יצאת מחורז כמו ביאליק וקליימבינג. שני המשוררים המודרניים הגדולים.
G gilad g New member 4/7/03 #49 יצאת מחורז ../images/Emo3.gif כמו ביאליק וקליימבינג. שני המשוררים המודרניים הגדולים.
C claimbing New member 5/7/03 #54 ../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif וואי...מישהו באמת קורא את זה? מרוב מספר התגובות שהיה לשרשור הקודם [היה רק אחת של חוצפאי] חשבתי שנמאס לכם...
../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif וואי...מישהו באמת קורא את זה? מרוב מספר התגובות שהיה לשרשור הקודם [היה רק אחת של חוצפאי] חשבתי שנמאס לכם...
ח חוצפאי חוֹלה New member 5/7/03 #55 נראה לך../images/Emo35.gif גם אתה |מלך|. אבל מסוג ... אהה... אחר... (ת'אמת שאני מחפש סיבוֹת לדחוֹף את השרשור הזה עוֹד שמאלה, זה קטע מטוֹרף)
נראה לך../images/Emo35.gif גם אתה |מלך|. אבל מסוג ... אהה... אחר... (ת'אמת שאני מחפש סיבוֹת לדחוֹף את השרשור הזה עוֹד שמאלה, זה קטע מטוֹרף)
ח חוצפאי חוֹלה New member 4/7/03 #16 ב-ס-ד-ר ג-ר-ב-../images/Emo70.gif-../images/Emo70.gif-../images/Emo70.gif צא מהסרט. קיי?
H havlaz New member 4/7/03 #28 אל תרגיזו אותי! ../images/Emo46.gif משכתי יותר מדי כסף בשביל המפגש הזה.. רק הטיסות 300 שקל ועוד נסיעות, אוכל וכו'..
אל תרגיזו אותי! ../images/Emo46.gif משכתי יותר מדי כסף בשביל המפגש הזה.. רק הטיסות 300 שקל ועוד נסיעות, אוכל וכו'..