שאלון הכירות קצרצר

../images/Emo99.gif

או שאת מעתיקנית או שאנחנו פשוט דומות
סתם לא היינו כאלה דומות
גורי אלפי
מיכלי אני אוהבת אותך

מורוש101

New member
עונה =]

- שם:מור - גיל:15 - פאנליסט מועדף:עפר כי הוא הכי מצחיק בעולם עוד מתקופת אקזיט - התוכנית משודרת יומיים ברצף: אני בעד / נגד בעד בעד ושוב פעם בעד - לפי דעתי ארז טל...ממ.. נחמד.. לפעמים יש לו יציאות מצחיקות - אורח שהייתי רוצה שיגיע לתוכנית:מיכאל הנגבי

היי גם אני חדשה פה..:)

שם:אירנה-אני גם חדשה בפורום..:) גיל :19 פאנליסט מועדף: עפר!!! אין עליו!! מאז אקזיט הוא תותח!!! אני מכירה אותו אישית והוא בן אדם מקסים מדהים!! הבן אדם פשוט מצחיק בטירוף....:) כל מילה שיוצאת לו מהפה מצחיקה.. התוכנית משודרת יומיים ברצף: אני בעד/נגד בעד בעד בעד שיעברו למתוכנת יומית... ארז טל-פשוט גאון!!! רק בישראל, המוח, הכספת, חפש את המטמון ועכשיו מועדון לילה פשוט הצלחה....שיהיה לו המון בהצלחה בהמשך!! שמחים לראות אותו על המסך... אורח שהייתי רוצה שיגיע לתוכנית: ליאון רוזנברג!!! מישהו יודע איפה מצלמים את התוכנית?

ShirUsh22

New member
../images/Emo20.gifעונה [אני חדשה../images/Emo9.gif]

- שם: שיר - גיל: 14 - פאנליסט מועדף: (ולמה?) עפר שכטר כי הוא מושלם
- התוכנית משודרת יומיים ברצף: אני בעד אבל לא יום שישי כי אני בד"כ יוצאת ואם זה ימשיך ככה אני תמיד אפספס את השידור שביום שישי
- לפי דעתי ארז טל... בללי מעצבן אבל בנתיים בתוכנית הוא חמוד
- אורח שהייתי רוצה שיגיע לתוכנית: גיא אריאלי

kuku woman

New member
עונה

- שם:קרן - גיל:15 - פאנליסט מועדף:האמת שכולם מעולים.. אבל עפר
בראש כי הוא מצחיק וכובש. מיה חמודה וגם השני רמי הויברגר, אהבתי את השנינות והוא נראלי גם פעם אחת התארח במשחק מכור וזה היה מצחיק
- התוכנית משודרת יומיים ברצף: אני בעד / נגד- לא ממש בעד . שישי זה לא יום טוב. - לפי דעתי ארז טל...הוא בסדר .. הוא לא אמור להצחיק או משהו. - אורח שהייתי רוצה שיגיע לתוכנית:גורי אלפי/ליאור שליין/מה קשור

עונהה

- שם:ליזה - גיל:12 - פאנליסט מועדף: (ולמה?) עפר, כי אני מאוהבת בו - התוכנית משודרת יומיים ברצף: אני בעד / נגד : שיהיה כל השבוע ברצף! טוב... אולי הגזמתי... - לפי דעתי ארז טל... אהמ... אהמ... - אורח שהייתי רוצה שיגיע לתוכנית:אני

esterosh

New member
עונה

שם: אסתר גיל: 19 פאנליסט מעודף: עפר בגלל שהוא פרוע וחמוד ואורי בגלל שהוא אדיש והזוי במיוחד בקטע של הטוקבקים. התוכנית משודרת יומים ברצף: אני בעד. דעתי על ארז טל: הוא נחמד ואני די אוהבת את התוכניות שהוא עשה. אורחשהייתי רוצה שיגיע לתוכנית:אין מישהו מעודף אולי מנחי אקזיט לשעבר ומשתתפפי הרצועה.

DiDush6

New member
עונה../images/Emo13.gif

שם: עדי - גיל: 14 - פאנליסט מועדף: (ולמה?) מיה דגן
- התוכנית משודרת יומיים ברצף: בעד! - לפי דעתי ארז טל...צריך לעשות לי ילד$#%#$%!!11! - אורח שהייתי רוצה שיגיע לתוכנית: יוסי מרשק ^^

עונה../images/Emo26.gif

שם: שלי גיל: 17 וחצי פאנליסט מועדף: (ולמה?)- רמי הויברגר (ועפר שכטר
), לדעתי הוא הכי מצחיק.. התוכנית משודרת יומיים ברצף: אני בעד / נגד- בעד
לפי דעתי ארז טל... בנאדם מאוד נחמד
אורח שהייתי רוצה שיגיע לתוכנית: אמממ דנה ברגר

מ א מ י2

New member
עכשיו אני../images/Emo9.gif ../images/Emo219.gif

- שם:לוטן - גיל:11 וקצת - פאנליסט מועדף: (ולמה?)מיה,היא קורעת פשוט! - התוכנית משודרת יומיים ברצף: אני בעד / נגד -בעד בעד ו..מממ..נראלי ש..בעד! - לפי דעתי ארז טל...-די מעצבןן :\..נו,אז הוא המנחה הראשי - אורח שהייתי רוצה שיגיע לתוכנית:הראל סקעת&הראל מויאל

dararo

New member
עונה

שם- דניאל גיל- 12 פאנליסט מועדף: מיה דגן בגלל שהיא תמיד יורדת על אביעד התוכנית...: בעד לפי דעתי ארז טל הוא מודל לחיקוי אורח: עדי אשכנזי

עונה

- שם: אוספיטורמו - גיל:13 - פאנליסט מועדף: (ולמה?) מיה דגן כי היא הכי מצחיקה שם - התוכנית משודרת יומיים ברצף: אני בעד / נגד? בעד, אבל עדיף שזה יהיה ביומיים לא ברצף (כמו שני וחמישי או משהו כזה) - לפי דעתי ארז טל... סלב - אורח שהייתי רוצה שיגיע לתוכנית: רינה מצליח

למעלה