שאלה..ועוד שאלה..ועוד אחת..שאלון סופ"ש

../images/Emo41.gifשאלה..ועוד שאלה..ועוד אחת..שאלון סופ"ש../images/Emo41.gif

שם: גיל: כתובת (אפשרי פיקטיבית): שיר השבוע של אביב: אלבום השבוע של אביב: שיר השבוע לא של אביב: אלבום השבוע לא של אביב: ציטוט השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה לך בשבוע שחלף: משהו רע שקרה לך בשבוע שחלף: משהו טוב שאת/ה מחכה לו השבוע: משהו שהיית מעדיפ/ה שלא יקרה השבוע: תמונת השבוע:

"עורי עור..מולדת חשוכה"

שם: רפי לביא גיל: 21 וטיפונת כתובת (אפשרי פיקטיבית): פתח תקווה..העיר הליכלוך ואוסף הדמויות הלא קשורות שיר השבוע של אביב: "גנרל" אלבום השבוע של אביב: "לילות לבנים" שיר השבוע לא של אביב: "הלילה הזה"-אבטיפוס..איזה שיר ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אלבום השבוע לא של אביב: אין...לא שמעתי כמעו כלום חוץ מאביב...:-| ציטוט השבוע: "עורי עור עורי עור מולדת חשוכה כי אנחנו עייפים מאד זקוקים למנוחה.." גועל נפש של מדינה בעעע.. מאכל השבוע: לא אכלתי כמעט כלום...אני בדיאטה חחח משהו טוב שקרה לך בשבוע שחלף: אני ומגי היינו אצל אבי איזה כיף היה...אמא'לה הוא חכם... משהו רע שקרה לך בשבוע שחלף: הייתי חולה יומיים....באסה... משהו טוב שאת/ה מחכה לו השבוע: שמגי כבר תעבור לגור אצלי אינשאללה.... משהו שהיית מעדיפ/ה שלא יקרה השבוע: מחלה,תאונות,דיכאון תמונת השבוע: התמונה היא של אחיינית שלי...הילדה הכי יפה בעולם...הלוואי ולי יהיו כאלה ילדים...

התעוט

New member
אל תכעסו,הם בני אדם...

יוסי,21,טבריה,שיר השבוע של אביב,אל תכעסו.אלבום השבוע,עכשיו מעונן.

../images/Emo203.gif

שם: נועה. גיל: 14.4 כתובת (אפשרי פיקטיבית): ירושלים. שיר השבוע של אביב: לבכות לך, צלקות. אלבום השבוע של אביב: המכתב. שיר השבוע לא של אביב: יש לי סיכוי. אלבום השבוע לא של אביב: אביתר בנאי הראשון . ציטוט השבוע: מאכל השבוע: וופל בלגי. משהו טוב שקרה לך בשבוע שחלף: שיחה ממנו.. עיר וזה. משהו רע שקרה לך בשבוע שחלף: סתם.. משהו טוב שאת/ה מחכה לו השבוע: מממ.. משהו שהיית מעדיפ/ה שלא יקרה השבוע: שאני אחלום יותר מדי. תמונת השבוע:

TairAtias

New member
אני עייףףף

שם:תאיר גיל:13 כתובת (אפשרי פיקטיבית):מה זה פיקטיבית? שיר השבוע של אביב:אין אלבום השבוע של אביב:אין שיר השבוע לא של אביב:שגר פגר של הבילויים, סרב דה סרבנטס של נירוונה אלבום השבוע לא של אביב:אין יוטרו ציטוט השבוע:"ותמיד יעטוף אור אינסוף יש דברים שאני לא יכול לחשוף" מאכל השבוע:מרק של סבתא משהו טוב שקרה לך בשבוע שחלף:סיור, חופש משהו רע שקרה לך בשבוע שחלף:דו"ח סיור|: משהו טוב שאת/ה מחכה לו השבוע:אולי דיסקים חדשים... משהו שהיית מעדיפ/ה שלא יקרה השבוע:

Hosh17

New member
שבוע קשה....

שם: עוד לא הישתנה!!!!!!!!!!! גיל: 18 וכמה חודשים כתובת (אפשרי פיקטיבית): פתח תקווה שיר השבוע של אביב: אין אלבום השבוע של אביב: שיר השבוע לא של אביב: במערבולת-אסף אמדורסקי,סוף עונת התפוזים-תמוז אלבום השבוע לא של אביב: מנועים שקטים. ציטוט השבוע: המורה לאזרחות: אפשר להעיף מפה את כל התימנים, לדוגמא? זה אפשרי להוציא חוק כזה? התלמיד: לא. המורה: למה לא? התלמיד: אממ כי אתם הרבה מידי
מאכל השבוע: לא זוכרת...לא אוכלת אותו אוכל כל השבוע משהו טוב שקרה לך בשבוע שחלף: אין כזה משהו רע שקרה לך בשבוע שחלף: חזרו התקפי חרדה משהו טוב שאת/ה מחכה לו השבוע: יום ראשון בערב משהו שהיית מעדיפ/ה שלא יקרה השבוע:

hagzi

New member
סוף עונת התפוזים../images/Emo99.gif../images/Emo29.gif

הידעת? אני עושה על זה עבודה בספרות... מזמן לא דיברנו...

