אחרי ה"כמעט" המרשים שלו מלפני כמה ימים, מגיע לו.
I ido mazor New member 15/7/04 #22 מאגנוס באקסטאדט פרש מאגנוס הענק והכבד (אולי הכבד ביותר בטור, כ-90 קילו) מקבוצת אלסיו-ביאנקי, שניצח השנה בפריס-רובא, פרש. עליות זה לא בשבילו...
מאגנוס באקסטאדט פרש מאגנוס הענק והכבד (אולי הכבד ביותר בטור, כ-90 קילו) מקבוצת אלסיו-ביאנקי, שניצח השנה בפריס-רובא, פרש. עליות זה לא בשבילו...
I IlanShacham New member 15/7/04 #23 היחיד שיכול להרוויח היום בפנטזיה הוא מאדמן, שכלל בקבוצתו את מונגוטיה.
ב בועז שחר New member 15/7/04 #24 זריז אפשרות תיקון להימור היומי: מי מבין השלושה ינצח? אני מצטרף לאילן והולך על ה"חץ" פלצ'ה.
A aFish New member 15/7/04 #28 חברים...המשאית עם הכובעים בדרך מי אמר אני ולא קיבל? לא לריב...יש מספיק לכולם. איל "מותג" מאדמאן מוכיח שלצרפתים הולך לא רק ביום הבסטיליה אלא אילו יום אחרי
חברים...המשאית עם הכובעים בדרך מי אמר אני ולא קיבל? לא לריב...יש מספיק לכולם. איל "מותג" מאדמאן מוכיח שלצרפתים הולך לא רק ביום הבסטיליה אלא אילו יום אחרי
א אודי טל Member 15/7/04 #30 מגיע קרדיט ל"דדלי" שהמר אתמול על מונקוטיה. הוא כמו אלו שמנחשים נכון בלוטו, רק את המספרים של שבוע הבא.
מגיע קרדיט ל"דדלי" שהמר אתמול על מונקוטיה. הוא כמו אלו שמנחשים נכון בלוטו, רק את המספרים של שבוע הבא.
א אודי טל Member 15/7/04 #31 לאלו שהימרו על הראס הוא הפסיד היום עוד 15-20 שניות למובילים. כנ"ל זובלדיה ומנשוב.
I IlanShacham New member 15/7/04 #32 זה ממש חוסר רצינות... איך קורה כזה דבר? אני רואה שלאנס, אולריך ואפילו וואקלר סיימו בקדמת הפלוטון. איך הראס לא יודע שצריך להזהר מדברים כאלו?
זה ממש חוסר רצינות... איך קורה כזה דבר? אני רואה שלאנס, אולריך ואפילו וואקלר סיימו בקדמת הפלוטון. איך הראס לא יודע שצריך להזהר מדברים כאלו?
I itaiash New member 15/7/04 #34 פשוט חבל ממש כואב הלב לראות את איבודי הזמן המיותרים האלה. לומדים בדרך הקשה. Go January Go פרו אולריך