רצועת הדרמה של יום שישי

TheCharm

New member
../images/Emo41.gifרצועת הדרמה של יום שישי../images/Emo41.gif

סמולוויל (17:45), אוורווד (18:30), The OC (19:15)

TheCharm

New member
../images/Emo42.gifסמולוויל../images/Emo42.gif

שם הפרק באנגלית: Facade שם הפרק בעברית: פנים תאריך שידור בארה"ב: 6.10.04 תאריך שידור בארץ: 9.9.05 שחקנים אורחים: ג'ארד קיסו (נייט), מייקל אירונסייד (גנרל סאם ליין), לי רומור (בראט אנדרסון), רוב פרימן (המאמן קוויגליי), בריאנה לין בראון (אביגיל פיין), ג'וליאן קריסטי (דוקטור איליין פיין), אריק ג'ונסון (וויטני פורד) תקציר: Abigail, an ugly high school girl, gets plastic surgery from her surgeon-mother to boost her popularity. However, her beauty hides a dark secret - when she kisses someone they're inflicted with life-threatening hallucinations. When Lana sees Abigail with one of her victims, she becomes the next target. אביגיל, תלמידת בית ספר מכוערת, עוברת ניתוח פלסטי מאימה המנתחת על מנת להעלות את הפופולריות שלה. למרות זאת, יופייה מסתיר סוד אפל – כשהיא מנשקת מישהו, היא גורמת לו לעבור הזיות קטלניות. כשלאנה רואה את אביגיל עם אחד מקורבנותיה, היא הופכת להיות המטרה הבאה. הערות על הפרק:
בטיוטה המקורית של התסריט, דוקטור פיין היה בעצם גבר ולא היה קרוב של אבי. בנוסף, אבי נישקה את הדוקטור על מנת להודות לו על הניתוח ואז הדוקטור שם לב לכך שפניו הפכו להיות מוזרים.
אריק ג'ונסון חוזר לתפקידו כוויטני פורדמן בפלאשבק.
ג'ון גלובר לא מופיע בפרק.
הפרסומת של ה-WB לפרק זה הייתה "קריפ/טאק" (בהשראת "ניפ/טאק", כמובן)
המוזיקה בפרק: "Devils And Angels" של Toby Lightman מתוך האלבום Little Things. "My Happy Ending" של Avril Lavigne מתוך האלבום Under My Skin. ציטוטים:
Lana: Do you believe in destiny? Clark: I don't want to. Lana: But you can't escape it, can you? Even if you don't know what it is yet.​
לאנה: אתה מאמין בגורל? קלארק: אני לא רוצה. לאנה: אבל אתה לא יכול לברוח ממנו, נכון? אפילו אם אתה עדיין לא יודע מה הוא.
~
~

Chloe: Now I'm off to see Clark Kent in a wet T-shirt. Care to join me? Lois: Like I haven't seen that before.​
קלואי: עכשיו אני הולכת לראות את קלארק קנט בחולצת טישרט רטובה. רוצה להצטרף אליי? לויס: כאילו שלא ראיתי את זה לפני.
~
~

Lex: What's with this fascination with ancient writings? Lana: School project. Lex: Must be the same project Clark's always working on.​
לקס: מה העניין עם ההתעניינות שלך בכתיבות עתיקות? לאנה: פרויקט לבית ספר. לקס: בטח אותו הפרויקט שקלארק כל הזמן עובד עליו.
~
~

Jason: It was strange. (Clark) kind of opened up to me today. Lana: You have no idea how strange that really is.​
ג'ייסון: זה היה מוזר. (קלארק) בערך נפתח בשבילי היום. לאנה: אין לך מושג כמה מוזר זה באמת.
~
~

General Lane: Not to worry, Lo – I'm sure Clark will be happy to show you around. Clark and Lois: Around where?​
גנרל ליין: לא לדאוג, לו – אני בטוח שקלארק ישמח להראות לך פה. קלארק ולואיס: איפה פה?
~
~
~
~
~
~

TheCharm

New member
פרק ממש טוב

העונה הרביעית בינתיים היא המפנה הטוב של הסדרה, רק חבל שהקטע עם אבי ואימא שלה הסתיים בבעיטה של לויס ו"Bitch".

shawn 1

New member
פרק ת-ו-ת-ח!! ממש נהניתי!!

כיף לראות בנוסף תתוכנית במסך רחב!

TheCharm

New member
אגב - מצעד העירום הגברי ממשיך

עם ברט. ונכון שגם אבי ערומה, אבל הראו לנו רק את הגב שלה אז זה לא נחשב

קובי221

New member
פרק מדהיםםםם!!!, אהבתי../images/Emo3.gif

רואים שלואיס ליין שחקנית מדהימה ומוסיפה הרבה לסמויוויל...אהבתי

קובי221

New member
כן, אני יודע...../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

מושפע מהרגע
, ד"א איך קוראים לשחקנית המגלמת את לואיס ליין?

