רוצים להגיד "אמרתי לכם"?

../images/Emo41.gifרוצים להגיד "אמרתי לכם"? ../images/Emo41.gif

הימורים קטע 11, הפרס הגדול המנצח יוכל להגיד בסוף הקטע לכל חברי הפורום "אמרתי לכם".

ההימור שלי...

4 מועמדים: * בטיני יקבל פרס על החולצה שהוא הביא לויראנק אתמול. * בארטולי שהדבר שהכי ירגיז אותו יהיה ניצחון של "הצרצר" * רוכב של בנסטו: מנצ'וב או מנשבו (שנראה השנה תוקפן יותר מתמיד).

אגב הימורים, לא שאני ממליץ...

אבל הנה אתר שמקבל הימורים אמיתיים למרוץ ולשלבים (תודה לאסף מערוץ הספורט). מי היום? אני מהמר על בריחה של קבוצה או ספרינט. איך אני?

ראית את היחס זכייה של דקר?

באתר שאיציק הביא כמובן... 1/33! למה דווקא דקר הוא הבחירה שלך? אחרי אתמול בטיני עם יחס של 1/11...מעניין אם גם היום הוא ישבר ככה.

יש בערך 50 רוכבים שיכולים לנצח

למה דקר? כי יש לי סימפטיה אליו. כי נראה לי שהקטע הזה מתאים לו. כי הוא לא מאים על אף אחד בדירוג הכללי. כי בוכרט נראה לי פצוע או לא בכושר ואם רבובנק רוצים לצאת עם משהו מהטור (כן אני יודע שיש להם את רסמוסן וליפהיימר) אז כדאי שיתחילו לעבוד.

בעודכם כותבים זאת...

נאבקתי באתר ההימורים (מי שמלשין לאשתי, יחסם מהפורום!) והימרתי (ממש מעט, רק בשביל הספורט) על דקר, גם בגלל הרגש, אבל גם בגלל המסלול שמתאים לבורחים או לקבוצה שתברח בעליה האחרונה ובבליטה שאחריה ובגלל שראבו לא עשו כלום השנה. ההימור השני הוא על בטוח: מק'יואן.

איך אני מכניס רוכב שאין לו...

יחס הימורים? (רמז הוא מרוסיה והוא לבש חולצה לבנה שנה שעברה)

מהמר על ספרינטר חזק או אולי בטיני

מהספרינטרים, אולי הושווד, בונן, זאבל, באקשטד...

eliavt

New member
זאבל

ולמרות שרותם כתב לפני - אני אגיד - אמרתי לכם
אליאב

אם יהיה פיצול והספרינטרים ישבקו...

אז זה בהחלט הימור טוב, לא סתם הוא עומד באתר ההימורים כהימור הראשון.

SC SL

New member
ההימור שלי

נציחון בספרינט רב משתתפים לאוגריידי. התקווה שלי: ניצחון של מקיואן, לא משנה איך...

IlanShacham

New member
אני אלך על בטיני

אתמול הוא נח בסוף והגיע הרבה אחרי המוליכים - אולי זה היה בשביל לשמור כח להיום?

אני שמעתי שאמרת פלצ'ה...../images/Emo3.gif

אפילו סימנת את התנועה עם החץ, התנועה שלו כשהוא מנצח קטע.

למעלה