שאלה

../images/Emo41.gifשאלה../images/Emo41.gif

מה לדעתם הולך ליהיות ה"אין" של קולקצית בנות- קיץ השנה? למשל... שנה שעברה הכל היה לבן, מכנסיים רחבים, חולצות קטנות צמודות. איזה בצע הולך השנה? ומה היה בעיקר בחורף?

אור P

New member
ללא ספק חאקי...

ושחור... האופנה הצבאית חזרה אלינו לקיץ...

האופנה הצבאית היא כרגע יותר...

אופנה אביבית.. שכנראה תצא בקרוב מהארון של כל אחת ואחד מאיתנו..

i l0ve u

New member
לדעתי...

אממממ....טוב אז צבאי זה מה שכל החברות החליטו ללכת עליו.... יש גם שחור ויש טיפונת לבן אולי נשאר קצת מהטונה שעברה חחח ולא ממש יודעת...בגלל האופנה הצבאית יהיה בטח חאקי זית וכאלה למרות שאני מאמינה שזה פחות...

SsssTaaaR

New member
כל מה שקשור בלוק הצבאי..

דגמ"ח 7/8 עם גומי למטה חגורות צבאיות, דיסקיות. צבע שחור וירוק צבאי אהה וגם קצת חאקי.

מאיה1983

New member
איזה כיף לי שבדיוק....

כשאני חיילת האופנה הצבאית חוזרת לאופנה... אני מדנ''ית (מדריכת נוער) והחניכים שלי מבקשים ממני את הדיסקית.. חח והחגורה כדיי לצאת איתם. ואני הדבר הראשון שאני רוצה כשאני יוצאת לדיסקוטק זה לא לראות יותר ירוק!! אבל כן, גם אני נכנעת ללחצי האופנה ולובשת לפעמים מכנס "צבאי" עד המגפיים...ודיסקית... אה, וגם שרשרת כזאת שתלויה במכנסיים. מכירים? וכמו שכבר אמרתי בהודעה קודמת שלי שגם ורוד זה צבע שממש הולך עכשיו ובדיוק זה הצבע האהוב עליי.... למשל הנה תראו את התיק שלי שהוא ממש שאווווווה לדעתי...

keren201

New member
זה מבאס רצח מדים!!!!!!!

לא יודעת למה נכנסו לקטע הזה... חחח...שלך לפחות ירוקים,שלי זה מדי חיל האויר :(

תראו אופנה צבאית זה אחלה

(למרות שזה כבר מתחיל לצאת מכל החורים.. נעע....) יש את הדיסקיות והחגורות שהם ממש כמו של הצבא.. אבל רוב המכנסיים והחולצות זה כמו של המארינס... טלאים כאלה בצבעי הסוואה... אין כאלה באמת בארץ... וכל אלה בצבעי בז' ולבן שיש עליהם טלאי שרשום עליו "ARMY"... הם מדליקים...:) בקשר לוורוד... צבע מדהים... אבל יש גבול! שונאת ת'פרחות האלה שעל פלטפורמה 68 מטר ורודות, מכנס צמוד צמוד ונמוך ורוד, חוטיני ורוד, חולצה (אם אפשר לקרוא לזה ככה..
) ורודה, ליפסטיק נוצץ מבריק, עם סוכריה על מקל בפה... (ואם כבר נכנסתם לי לראש... אז גם תיק קטנצ'יק כזה ורדרד...) זה פשוט ד-ו-ח-ה-!!! לא יכולה לראות את זה בעעע .... ( |שיעול|א"י|שיעול|)

מאיה1983

New member
נכון צריך לקחת הכל בפרופורציה...

כל דבר לא להגזים. גם עם הוורוד גם עם הצבאי. כמו שיש כאלה שעושים שני פסים על עצם הלחיים כאילו יוצאים עכשיו לקרב. זה נחמד אבל דיי טיפשי. פורים כבר עבר...

keren201

New member
חחחח.....

יש לי כמה בשכונה שורוד זה החיים שלהם...חחח... אבל העקב,80 ס"מ נראה לי...חחח..... ונכון,כל דבר בפרופורציה.... אחרת זה נראה סתם זול...

apl

New member
אני אוהבת להפיל כאלו

הולכת ברחוב ושמה רגל לאותה אחת שתיארת(לבושה כולה ורוד,בלונדה,ועקבים)לחשוב על זה...ממש מהנה..לא סובלת בנות כאלו וטוב שאין לי חברות פרחות כאלו,מה הייתי עושה להן..

keren201

New member
חחח...אני מזה כמוך...

