שאלה

this is my way

New member
OMG ../images/Emo2.gif

ראיתי תקטע, אני חסרת מילים כי אני אוהבת את אבריל כבר שנים! וגם את קלי.. מעניין אם זה היה סתם בצחוק או בכוונה.. מישהו יודע אם זה לפני או אחרי שיצא להן לעבוד ביחד?

DesertRose7

New member
אני חשובת שלפני..

זה ממש בהתחלה של אבריל (תראו איך היא נראית) וממש בהתחלה של קלי (תראו איך היא נראית) וזה גם עוד כשהעונה הראשונה נגמרה- ג'סטין שם ורנדי..

shawn 1

New member
אני אישית לא יודע, אבל למטה רשמו

שכן...אפילו שמוזר שיש קטע שבו קלי ג'סטין רנדי ופאולה מגישים פרס לאבריל, והיא דחפה את קלי כאילו היא זבל! כולם צחקו על זה! אבריל נכנסה ברגע הזה לספר השחור שלי|!!

14מתן

New member
אני ראיתי ראיון ששאלו את קלי על זה

והיא אמרה שזה לא היה בדיוק ככה ושהיא פגשה אותה כמה פעמים באירועים וטקסים והיא הייתה נחמדה אליה

mayoosh4

New member
נצ"לש- יש לי את הדיסקקק ../images/Emo9.gif

חח כההה סוף סוף
קניתי היום בצליל! המוכר ממש הוציא את הדיסק מהארגז של הדיסקים שרק הגיעו!!! אני כל כך מאושרת

DesertRose7

New member
תתחדשי ../images/Emo77.gif

אני מאוד מקווה שיקנו לי ליומולדת ובאמת כמה שירים יש בדיסק? שוב קיצרו לנו?

14מתן

New member
דווקא אם כבר אני חושב שהוסיפו

אם יש לנו את הגירסה של אמריקה (זאת שיש לי) אז יש 12 שירים ואם יש את של אירופה (שיוצאת עכשיו) אז יש 14 שירים אבל שני השירים הנוספים זה שירים שיש גם ככה בדיסק הראשון אז זה לא כל כך משנה....

DesertRose7

New member
אז מעולה ../images/Emo45.gif

כי יש כמה דיסקים בארץ שהם 2-3 שירים פחות מהדיסקים בשאר העולם וזה ממש מבאס- ובגלל זה אנשים לא רוצים לקנות בארץ. אז לפחות עם קלי זה לא ככה..

Shai B

New member
בדיסק שלנו יש 12 שירים..

בדיוק כמו בגירסא האמריקאית. הדבר היחיד ששונה זה התמונות.

Deanb

New member
תודה ../images/Emo13.gif לדעתי הרבה פחות יפה

מהעטיפה בארה"ב

14מתן

New member
לדעתי זה דוקא יותר יפה מאשר של ארהב

אבל מוזר שיש לנו את העטיפה של אירופה אבל בלי הבונוסים שלהם...

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gifיאאא,תתחדשי ../images/Emo140.gif

גמאני רוצה >:

למעלה