נשמע מעניין ^^
W Wrong Redemption New member 5/6/07 #15 מגניב, מגניב דיסקו! אני רק צריכה לראות אם אני אוכל להגיע.... וגם אם אופיר יכולה להגיע.......
M MoonyAvFreak New member 5/6/07 #16 נשמע אחלה. רק בלגן של אוטובוסים אבל אני.. מקווה לא לאבד כמו תמיד. [אם זה יקרה. כן?]
C CitizenErased New member 6/6/07 #26 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאנשים, אני רוצה להכין רשימת מוזמנים... או במקרה שלנו - רשימת קומונות/פורומים מוזמנים תשרשרו לכאן פורומים/קומונות שאתם כותבים בהם שקשורים לערוץ ולדעתכם ירצו לבוא. ברגע שתהיה לנו רשימה נתחיל לחשוב על תאריך והכל.
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאנשים, אני רוצה להכין רשימת מוזמנים... או במקרה שלנו - רשימת קומונות/פורומים מוזמנים תשרשרו לכאן פורומים/קומונות שאתם כותבים בהם שקשורים לערוץ ולדעתכם ירצו לבוא. ברגע שתהיה לנו רשימה נתחיל לחשוב על תאריך והכל.
L lestatgirl New member 6/6/07 #31 אז אז בוא נשלח לו מייל...../images/Emo7.gif אני לא איהיה רגועה עד שהוא לא יסכים לראיון טלפוני שבו פיט יחליט להתחזות לו כמו שהוא התחזה לקרלוס בדיוידי ואז אני אשכנע אותו לבוא לפה לפגוש אותי לממן לי כרטיס לשם לבוא אליו..
אז אז בוא נשלח לו מייל...../images/Emo7.gif אני לא איהיה רגועה עד שהוא לא יסכים לראיון טלפוני שבו פיט יחליט להתחזות לו כמו שהוא התחזה לקרלוס בדיוידי ואז אני אשכנע אותו לבוא לפה לפגוש אותי לממן לי כרטיס לשם לבוא אליו..
L lestatgirl New member 6/6/07 #33 אין בעיה אני רק מזהירה אותך שזה יצא כמשהו כמו: דיר דרו, הלו יור אה גרייט באס פלייר נו פליז פאסס דיס לטר טו פיטר. דיר פיטר, אי וולד בי ורי האפי איף יול קאם טו פריפורם לייב פור אס היר אין יזראל, סו איל הב אה צ'אנס טו רייפ יו אפטר דה שואו. ...
אין בעיה אני רק מזהירה אותך שזה יצא כמשהו כמו: דיר דרו, הלו יור אה גרייט באס פלייר נו פליז פאסס דיס לטר טו פיטר. דיר פיטר, אי וולד בי ורי האפי איף יול קאם טו פריפורם לייב פור אס היר אין יזראל, סו איל הב אה צ'אנס טו רייפ יו אפטר דה שואו. ...
F FallOutGirl New member 6/6/07 #35 ../images/Emo80.gif קומונת Lostprophets אנחנו גם לא כזה הרבה.. וכל מי ששם אז גם פה XD אז לא אמורה להיות בעיה.
../images/Emo80.gif קומונת Lostprophets אנחנו גם לא כזה הרבה.. וכל מי ששם אז גם פה XD אז לא אמורה להיות בעיה.
P pirates to the champ New member 6/6/07 #37 פורום אואזיס... קומונת ארקטיק מאנקיז... נמנמ אחלה של רעיון לירון!!! נשמע מצויין... רק תדאגו שיהיה לפני ה16 ביולי... בבקשה (אני טס..) פורום אואזיס קומונת ארקטיק מאנקיז פורום מיוז כמובן חח פורום לינקין פארק פורום נירוונה פורום מיי כמיקל רומנס .....
פורום אואזיס... קומונת ארקטיק מאנקיז... נמנמ אחלה של רעיון לירון!!! נשמע מצויין... רק תדאגו שיהיה לפני ה16 ביולי... בבקשה (אני טס..) פורום אואזיס קומונת ארקטיק מאנקיז פורום מיוז כמובן חח פורום לינקין פארק פורום נירוונה פורום מיי כמיקל רומנס .....
R Rose131 New member 6/6/07 #38 ^^ הקומונה של פאניק מן הסתם. דה יוזד HIM.. לא חושבת שיבואו אבל. לאדעת. גריןדיי ארממ. ג"ש?
S ScreamingForSomethin New member 6/6/07 #36 אהבתי../images/Emo223.gif רק עכשיו תמצאו תאריך שיתאים לכולם בכל הפורומים..