רוצים להיות בדיסק?

tool2

New member
אולי נדחה בכמה שעות? |נצל"ש| חזרנו מהSUMMIT!

לפני הכל שלום לכולם!!! התגעגענו! מי שלא יודעת אנחנו שתי הבנות שהיינו בSUMMIT ושמחנו כל כך לשמוע שהיה איזכור של ישראל בכתבה בקראנג!!!! כמו שאמרנו היה מדהים, קצת כועסות על 30STM שלא עושים SUMMIT בארץ אבל נעביר הלאה.. בתנאי שהם יבואו להופעה!!! כמו שאמרתי, מחר ממש ממש לא מתאים אלי נעשה בשישי בבוקר? או בחמישי בערב? זה יהיה מדהים לעשות בערב על חוף הים של תל אביב או על רקע עזריאלי או משו כולם לובשים חולצות לבנות ואדומות עם שלט ענק של הסמל של STM או משו! אני בטוחה ששולחים להם מיליון וחצי תמונות אז צריך לפחות קצת להשקיע! מה אתם אומרים?

אתן הלכות יותר מידיי רחוק

א'.. לא מפתיע שלא עשו סאמיט בארץ.בשביל זה יש את הסאמיט האינטרנטי וגם הם אמרו שמי שרוצה לעשות סאמיט בארץ שלו הם ישלחו על זה פרטים.. אין ממש למי להעביר את זה הלאה ב' לא יתנו לי להכנס לגג, לעזריאלי יש עכשיו כללים נוקשים נגד מפגשים והם משאירים את הגג נעול בדרך כלל ג'.. בערב זה מאוד בעייתי, כי לחלק יש בית ספר למחרת וגם צריך לדאוג לתחבורה ציבורית, יש כאן בנות שאני בטוחה שההורים שלהן לא מרשים להן להפגש בשעות הערב ככה ואז בטח לחזור מאוחר.. לגבי שישי בבוקר, שוב, יש אנשים שיש להם בית ספר והתחבורה נגמרת ממש מוקדם ככה שנצטרך להפגש ממש מוקדם, אני לא יודעת כמה מהם יוכלו ד' בעיקרון זה גם יכול להיות של אנשים לבד, זה לא חייב להיות קבוצתי, אבל רצינו לעשות תמונת אשלון קבוצתית מאורגנת.. ואני מכינה שלט של האשלון הישראלי, שוב.. יכול להיות שאני רק אביא אותו לאופיס דיפו ואבקש להדפיס על נייר גדול

ממ בקשר לגג של עזריאלי, ../images/Emo223.gif

אפשר להיפגש ברחבה שליד התחנה
מפגשי MCR מתקיימים שם כל הזמן. למה צריך לעלות לגג ולהיכנס לקניון כשאפשר ללכת לרחבה הענקית בחוץ ולהצטלם שם ולשבת על הרצפה ולעשות בלאגנים?

נכון, אבל.. זה בחוץ, ליד האוטובוסים וזה

ואת צריכה להכנס לקניון כל פעם שאת צריכה משהו.. אם עושים את זה בסנטר, יש לך הרבה מקום לשבת ולעשות מה שבא לך וזה מקורה וממוזג

סורי שאני כככה

פשוט נסיונות העבר לימדו אותי שבהתראה מוקדמת צריך קודם כל שיהיה אנשים שיוכלו לבוא, אחר כך כבר נשקיע, נאלתר.. אם ניקח את רוב הזמן בלשקיע ופתאום גם נשנה את מועד המפגש אז יהיה בלבול.. מה שבדרך כלל גורר ביטול.. אם זה לא יצליח תמיד אפשר לעשות פרוייקט של כל אחד לעצמו ואז נצרך את זה הכל ביחד. אין כל כך מה לעשות.. זאת הייתה התראה ממש קצרה..

תראו...

מי שלא יכולה להגיע תצטלמו עם דברים ל 30.. פוסטרים והסמל של האשלו ן הישראלי בבקשה!!!! כי זה חשוב שידעו שאנחנו מישראל ותשלחו את זה להם

תקראי את ההודעה שכתבתי

העתקתי את ההודעה שלהם. צריך לשים את זה בפליקר שלהם. אין לי את הלינק כרגע, אבל תיכנסי לאתר שלהם.. בטוח יש שם את ההודעה עם הקישור..

אפשר עוד לשלוח? ../images/Emo223.gif

אולי אני אצטלם עם הפוסטר שוב (נו, התמונה שהעליתי אז לפה הייתה נוראיתXD) ממ, אבל חוץ מפוסטר אין לי כלום
[דחוף לקנות את לאב מטאל של הימ ואת אה ביוטיפול ליי
]

למעלה