../images/Emo42.gifסמולוויל../images/Emo42.gif
שם הפרק באנגלית: Facade
שם הפרק בעברית: פנים
תאריך שידור בארה"ב: 6.10.04
תאריך שידור בארץ: 9.9.05
שחקנים אורחים: ג'ארד קיסו (נייט), מייקל אירונסייד (גנרל סאם ליין), לי רומור (בראט אנדרסון), רוב פרימן (המאמן קוויגליי), בריאנה לין בראון (אביגיל פיין), ג'וליאן קריסטי (דוקטור איליין פיין), אריק ג'ונסון (וויטני פורד)
תקציר: Abigail, an ugly high school girl, gets plastic surgery from her surgeon-mother to boost her popularity. However, her beauty hides a dark secret - when she kisses someone they're inflicted with life-threatening hallucinations. When Lana sees Abigail with one of her victims, she becomes the next target. אביגיל, תלמידת בית ספר מכוערת, עוברת ניתוח פלסטי מאימה המנתחת על מנת להעלות את הפופולריות שלה. למרות זאת, יופייה מסתיר סוד אפל – כשהיא מנשקת מישהו, היא גורמת לו לעבור הזיות קטלניות. כשלאנה רואה את אביגיל עם אחד מקורבנותיה, היא הופכת להיות המטרה הבאה.
הערות על הפרק:
בטיוטה המקורית של התסריט,
דוקטור פיין היה בעצם גבר ולא היה קרוב של
אבי. בנוסף, אבי נישקה את הדוקטור על מנת להודות לו על הניתוח ואז הדוקטור שם לב לכך שפניו הפכו להיות מוזרים.
אריק ג'ונסון חוזר לתפקידו כ
וויטני פורדמן בפלאשבק.
ג'ון גלובר לא מופיע בפרק.
הפרסומת של
ה-WB לפרק זה הייתה
"קריפ/טאק" (בהשראת "ניפ/טאק", כמובן)
המוזיקה בפרק:
"Devils And Angels" של Toby Lightman מתוך האלבום Little Things.
"My Happy Ending" של Avril Lavigne מתוך האלבום Under My Skin.
ציטוטים:
Lana: Do you believe in destiny? Clark: I don't want to. Lana: But you can't escape it, can you? Even if you don't know what it is yet.
לאנה: אתה מאמין בגורל? קלארק: אני לא רוצה. לאנה: אבל אתה לא יכול לברוח ממנו, נכון? אפילו אם אתה עדיין לא יודע מה הוא.
~
~
Chloe: Now I'm off to see Clark Kent in a wet T-shirt. Care to join me? Lois: Like I haven't seen that before.
קלואי: עכשיו אני הולכת לראות את קלארק קנט בחולצת טישרט רטובה. רוצה להצטרף אליי? לויס: כאילו שלא ראיתי את זה לפני.
~
~
Lex: What's with this fascination with ancient writings? Lana: School project. Lex: Must be the same project Clark's always working on.
לקס: מה העניין עם ההתעניינות שלך בכתיבות עתיקות? לאנה: פרויקט לבית ספר. לקס: בטח אותו הפרויקט שקלארק כל הזמן עובד עליו.
~
~
Jason: It was strange. (Clark) kind of opened up to me today. Lana: You have no idea how strange that really is.
ג'ייסון: זה היה מוזר. (קלארק) בערך נפתח בשבילי היום. לאנה: אין לך מושג כמה מוזר זה באמת.
~
~
General Lane: Not to worry, Lo – I'm sure Clark will be happy to show you around. Clark and Lois: Around where?
גנרל ליין: לא לדאוג, לו – אני בטוח שקלארק ישמח להראות לך פה. קלארק ולואיס: איפה פה?
~
~
~
~
~
~