ריח מנטה: עידכונון + תמונות

מושיק20

New member
../images/Emo41.gifריח מנטה: עידכונון + תמונות ../images/Emo41.gif

אתמול (יום שני) צולם הספיישל החגיגי לכבוד שרית חדד בתכנית "ריח מנטה" בערוץ 33/1. התכנית אמורה לשודר בעוד שבועיים (את התאריך נפרסם בקרוב). התכנית צולמה ב'אריאל' וחדד בחרה לארח את נתי לוי ודורון מזר. יחסית לתכנית אירוח היה מושקע מאוד. בין השירים הרבים ששרית ביצעה בלטו: "עלם משגע" בעיבוד מיוחד וקטע דרבוקה סולו. "הקמע", "תלך כפרה עליי" ושלל מחרוזות. וכמובן הלהיטים מתוך האלבום החדש: "בחום של תל אביב" ו-"חגיגה". הנה לכם תמונות מתוך התכנית
תודה רבה למיסטר D. על התמונות המעולות
(ע"ע דודו טל)

מושיק20

New member
../images/Emo41.gifלסיום: ריח מנטה../images/Emo41.gif

לסיום, "תודה לרקדנים של קלוד". חדד ורקדניה
תהנו

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif תודה מושיק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

וואייי איזה תמונות מהממות
תודה רבההה!
אני כבר מתה לראות את השידור של "ריח מנטה" !!!!

דודו טל

New member
מי שלא בא..הפסיד..

הייתה אחלה הופםעה, ושרית אירחה גם את אבי סינוואני.. היא ביצעה גם את "לו יהי", "קצת משוגעת" ועוד המווווון שירים. אה , והיא אפילו קיבלה זר ממעריצה שהייתהשם, משהו לקראת היום הולדת שלהש אמור להיות בקרוב או משהו כזה...

חן ס

New member
כפרה על הילדה הקטנה עוד מעט בת 26

נסיכה שליייייייייייייייייייייייי איזה תמונות מדהימות כפרה עליההההההההה

Music4Life

New member
מושיק, דודו - תודה על התמונות!!

אני בהחלט מעריכה את זה שאתם משתפים אותנו במה שהיה אתמול בתוכנית
אני לא מצטערת שלא באתי, יותר מידי בלגן עבורי..וראיתי את שרית המון כבר וזה לא לעניין. לא חשוב, אני יראה אותה בקרוב..בינתיים אני לא באה למשרד.
מגיע גם לשרית מנוחה אוו...תמונות אחלה! תודה לך דודו ומושיק יקירי, שיחקתם אותה!

חן חמי

New member
ב"ה 26 גודלת מהר

כאילו רק אתמול חגגנו לה :) באמת היא יפה היא יפה מאוד חמסה! וסמואלוב, היא אולי קטנה קטנה... אבל זמרת ג-ד-ו-ל-ה-!!!!!!!!!

למעלה