק השני
3. תמיד אני רואה שמיתחזים לך בכל מיני מקומות באינטרנט ואפילו באייסיקיו. מה את חושבת על זה
4. מה את חושבת על אלו שלא אוהבים אותך ולא אוהבים את מה שאת עושה ומיתבטאים בזה בקללות ובמילים לא יפות עלייך
זה השאלות שלי
וקניתי ת'דיסק ונורא אהבתי אותו
נעם

למעלה