רוני מתארחת בבלוג

טולייצ

New member
אני חיה

מאז שאני בפורום לא ראיתי כל כך הרבה הודעות! אז אני מאוד שמחה,אפילו שזו רוני שמביאה לנו כל כך הרבה אורחים לפורום,מקווה שתישארו פה!
ומגיע כל הכבוד גם לעדיתוש המקסימה ולמיטל שמנהלות את הכל כמו שצריך!! ולא הבנתי למה צריך לשאול שאלות,ובין כה וכה לי אין,אולי אני אביא את אחותי מאוחר יותר. בכל מקרה,היום סיימתי את הבגרות הכמעט אחרונה שלי,נשאר לי מעוד ב' במתמטיקה [ותודה לעדית שאירחה לי את זמנה בטלפון עד 3 וחצי,והייתה עדה לפריצה שחוויתי
]

ayala 13

New member
../images/Emo79.gifהשאלות שלי לרוני../images/Emo79.gif

1.עשית לעצמך תדמית חדשה בדיסק החדש-יותר בוגרת, מה את מעדיפה להיות
רוני הילדה הטובה או רוני הבוגרת
2.עכשיו אחרי שהיתגייסת את ממשיכה להופיעה ולהיצטלם, איך את מסתדרת עם סדר יום עמוס כזה
3.מה הדבר הכי מטורף שמעריץ עשה בשבילך
4.עברה שנה מאז שסיימת ללמוד...את מתגעגעת לבית-ספר
רוני את מדהימה
תמשיכי להופיעה ולהצליח
אוהבת אותך המון איילה

דעבולה

New member
שאלה: מה הקשר בינך לבין להקת נובה ?

הרי הסגנונות שלכם כל כך שונים...

י1ליה

New member
השאלה שלי לרוני!..........

הייי לי קוראים ייוליה ואני בת 12 מירושלים ורציתי לשאול מה הקטע של הדיסקים חלק ראשון שני מה הקשר ומה המידע עליהם????

שאלות לרוני!

1. למה הוצאתם את "לא עוצרת" בשני חלקים??? 2. איך בצבא? הכל מסתדר עם העבודה? 3. ראית את האתר מעירצים שלי???? (הילארי-רוני-www.hilary-roni.2ya.co.il) ובכלל את נכנסת לאתרים מעריצים??? ובקיצור.... רציתי להגיד לך שאני משתתפת איתך במכביה ואולי אני אפגוש אותך ואוכל להגיד לך שלום! אוהבת אותך, ירדן וכל הפורום!!!

יש לי שאלה יותר נכון שאלות...

*את חושבת שללא השיר "סופרסטאר" לא היית מפורסמת היום? את חושבת שזה שיר הפריצה שלך? * עוד 10 שנים את רואה אותך עדיין בתחום המוסיקה..? * העובדה שאחותך הייתה מפורסמת זה גרם לך גם לרצות להיות מפורסמת?

SuPeR pRiNcEs

New member
שאלות של לסופרסטארית../images/Emo99.gif

איזה שיר הכי אהבת בדיסק החדש שהוצאת?
איזה קליפ שעשית עד היום היה הכי מושקע לדעתך?
האם לכבוד הדיסק החדש שהוצאת תעשי מסיבת השקה.?
למה את לא מופיעה בצפון?תבואייי לכרמיאלל חחח

RoieL

New member
שאלות:)

הייתי אתמול בצילומי ג'ונגל ושכחתי לשאול- איך בעצם איתרו אותך? ו.. נניח שהקלטתי שיר מקורי, מה הדרך לחברת ההפצה? ואיך ההרגשה להיות רוני דואני?

למעלה