שאלה קטנה

בקשהההה

אולי תוכלו מישהו לשלוח לפה את השירים האלה ...ליד הגורל...פרינד ויש מקום ? ואאם לא אז בשביל מה אני מאוד אשמחח כי אותם אין לי !!

eladi88

New member
אה...ולשיר קוראים

"כי אם לא אז בשביל מה" לא "אם לא אז בשביל מה"

Mosh28

New member
יש הופעה חגיגית ב19.11

שזה יוצא מוצ"ש הקרוב וזה בת"א ובערך 90% מפה יהיו שם מספיק צפוני? יופי
תבלה

lilou2

New member
ת"א זה ממש לא צפון

בצפון זה מתחיל מחיפה ומעלה ובטח אם כל מי שמפה יהיה שם בטח ובטח שלא שווה להגיע

וייייי

נו למה שנעבוד עלייך?? ואם אנחנו כל כך ילדים את\ה מוזמן\ת לא לחזור לפה יותר תודה ולהתראותתתת

lilou2

New member
כי היתה פה באיזור הופעה לא מזמן

אבל סגרתי שבת באותו זמן היתה באיזה קיבוץ פה לאזוכר ת'שם אין מצב בחיייים שאין עד הקיץ הבא הופעות בצפון מי המציא ת'שטויות האלה הבחור הנחמד הזה עוד חורף שלם מפוצץ הופעות

אז זהו

שאתה כנראה לא מעודכן... נשארו בינתיים בסביבות ה3 הפעות.. בבארבי-חגיגית בזאפה שזה עדיין לאא בטוח ואולי בזכרון,-מחכים לעוד פרטים... אחרי זה הם יוצאים לפגרה עד לקיץ, שבו הם טסים להודו, ועובדים על הדיסק.. יש? אחלה... פעם הבאה, קצת כבוד....

Mosh28

New member
סעעעעעעעעעעע

מה אתה חש גדול לא מתאים לך פורום שהרוב בו נוער עשה טובה אל תגיב יחס כזה לא פה ניסתה להיות נחמדה הילדה ואמרה לך בדיוק איזה הופעות יש..ואיפה ואני מחזק ואומר..בקרוב הלהקה תעבוד על דיסק חדש שזה אומר אין הופעות..פגרה יום טוב ולהתראות

שניר1984

New member
לך לך יא צעיר

אל תעליב פה את אנשי הפורום החמודים הם אנשים טובים כולם. אם יהיה הופעות בצפון אתה תדע ואף אחד פה הוא לא המזכירה שלך שצריכה להודיע לך אם יש הופעות ומתי. אז "תשנה גישה קח לך אישה לדעת(?)" יום טוב

eladi88

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

ראסמי! אפחד פה לא מזכירה של אפחד...

lilou2

New member
באונה יא צ'ונג

מי העליב משהו ומי ביקש מזכירה כולה שאלתי בקשר להופעות בצפון תפסיקו להבליט ת'ילדותיות שלכם כל דבר אצלכם בפוזה לצומת הלב חיחי

שניר1984

New member
אתה...

אתה מבקש שיודיעו מתי יש הופעות בצפון, ועוד בגישה כזאת מתנשאת. צ'ונג צ'ונג אבל אני יוצא מחר לחפש"ש

למעלה