שאלה

keren201

New member
צודקת...

בקשר לג'ינס כן... כי זה בד שלא נקרע מהר,והם יכלו לעבוד הרבה זמן בו

חחח ג'ינס זה אחלה

אבל אני חייבת מידי פעם את הטרנינג הזה שגדול עלי ב3 מידות.. שכזה נוח.... וגם רוב הפעמים (בעיקר בחורף) אני לובשת חולצות של אח שלי, החולצות של הבנים הן החולצות הכי יפות!!!!!!! חחח אבל אין דבר, פשוט אין דבר שאני שונאת מאשר מכנסיים שלא מתרחבים בגרוש. זה מגעיל!!!!!!!

אממ אגב... עוד שאלה../images/Emo26.gif

מי לדעתכם הסלבריטי\סלבריטאית בישראל... שמתלבשת הכי באופנה\יפה? לפי דעתי מורן אייזנשטיין... יש לה כזה חוש אופנה אדיר... איפה היא מוצאת ת'בגדים האלה? זונה...
חחחחח

אור P

New member
יש כמה...

אני אוהב את הלבוש של מירי בוהדנה ואילנית לוי, לא יודע, אבל כל דבר נראה טוב עליהן

i l0ve u

New member
הופה הופה הגזמתן לא יפה

מה הקטע לרדת על מי ששונה ממכן???? מה הן עשו לכם משו רע??? לא!! אז מספיק זה לא לעניין ובטח לא לענין הפורום שהבנות האלה יעשו מה שהן רוצות זה לא ענינכן או בעיה שלכן ואני מתפלא שבנות גדולות כמוכן מתנהגות בכאלה תינוקיות ושמות למי שלא נראית להן רגל ברחוב מה אתן מקנאות שכל הבנים נשמכים אליהן {כמו שאמרתן}?! זה לא יפה!! אני לא אחת כזאתי {PINK GIRL}ולא נראה לי שאני גם יהיה כי זה לא מתאים לי באופי אבל מה הקטע לרדת עליהן? מה הן לא יכולות לרדת עליכן בחזרה? ואל תדאגי אני בטוחה שהן מסתדרות טוב ונהנות מהחיים שלהן ושמות ז*ן על מה שאמרתן....שזה דרך אגב ממש בוגר מצידכן....!

מאיה1983

New member
תקשיבו אנשים............

אני חייבת להודות שאני לפעמים קצת פריחה.......אמממ לא בהגזמה כמו הבנות שאתן מתארות כאן. אני גם לא שחורדינית. אבל אני כן דופקת ממש הופעה לדיסקוטק. כי כשיוצאים לדיסקוטק במיוחד בתל אביב אף אחד אבל אף אחד לא מסתכל עלייך בכלל אם אתה לא טיפה מיוחד.... אתה חייב להיות שונה אפילו קצת. אז אני דופקת כובע מיצחייה או משהו ורוד (טיפ-טיפה) צועק.. או מחשוף.. (רק בגלל שאלוהים היה אדיב איתי בקטע הזה...אממ) וכן, ורוד זה הצבע שלי בפעם המיליון.... אבל אני לא כזאת מצועצעת כמו שאתן מתארות ומתות לשרוף. אני בטוחה שלא הייתן רוצות לשרוף אותי... או אולי כן?!?!

juliron

New member
קריזה.....

אני אשתף אותכם בסיפור מעצבן מאוד שקרה לי...קורה לי... לפני יותר משנה חיפשתי מכנס צבאי ותיק צבאי ובשום חור לא היה, חיפשתי בכל מקום אפשרי כולל ציפי ול-א היה... אז קניתי בד וחברה שלי תפרה לי מכנס מדליק, לצערי חודשיים אחרי זה התחיל כל הקטע הצבאי ואני שונאת להתלבש לפי "צו האופנה" זה מגעיל אותי שכולם לובשים אותו הדבר (כל אחד והדיעה שלו) ועכשיו אני רק מחכה שהטרנד הזה יעבור כולם נראים כמו העתקים וזה ממש ממש ממש לא מיוחד! אתם לא חושבים ככה?!. ועוד קטע מעצבן שקרה לי... נדלקתי על הקטע היפני לפני שנתיים (יש לי שמלות וחצאיות בגזרות מיוחדות- ששוב... חברה שלי ואני תפרנו במיוחד כי אין איפה להשיג אותם! אבל לפני כמה ימים הלכתי בקניון בת-ים שהוא אחד הקניונים הכי יבשים בארץ -סורי- ומה ראיתי בחלון של לוצ'י?! אתם מנחשים? חולצה בסגנון היפני הזה שאני כל כך אוהבת.. ולאט לאט התחלתי למצוא עוד ועוד דברים בסגנון... וזה ממש מרגיז אבל נחליק את זה... בקיצור.... תדעו שזה התחליף הבא לטרנד הצבאי אבל גם הצבאי ישאר לעוד הרבההה זמן לצערי...)

הסגנון היפני תמיד היה ותמיד יהיה..

הוא רק תופס תאוצה לאחרונה. אני באופן אישי מאוד אוהבת אותו... אגב, מזדהה איתך לגמרי. עכשיו כשהאופנה הרדיואקטיבית (ככה אני מכנה בגדים צבעוניים) גואה ורועשת.. כולם מבינים שלפני כמה שנים כשחסה קנתה תיק-בצפר בכתום מרקר זה היה שיא הייחודיות (וגם היום הוא שיא הייחודיות כי אין אותו כבר) תמיד דבק בי שם של ילדה צבעונית, לא רק בגלל הצבעים.. אלא בגלל השילובים והסגנון, יום אחד באגיז יום אחד שמלת כלה
עכשיו, כולם מנסים לחקות את הסגנון לבוש ה"לא החלטי" שלי.. גרררר

i l0ve u

New member
כן היפני נמצא בכל מקום

הוניגמן, קסטרו...... אני פחות מתה על זה אהבתי יותר את הסגנון הצבאי...

למעלה