CitizenErased
New member
../images/Emo41.gifרעיון למפגש...../images/Emo41.gif
אז ככה, היה לי רעיון לפני כמה ימים למפגש אפשרי בחופש הגדול ועכשיו אחרי שדיסקסתי עליו עם נועה, החלטתי להציע כאן ולראות את דעתכם. התכנון הוא שבמקום ללכת לעזריאלי, כרגיל, נעשה פיקניק (פחח
איזו מילה שולטת) בפארק הירקון (...
) אבל שזה לא יהיה רק אנחנו. אנחנו מודעים לכך שיש פה המון מעריצים של המון להקות שמבקרים גם בפורומים וקומונות אחרים בתפוז (אבל אנחנו הכי שולטים כמובן!) אז אנחנו רוצים לארגן את זה בתור משהו כולל של להקות מהערוץ. נניח, יש פה מעריצים של פוב אז שגם פורום פוב יהיה מוזמן... מעריצים של מיוז, פורום מיוז מוזמן (הם אוטומטית מוזמנים אגב וגם מקבלים VIP מבחינתי!
).. מעריצים של אואזיס, פורום אואוזיס מוזמן.. וכו' וכו'. פשוט תציעו את זה בפורומים שאתם נמצאים שקשורים לערוץ. וכמובן שאנחנו נעלה את זה גם אוטומטית למנהלים של פורומים של להקות שזה דיי ברור שנזמין. אז מה דעתכם
אני יודעת שזה עירבוב של הרבה קהלים ומעריצים מאוד שונים אחד מהשני אבל אף אחד לא אומר למעריץ של MCR לדבר עם המעריץ של ליברטינס ואנערף.. זה לא חייב להיות המפגש הכי מגובש בעולם אבל באמת הרבה אנשים וצחוקים.
אז ככה, היה לי רעיון לפני כמה ימים למפגש אפשרי בחופש הגדול ועכשיו אחרי שדיסקסתי עליו עם נועה, החלטתי להציע כאן ולראות את דעתכם. התכנון הוא שבמקום ללכת לעזריאלי, כרגיל, נעשה פיקניק (פחח