רוצים לנהל את הפורום?

SheIIy

New member
עוד ניצלו"ש,

מישו מהקבוצה של רונה בפייסבוק כתב שתהיה עליה כתבה בתוכנית 'המקור' מחר, בערוץ 10. תהנו :)

../images/Emo207.gifגם אני.

הייתי אתמול בהופעה של גידי גוב במוזיאון א"י. ומעבר לזה שההופעה היתה פשוט מופלאה ומדהימה ו.. גידי גוב ~מזילה ריר~. הייתה שם כמובן רונה. היא שרה עם גידי את נגיעה אחת רכה, כמו ים ואת מקל ואבן [ביצוע מעולה]. וכמובן את הריקוד המוזר של הלב. שבסוך שלו הם המשיכו לנגן מין קטע אינסטורמנטלי שעבר לקטע מצלילי המוזיקה. [הדברים שאותי משמחים]. זהו. סתם לחלוק איתכם. הקלטנו את ההופעה, אז אולי בקרוב יהיו לי גם הביצועים. באיכות כזו או אחרת :)

גוזלה

New member
"מקל ואבן" מדהים!!

שמו לא מזמן בבית קפה שישבתי את הביצוע של שניהם לשיר- והייתי בשוק מזה ששמו את זה! וכל כך מרוצה על הבחירה המוצלחת של השיר!! אני חייבת ללכת להופעה הזאת!!! סעמקקק.!!! מישהו יודע מתי יש עוד!??!

2BeerOrNot2Beer

New member
תשובות לבקשות מקבלים תוך 10 ימי עבודה

אחר-כך מחכים לראיון, לאישורים מבצעיים, לבדיקת פוליגרף והרצה חוזרת ונשנית של שמך מעל דפי הפורומים השונים, כמה ישיבות, כמה ועדות ולבסוף - תגיע איזו יד מסתורית ותצבע מישהו בכחול. המתח והציפייה הם ממש נושא לסדרה דוקומנטרית. ל-פ-ח-ו-ת. ובינתיים, אפשר לפנטז על ההופעה הבאה במרתף... מממ...

רעוּת

New member
שגם בה אני כנראה לא אהיה ../images/Emo7.gif

אוף, מה נסגר עם כל ההופעות רונה האלה שאני לא אהיה בהן
הייתם מצפים שזה שיש לי 2 בתים (כאילו, אחד מהם של אמא ואבא אבל כשהם ימותו אז חצי ממנו יהיה שייך לי
) דווקא יגדיל את ההסתברות שאני אלך ליותר הופעות רונה, אבל לאאאאאאאאאאא
כל פעם שהיא בעיר אחת, אני בעיר אחרת

למעלה