TheCharm

New member
../images/Emo42.gifאוורווד../images/Emo42.gif

שם הפרק באנגלית: For Every Action… שם הפרק בעברית: על כל פעולה... תאריך שידור בארה"ב: 13.9.04 תאריך שידור בארץ: 9.9.05 שחקנים אורחים: גורדון ג'ונסון (מר ג'נסן), ליליאנה ארנדודו (שרה סאוויה), בן האמונד (סאם פיניי) תקציר: Ephram and Amy are reunited after a long summer spent apart while Ephram attended Julliard's summer program in New York, but Amy's euphoria is quickly replaced with paranoia after she notices Ephram acting distant. Meanwhile, Andy is plagued by guilt over whether he made the right decision concerning Madison's pregnancy, and Dr. Abbott befriends the town's newest citizen, Jake Hartman, who turns out to be a doctor from California looking to open a new practice in Everwood. אפרם ואיימי מתאחדים לאחר קיץ ארוך שבילו לחוד בזמן שאפרם היה בתוכנית הקיץ של ג'וליארד בניו יורק, אבל האופוריה של איימי מתחלפת במהרה עם פארנויה כשהיא שמה לב שאפרם מתנהג בצורה שונה. בינתיים, אנדי מלא אשם אם עשה את ההחלטה הנכונה בקשר להריונה של מדיסון, ודוקטור אבוט מתיידד עם התושב החדש של העיירה, ג'ייק הארטמן, שמסתבר להיות דוקטור מקליפורניה שמחפש מקום באוורווד כדי לפתוח בו מרפאה חדשה. הערות על הפרק:
שם הפרק הזה ("על כל פעולה...") ושם הפרק הבא ("...יש תגובה") יוצרים את החוק השלישי של ניוטון: "על כל פעולה יש תגובה שווה והפוכה".
למרות ששרה לאנקאסטר (מאדיסון קלנר) לא מופיעה בפרק, היא עשתה קריינות קצרצרה כשדמותה שלחה מכתב לדוקטור בראון (טריט וויליאמס) וקראה את המכתב.
בשידורו הראשון של הפרק, 6.1 מיליון צופים ראו אותו.
השיר שנשמע בסוף הפרק הוא "The Only Living Boy In New York" של Simon & Garfunkel.
ג'ון בייסלי (אירב הארפר) לא מופיע בפרק.
מארילבן גאן (רוס אבוט) הוא כעת חבר בקאסט והוא מופיע בכתוביות הפתיחה.
זהו הפרק הראשון שאין בו קריינות של ג'ון בייסלי (אירב הארפר). המפיקים החליטו להוציא את זה מן התוכנית.
צילומי העונה השלישית של "אוורווד" התחילו ב-29 ליולי. ציטוטים:
Andy to Harold: "Your moose is my moose."​
אנדי להארולד: "המוס שלך הוא המוס שלי"
~
~

Ephram: Delia was wearing a dress. Andy: Yeah, I know. It's weird.​
אפרם: דליה לובשת שמלה. אנדי: כן, אני יודע. זה מוזר.
~
~

Harold: Are you implying that I'm wooden? Andy: Wooden? You are a 2-by-4!​
הארולד: אתה רומז שאני מגושם? אנדי: מגושם? אתה 2 על 4!
~
~

Harold: You're 12 years old! Jake: You're sweet.​
הארולד: אתה בן 12! ג'ייק: אתה מתוק.
~
~
~
~
~
~
~
~
~

TheCharm

New member
איזה מ-ש-ע-מ-ם

אולי זה כי בקושי הבנתי משהו, כמובן ה"מינוס" של הקניה הזאת, אבל פשוט השתעממתי אז הפסקתי לראות.

soapsfan

New member
מסכים

היה נורא משעמם.לא היה נורא קשה לקלוט מה קורה שם,אבל זה לא ממש עניין אותי והפסקתי לצפות.רק חבל שעכשיו יש רווח של 45 דקות בין סמולוויל והאו.סי

hospital_food

New member
2 העונות הראשונות היו מדהימות

קשה לי לתאר כמה... בעונה השלישית חלה ירידה גדולה, זו העונה השקטה שלאחר הסערה.

TheCharm

New member
זה דיי חבל

בהתחשב בעובדה שאני לא יכול לצפות לכלום - כי לא ראיתי את 2 העונות הראשונות

vand

New member
כן גם אני

התאכזבתי מ-yesweekend בקטע הזה... נראה שיהיה לי חלון בין סמולוויל ל-the oc

TheCharm

New member
דווקא החלון הזה דיי טוב

כי למי באמת יש כוח לראות טלוויזיה שעתיים ורבע רצופות?!

אני אהבתי

למרות שלא ראיתי את העונות הקודמות הבנתי את העלילה הכללית.. נראה שבוע הבא אם זה ימשיך ככה
רק מישהו יודע מה הקטע עם מדיסון והתינוק? מה האבא מסתיר מהבן שלו?

shawn 1

New member
אמממ

מה הקטע עם מדיסון והתינוק זה ספוילר, ואני לא יודע ולא מעוניין לדעת. אבל, מה האבא מסתיר מהבן שלו, זה שהוא יודע על זה שלמדיסון יש תינוק מהבן שלו, אפרם, והוא לא מגלה לו.

shawn 1

New member
אוורווד, PURE PLEASURE!

ממש ממש נהנתי! לא הרגשתי שבכלל לא ראיתי את שתי העונות הראשונות! לא היה מסובך, די קליל, ומהנה... ולא כמו מה שחשבתי, שיהיה דומה לרקיע השביעי....

למעלה