Hosh17

New member
אשלח לך הודעה

ברגע שאני אראה אותך במחשב!!!!!!!!!!!! מבטיחה

../images/Emo186.gif

שם: שני גיל: 19.5 כתובת (אפשרי פיקטיבית): פ"ת
שיר השבוע של אביב: פלוגת הצער.. אלבום השבוע של אביב: שיר השבוע לא של אביב: broken של איימי לי וסיטר אלבום השבוע לא של אביב: doors ציטוט השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה לך בשבוע שחלף: משהו רע שקרה לך בשבוע שחלף: משהו טוב שאת/ה מחכה לו השבוע: משהו שהיית מעדיפ/ה שלא יקרה השבוע: רר אין לי כוח... תמונת השבוע: הסקסית העתידית שלי...

../images/Emo168.gifאחחחח איזה סקסית...ה../images/Emo168.gif

הגיבסון הזאת... חלום רטוב ופנטזיה אמיתית לכל מנגן... אני חושב שכשלי תהיה אחת כזאת משלי אני יתנה איתה אהבה סוערת כל לילה במשך שעות... :p

TairAtias

New member
היא מעולה

אבל חרושה. כל נגן חולם עליה וחושב שכשיש לו אותה הוא סלאש. אלה לא הגיטרה ולא השם שחתום בקצהּ שעושים את הנגינה טובה.

TairAtias

New member
שנה וחצי בערך.

תכתוב לי בכותרת אם להתכונן נפשית לזלזול. :)

בכלל לא מזלזל..

אי שמח שאתה מנגן..ומעודד אותך להמשיך.. לדעתי נגינה בגיטרה זה התרפיה הכי טובה כשבן אדם עצבני/דיכאוני/ועצוב אבל אני מנגן כבר 4 וחצי שנים וניגנתי על לא מעט גיבסונים...הסאונד החם והצליל העשיר זה משהו אחר לגמרי.. מניסיון... היום אמנם יש בבעלותי רק CORT G-260 אבל בצליל זה הכי קרוב שהרשתי לעצמי... והגיבסון? עוד יבוא יום שיהיה לי גיבסון לס פול

TairAtias

New member
אין כמו גיטרה

לכל האנשים. בטיולים של הצופים, בל"ג בעומר וסתם עם עצמך בבית. פשוט כיף לא נורמלי.

עדן גפן

New member
why don't we do it in the road?../images/Emo190.gif|פיס|

שם:עדן גיל: 16 כתובת (אפשרי פיקטיבית): ליברפול [אם אפשר פיקטיבית, למה לא?
] שיר השבוע של אביב: אמ, לא יודעת חח.. אולי אמ, אמא תראי. אלבום השבוע של אביב: המכתב
שיר השבוע לא של אביב: Oh Darling!- The Beatles אלבום השבוע לא של אביב: אייבי רואוד:]]]]]]]]]]]]]] ציטוט השבוע: "תגידי עדן, זין, עומד בעזרת ג'לטין?" [חברה שלי
, בצחוק כמובן
] מאכל השבוע: אורז:| דה
משהו טוב שקרה לך בשבוע שחלף: אמ, פרוייקט M.. היה מעולה!:] ואמ, פעמיים ת"א, וחולצה של הביטלס ואמ, עוד תמונה שלהם ו..כלמיני כאלה כיפים>< משהו רע שקרה לך בשבוע שחלף: אמ, לא יודעת. משהו טוב שאת/ה מחכה לו השבוע: אני לא יודעת:| לא מחכה לכלום כזה. משהו שהיית מעדיפ/ה שלא יקרה השבוע: עזבו
תמונת השבוע:

גם אני חי בעולם דימיוני של דרקונים

שם:ישראל גיל:28 כתובת (אפשרי פיקטיבית): שיר השבוע של אביב:במילים אחרות אלבום השבוע של אביב:המכתב שיר השבוע לא של אביב: תעתוע-רונית שחר אלבום השבוע לא של אביב:שלום לתמימות-רונית שחר ציטוט השבוע: מאכל השבוע:חביתה לחם שיפון וגבינה לבנה משהו טוב שקרה לך בשבוע שחלף:אני מרגיש שאני חי עם עצמי בשלום כל פעם קצת יותר משהו רע שקרה לך בשבוע שחלף: מנת יתר של כדור משהו טוב שאת/ה מחכה לו השבוע:בריאות אהבה ושלום פנימי משהו שהיית מעדיפ/ה שלא יקרה השבוע: מחלה כלשהי תמונה:GOLDEN AXE כמה שיחקתי בזה שאני בן 10-18

למעלה