חחח....הן כונפות.... אני רואה אחת כזאת בא לי להרוג אותה.... חחח....חשבתי שרק אני מוזרה :) כנראה שלא :)

apl

New member
צ'מעי...עוד לא ניסיתי

אבל בפורים כשהרבה "התלבשו" במלבושיהן "הצנועים" והלכתי לקניון באחד הימים וראיתי קבוצה של בנות לבושות באותן התחפושות.וגם לא..היו גם "בלבוש" רגיל אבל התלבשו כאילו הן בחופ הים או לחילופין במכון ליווי, חשבתי איכ ההורים הרשו להן לצאת ככה מהבית ואיכ אפשר להוריד את הכבוד שלך בשביל זה...ממש הגעיל אותי... בגדול..ההורים שלי ליברליים לגבי הלבוש שלי,ואני לובשת וקונה מה שבא לי,אבל עדין יש גבול למה שאני אלבש..צריך גם להיות בנאדם כשאתה יוצא לרחוב,ולצאת ערומים כאילו אין אנשים ברחוב זה מגעיל אותי ואין לי מושג לאן זה יכול להגיע כשמישי כזו עוברת לידי ברחוב...

keren201

New member
את יודעת מה?

עזבי את כל הקטע של הערומות,לבושות....כמובן יש גבול אני בחיים לא אלך עם חולצה יותר מידי פתוחה או מיני שרואים לי ת*** אני ככמעט ולא הולכת עם חצאיות... אני חולת ג'ינסים,רק רק רק ג'ינסים.... אבל האובססיה היא לקרוקר..... אז הטע שהן הולכות ערומות,זה ממש מפחיד.... אבל מה הכי מצחיק?הבנים שרצים כמו כלבלבים אליהן.... אז כן הם ראו הכל מהכל.... כבר לא נשאר כלום לדמיון,ממש מפחיד... אני שונאת את הפרחות האלו.... תנו לי m-16 7 מחסניות.... הרבה בנות לא ישארו בחיים
רוב הכונפות השרלילות.... בעעעע....

apl

New member
בדיוק אותו הדבר....

חולה על ג'ינסים,הכי נוח והכי יפה... ובקשר לחצאיות, גם אותו הדבר..לא לובשת חוצ מחצאית ג'ינס אחת שקניתי בתחילת השנה.. וגם אותה לבשתי איזה 3-4 פעמים... אין על ג'ינס נוח ויושב היטב,נייקי וטי או גופיה,ומסודרים לצאת.. חחח....גם אני שואפת לרסס מהעיר שלי את הבנות האלו...בעעע
אחרי זה לקחת את האביזרים הורודים שלהן ולזרוק לביוב שליד החניה הקרובה..

keren201

New member
לזרוק???לשרוף!!!!!!!!!!

אם איןאז תמיד אפשר לשרוף אותן ואת האביזרים השרמוטיים שלהן...בעעעע....גועל נפש... את מכירה ת'פלצניות הקטנות האלו?בנות 12,עם 8 קילו של מייק אפ,10 טון סומק, ועניים שחורות רצח,ואודם אדום..... חחח...והפוש אפ שלהן ממש הורג אותי.... גדול ב8 מידות מהחזה שלהן.... כאלה צריך להרוג,מגעיות לגיל 18 וגם לא מתגייסות....את אלה אני בכלל שונאת!!!!!!!!!ג'ינס,גופיה ואיזה נעל ספורט...ענק..... גי'ינס זה פיצוץ....נוח רצח....\ כל רגע זה מציל אותך..... תודה לבן אדם שהפיץ ת'ג'ינס.... קבל הצדעה !!!!!!!!!!!

apl

New member
חחח....לשרופ אותן....חחחחח

כן בגיל 8-10 איכ הן מתלבשות...אסון...איפור פלטפורמות בגובה 15 ס"מ,חזיות פושאפ, ועוד...לראות אותן ולחשוב מאיזה חור יצאו..בעעעעע לחשוב שבגיל 8 ידעתי בקושי איכ עושים ילדים..ככה הן נראות יודעות הכל מהכל .מתאפרות..אשכרה הנוער(והילדים)של היום ממש התבגר מאז שאני הייתי בת 10+-... אסון טבע.... וכנ"ל==הזה שהמציא את הג'ינס,גאון הדור...מתה על גינסים! אגב,הייעוד העיקרי של המכנס היה לפועלי הכורים של הזהב בקליפוריה אם אני לא טועה.אבל אין עליו!

למעלה