שאלה..ועוד שאלה..ועוד אחת..שאלון סופ"ש

keren358

New member
צבא הגנה למות.

שם: קרן. גיל: 18.4. כתובת (אפשרי פיקטיבית): טבריה. שיר השבוע של אביב: סוף העולם. אלבום השבוע של אביב: שיר השבוע לא של אביב: אלבום השבוע לא של אביב: ציטוט השבוע: "אני מירושלים.. הבית שלי גם ליד בית שאן.. כן, אני מתה על אפיקים, אני תמיד יוצאת לשם" מאכל השבוע: סלט ים תיכוני. משהו טוב שקרה לך בשבוע שחלף: סיור בקו"ם מצחיק ביותר עם יודית. משהו רע שקרה לך בשבוע שחלף: צבא. משהו טוב שאת/ה מחכה לו השבוע: שומדבר, רק שיעבור כבר! משהו שהיית מעדיפ/ה שלא יקרה השבוע: לראות את המפקדת הזונה שלי. תמונת השבוע:

//

שם: מור גיל: 16 כתובת (אפשרי פיקטיבית): שיר השבוע של אביב: בשבילך אלבום השבוע של אביב: שיר השבוע לא של אביב: אל תגעיבי במקום מילים אלבום השבוע לא של אביב: חיים משל עצמי בן ארצי ציטוט השבוע: אין לי דרך לישון בלעדייך ואין לי כבר חשק לקום מאכל השבוע: מוצרלה עם עגבניות ובלסמי משהו טוב שקרה לך בשבוע שחלף: יוני משהו רע שקרה לך בשבוע שחלף: לאדעת משהו טוב שאת/ה מחכה לו השבוע: כלום האמת משהו שהיית מעדיפ/ה שלא יקרה השבוע: סדנת אילתור עם שי חן :'( תמונת השבוע:

n o o o a m

New member
../images/Emo205.gifאני[:../images/Emo194.gifשבוע טוב../images/Emo140.gif

שם:נועם :) גיל: 14.5 שיר השבוע של אביב:"מלח הדמעות" אלבום השבוע של אביב:ממנטו מורי שיר השבוע לא של אביב:Queen- Don't stop me now
אלבום השבוע לא של אביב: - ציטוט השבוע: "נוע אני לי יכולה" [: מאכל השבוע: בורגוס רינגס + סלט שורשים עם פטה
משהו טוב שקרה לך בשבוע שחלף: יום חמישי, הופעה + יציאה לבורגוס
[: משהו רע שקרה לך בשבוע שחלף: יום שני :| שעור לא מוצלח =\ משהו טוב שאת מחכה לו השבוע: שומדבר מיוחד [: משהו שהיית מעדיפה שלא יקרה השבוע: שומדבר רע

Forever NemeSh

New member
../images/Emo29.gif

שם: טל גיל: 21 כתובת (אפשרי פיקטיבית): במקום כלשהו שיר השבוע של אביב: חלומות גדולים אלבום השבוע של אביב: חלולים שיר השבוע לא של אביב: Coming back to life- Pink floyd אלבום השבוע לא של אביב:pINK FLOYD - the division bel ציטוט השבוע: Where were you when I was burned and broken מאכל השבוע: טונה משהו טוב שקרה לך בשבוע שחלף: החיבוק משני החברים המדהימים האלה משהו רע שקרה לך בשבוע שחלף: האכזבה ממנו
משהו טוב שאת/ה מחכה לו השבוע: המופע ביום שישי משהו שהיית מעדיפ/ה שלא יקרה השבוע: הפרידה המתוכננת ממנו

מעיין51

New member
שונאת את החורף

הלוואי שתעבור כבר התקופה המדכאת הזאת חורף זה כייף ונחמד רק במוח.. בראש.. במחשבה.. שמדמיינים "חיבוק ופוך וכוס שוקו חם" במציאות זאת תקופה מסריחה, מדכאת, נטולת חיוכים, ואני מקוווה שהיא תעבור כבר, שתעבור מהר אני רוצה לחזור לחייך!

אתן לך פרח ../images/Emo142.gif

אתן לך פרח
אביבי ביום חורפי כדי שתדמייני קצת שמש בחייך האפורים בימי החורף הגשום והקר,,, כדי שתוכלי לחייך קצת שוב כמו בקיץ החמים והנעים

אני מסכים שקר אני מסכים שמעצבן

גם אני רוצה שהיא תעבור כי אני שונא תקטע שבא תמיד להישאר בבית וכל החברים עייפים ואי אפשר לצאת ואם אתה יוצא אתה עם מסורבל עם אלפי שכבות אבל נטולת חיוכים??? נראלי שאת צריכה לחייך קצת יותר גם אם העונה לא משו..

TairAtias

New member
אין כמו חורף!

אין כמו גשם! אין כמו קור! אין כמו דיכאון! סתם. אין שום דבר מדכא בחורף, זה הכל פסיכולוגי. חורףףףףףףףףףף:))

מעיין51

New member
זה כל התקופה הספציפית הזאת..

הבצפר החדש- דפוק כל החברה החדשה הזאת דפוקה... זה מדהים איך ש"חברים נעלמים" וזה מדהים איך שאנשים משתנים.. הכל דפוק בקיצור

Hosh17

New member
אתה טועה

אם התכוונת לדיכאון חורף אז תדע לך שכן יש דבר כזה, ולא פסיכולוגי פזיולוגית אנחנו זקוקים לשמש כדי לייצר כל מיני חומרים כימים במוח שאחראים על המצב רוח והעדר שמש תקופה ארוכה דופקת משהו שם בעיקר לאנשים עם נטיות דכאוניות גם ככה. תקרא על זה... ובכל מקרה, חורף זה חרא. הכל נסבל חוץ מהקור!!!

TairAtias

New member
לך ולמעיין

מעיין - יהיה טוב :) לך - לא ידעתי, אבל טוב לדעת. בכל מקרה אני מת על החורף...

למעלה