שאלון הכירות קצרצר

moton

New member
../images/Emo41.gifשאלון הכירות קצרצר../images/Emo41.gif

- שם: - גיל: - פאנליסט מועדף: (ולמה?) - התוכנית משודרת יומיים ברצף: אני בעד / נגד - לפי דעתי ארז טל... - אורח שהייתי רוצה שיגיע לתוכנית: - זהו -

moton

New member
../images/Emo26.gifעונה

- שם: מוטי - גיל: 16.5 - פאנליסט מועדף: עפר ומיה מאוד מצחיקים! - התוכנית משודרת יומיים ברצף: אני בעד - לפי דעתי ארז טל... הוא מודל לחיקוי - אורח שהייתי רוצה שיגיע לתוכנית: אורנה בנאי

ayeltush

New member
עונה

- שם: איילת - גיל: 16 בקרוב - פאנליסט מועדף: מיה דגן המושלמת - התוכנית משודרת יומיים ברצף: בעד - לפי דעתי ארז טל... סתם אחד לא קשור לעולם חח - אורח שהייתי רוצה שיגיע לתוכנית: יובל אבמרוביץ' המושלם שלי=)

sapirushhhhhhh

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo84.gifעונה../images/Emo3.gif

- שם: ספיר - גיל:14 וחצי - פאנליסט מועדף: (ולמה?)בינתיים מיה אבל לא ראיתי עדיין את עפר ואביעד קיסוס - התוכנית משודרת יומיים ברצף: אני בעד / נגד בעד!! - לפי דעתי ארז טל... מעצבן ברמות, אבל כמה שהוא מעצבן זה מצחיק
- אורח שהייתי רוצה שיגיע לתוכנית:אלי פיניש. וואי נראה לי יהיה קטעים איתו

sapirushhhhhhh

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo84.gifעוד אורח או יותר נכון

אורחת זאת עדי אשכנזי
!

0ליוש0

New member
עונה../images/Emo26.gif

שם:ליה - גיל:14 - פאנליסט מועדף: (ולמה?)
עפר שכטר
כי הוא מצחיק ומושלם ואין אין עליו חולה עליו מושלםם! - התוכנית משודרת יומיים ברצף: אני בעד / נגד : בעד! מצידי כל יום
- לפי דעתי ארז טל...הוא הבייביסיטר שלהם..חחח=] - אורח שהייתי רוצה שיגיע לתוכנית:הראל מויאל=]

I am bar

New member
היי גם אני חדשה!

- שם: בר (די) - גיל: 15 - פאנליסט מועדף: (ולמה?) מיה כי היא פשוט קורעת! - התוכנית משודרת יומיים ברצף: אני בעד / נגד: בעד, שתשודר כל יום! - לפי דעתי ארז טל...: קיציס של מועדון לילה - אורח שהייתי רוצה שיגיע לתוכנית: גריניק ואלתרמן ..הם קורעים!

עונה ../images/Emo11.gif

- שם: אורי - גיל: 14 - פאנליסט מועדף: (ולמה?) מיה כי היא הכי מצחיקה
- התוכנית משודרת יומיים ברצף: אני בעד / נגד בעד! - לפי דעתי ארז טל...גאון - אורח שהייתי רוצה שיגיע לתוכנית: אני

../images/Emo24.gifעונההה

- שם: דניאל
- פאנליסט מועדף: (ולמה?) אמממ נראה לי שמיה דגן
היא חמודה - התוכנית משודרת יומיים ברצף: אני נגד! זהנראה לי אידיוטי שחילקו את ערוץ 2 לימים רצופים.. כאילו.. ראשון-שלישי רשת ורביעי-שישי קשת.. זה כמו שאני ערוצים שונים זה מעצבן
ולא כיף לראות אותה תוכנית יום אחרי יום
ככה הכיף לא מתפרס
- לפי דעתי ארז טל...
חרוששששש
אבל יפה לו.. הרבה תוכניות מצליחות ומשקפופר מעצבן אחד
(בלי הכללות על משקפיים .. פשוט עליו זה מעצבן
) - אורח שהייתי רוצה שיגיע לתוכנית: גורי אלפי

../images/Emo80.gifעונה

- שם: רותם - גיל: 14 - פאנליסט מועדף: (ולמה?) עפר ומיה
הם הכי מצחיקים - התוכנית משודרת יומיים ברצף: אני בעד / נגד . בעד!
- לפי דעתי ארז טל... הוא ארז טל
- אורח שהייתי רוצה שיגיע לתוכנית: טלי שרון
סתם אממ גורי אלפי מצחיק, אז הוא

A G C T

New member
|שמאלה| שלייייי |ימינה|

- שם:כרמל - גיל: 15.5/6 - פאנליסט מועדף: (ולמה?) מיה,נו לא ברור למה? - התוכנית משודרת יומיים ברצף: בעד ונגד ביחד,מדצ אחד זה טוב םע משעמם יומיים ברציפות בערב חחח אבל אני חושב שבשישי שרוצים לבלות בערב חבל לשים תוכנתי בשעה מאוחרת. - לפי דעתי ארז טל...הוא בן אדם רגיל שלפעמים יש לו רעיוןנות ולפעמים לא ממש. - אורח שהייתי רוצה שיגיע לתוכנית: מיכל גבריאלובבבבב!~!!!!~!

