ריח מנטה: עידכונון + תמונות

חן ס

New member
חמי זה שהיא זמרת גדול אני בכלל לא..

מדברת..ואישיות מדהימה אני בכלל לא מזכירה...ויפייפיה בצורה מטורפת אני בכלל בכלל לא מזכירה....

חן חמי

New member
את מזכירה לי את המראיינת מניורק

היא שאלה אותי שאלות קשות מהזה! מהזה שרית חדד בשבילי? שתהיה בריאה... בוקר טוב אנשים

חן חמי

New member
אה...

שאתי אותה אם היא ראיינה את שרית אז היא אמרה שכן כמובן אז שאלתי אותה היא אמרה משהו על המעריצים? היא אמרה בטח! שאלתי אותה מה מה היא אמרה! אז היא אמרה לי, ששרית סיפרה לה שיש לה קשר אישי עם המעריצים שלה, שהיא מאוד אוהבת אותם וכל מיני כאלו- עשתה לי ת'יום! סתם כאילו לא ידעתי זאת
אזזזז אמרתי לה, גם אותה הקלטת ככה, היא אמרה שכן אז ביקשתי לשמוע והיא אמרה לי שהיא כבר תיתן לי, אבל עוד ועוד מעריצים באו להתראיין ואני כבר הלכתי לראות את הנסיכה מהדלת של המשרד! יואו נזכרתי שנכנסנו לניר ושרית היתה בחדר של אבי! היא ראתה שמעריצים נכנסו אבל לא הבינה מי, היא נצמדה לחלון, ראתה שזה אני עשתה לי שלום, מסכנה היתה באמצע האוכל, עשיתי בחזרה ועפתי משם ! חחחחח חמודההה

חן חמי

New member
כן לא נעים!

חפיף עפתי החוצה מהר לא נכנסתי כדי לראות אותה (בנינו) לא זוכרת מה הצטרכתי פתאום...

כפרה עיניים נשמה ריסים חחח

יו את מצחיקה אותי מור חחחחח ניהיית לי ג'ולי.. גם היא תוניסטאית סתם לא קשור

חחחחחחחח

לא לא בא לי להיות ג'ולי... למה היא תוניסאית? אוו כל המציקות (חוץ ממני חיחיחי) תוניסאיות..חחח לא סתם ובקשר לכפרה עיניים נשמה ריסים - רציתי לכתוב לך ביומן ביומולדת שלך יומולדת לכפרה עיניים נשמה ריסים אבל לא היה לי מקום חחח...

למעלה