Super Chuly

New member
../images/Emo26.gif

- שם: ליהי - גיל: 18 - פאנליסט מועדף: (ולמה?) מיה דגן, היא פשוט קורעת אותי... כנ"ל רמי הויברגר - התוכנית משודרת יומיים ברצף: אני בעד / נגד : בעד
, חבל רק שזה לא נכנס לויאודי או שאין שידור חוזר - לפי דעתי ארז טל... קצת ניג'ס, אבל סבבה, נזרום איתו... - אורח שהייתי רוצה שיגיע לתוכנית: וואו, אני משערת שזה לא כל כך משנה, כי הם יורדים מצויין על כולם, כולל על חברי הפאנל עצמם ליהי :)

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifעונה../images/Emo9.gif

שם: יעל גיל: 15 פאנליסט מועדף: מיה ועפר כי הם קורעים אותי מצחוק התוכנית משודרת יומיים ברצף: בעד
אבל למה ביום שישי
לפי דעתי ארז טל לא מצחיק בגרוש אורח שהייתי רוצה שיגיע לתוכנית: נממנממממנמממממנמממננננמממממ רותם אבוהב

מזמן לא עניתי על כזה...../images/Emo3.gif

- שם: נעה של - גיל: 18 [עוד חודש ויומיים
] - פאנליסט מועדף: (ולמה?) מיה אדירהההה, כיף לראות אותה במשהו שהוא לא הש"ש
ועפר מקסים, ומצחיק רוב הזמן [הבגדי ברבי
]. - התוכנית משודרת יומיים ברצף: בעד... למה לחכות שובע כשאפשר לחכות יום?
- לפי דעתי ארז טל... היה בשיאו ב"רק בישראל". - אורח שהייתי רוצה שיגיע לתוכנית: אורנה בנאי, החבר'ה ממשחק מכור, ואממ... טוב, למה להגביל? זה יהיה משעשע בכל מקרה.

n i t z a n15

New member
חדשה! ../images/Emo65.gif

-שם:ניצן - גיל: 16 - פאנליסט מועדף: (ולמה?)מיה דגן-היא פשוט מצחיקה בטירוף חחח - התוכנית משודרת יומיים ברצף: בעד -נגד - לפי דעתי ארז טל... גאון? חחח - אורח שהייתי רוצה שיגיע לתוכנית:אדיר מילר מצחיק אותי חחח =)

26mm

New member
עונה !

שם: מיטל - גיל: 15 וחצייי - פאנליסט מועדף: עפררר ! בגלל שהוא הוא ! חחחחח - התוכנית משודרת יומיים ברצף: אני בעד.. יאללה שיהיה.. - לפי דעתי ארז טל זקןןן כמה שנים הוא כבר יכול להופיע בכל מיני תוכניות ?? חלאסס - אורח שהייתי רוצה שיגיע לתוכנית: רונה ליייי

עעעוונההה

שם:שיר - גיל: 13 - פאנליסט מועדף: (ולמה?) מאיהה!! היא הורגת אותי מצחוקקק - התוכנית משודרת יומיים ברצף: אני בעד / נגד נגדד כי צריך לחכות הרבה לתכנית הבאהה - לפי דעתי ארז טל... אחלה מנחהה חחחחחחח - אורח שהייתי רוצה שיגיע לתוכנית: א=ג=ם ר=ו=ד=ב=ר=ג!!!

../images/Emo220.gifאעני../images/Emo12.gif

- שם: מיכל
- פאנליסט מועדף: (ולמה?) מיה דגן
כי היא קורעת
ועפר
מאותה סיבה
- התוכנית משודרת יומיים ברצף: בהתחלה חשבתי שזה חרא אבל עכשיו אני מתלבטת מחדש
- לפי דעתי ארז טל גאון אבל הוא צריך להיות מאלה שעובדים מאחורי הקלעים ולא על המסך
חוץ מב"רק בישראל" כי זה היה הורס את כל הכיף
- אורח שהייתי רוצה שיגיע לתוכנית: גורי אלפי

למעלה