שאלון הכרות, (למעני!! אבי השקסי)

Deny Dolog

New member
../images/Emo41.gifשאלון הכרות, (למעני!! אבי השקסי)

!!I want to know who you are Q1 - שמכם... Q2 - מה המשמעות של שם המשתמש שלכם? Q3 - הגיל שלכם הוא... Q4 - ז\נ? Q5 - אתם גרים ב... Q6 - בזמנכם הפנוי אתם... Q6 - יש אהבה? Q7 - מה אתם לובשים כרגע
? Q8 - שאלת בחירה סלאש בונוס. כול אחד יוסיף שאלה ויענה עליה!

L i T a L 1

New member
ראשונה........

קוראים לי ליטל
המשמעות של הניק שלי זה ליטל אבל מסתבר שכבר יש ניק אחד כזה אז יש ליד ה"ליטל" את הסיפרה 1.....
אני בת 17
אני גרה בחור ליד חיפה
בזמני הפנוי אני ישנה
ולומדת נהיגה
למרות שאין לי כל כך הרבה זמן פנוי לאחרונה..... (בגרויות בעעע)
אין אהבה
כרגע אני לובשת מכנסים קצרות כחולות של פיג'מה וטי-שרט גדולה כחולה
שאלת בונוס: למה לעזעזל אני ערה בשעה כזאת? כי יש לי אח בן 4 וחצי שהעיר אותי לפני שהוא יצא לגן....

אנייייייייייייייייייייייי

רינת צוף אחותי קוראת לי ככה והאחת זה בגלל שזה לא הלך בלי זה אני בת16 חור ליד חיפה באנטרנט מנגנת רוקדת וחורשת לבגרוית לא לצערי .... גופיה שחור וג'נס שחור למה אני לא לומדת למתכונת אכשיו ?????? כי אין לי כוח לתולדות האומנות !!!!

עונה

Q1 - שמכם... גל Q2 - מה המשמעות של שם המשתמש שלכם? אמממ.. האמת שפעם רק קראתי את ההודעות בפורום וכשרציתי להצטרף רישמית באתי להרשם והשם גל היה תפוס אז ניסיתי כל מיני שמות וכל מיני סימנים והכל היה תפוס וגם לא היו לי רעיונות אז התעצבנתי ורשמתי גל ומשכתי את הל'. זהו, בגלל זה אני תקועה על הניק המטומטם הזה. אני אנצל תהזדמנות ואשאל, למישהו יש רעיון לניק חדש בשבילי? Q3 - הגיל שלכם הוא... 16 וכמה חודשים Q4 - ז\נ? נקבה Q5 - אתם גרים ב... איזור השרון Q6 - בזמנכם הפנוי אתם...מחשב,טלויזיה, חברים, בילויים.. Q6 - יש אהבה? לא, אין לי חבר Q7 - מה אתם לובשים כרגע? ג'ינס, חגורה מזארה וחולצה של קאסטרו בצבע וורוד. Q8 - שאלת בחירה סלאש בונוס. כול אחד יוסיף שאלה ויענה עליה! אממ.. האם אתם רוצים שרז יחזור? כן. וברוך הבא אבי

Love benjosh

New member
עונה....../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif

רותם
אממ אני פשוט אוהבת את בנחה... ו-love benja היה תפוס אז הוספתי את ה-osh :)
13 וחצי... (נראה לי אני הכי קטנה..)
נ
ראשון...
בזמני הפנוי אני הולכת לשחיה, חברות, ומחשב..
אין..
מכנס כחול קצר וחולצה צהובה שכתוב עליה summer time (?)- פיג'מה!
לא מצליחה לחשוב על שאלה... ועוד משו- אני מאמצת את ה
לסמל שלי...:)

../images/Emo42.gif

- שמכם... גל:)
- מה המשמעות של שם המשתמש שלכם? שי גבסו מושלם
בנחמין רוחאס גם
=>> מל(א)כים !
- הגיל שלכם הוא... 14
- ז\נ? נקבה
- אתם גרים ב... קיסריה
- בזמנכם הפנוי אתם...אינטרנט,מסנג'ר, שירה, פלאפון וכו'..
- יש אהבה? לא
- מה אתם לובשים כרגע? גופייה אדומה ומכנס ציפי חום
- שאלת בחירה סלאש בונוס. כול אחד יוסיף שאלה ויענה עליה!

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo47.gif ברוך הבא ../images/Emo3.gif

שמכם... דסי מה המשמעות של שם המשתמש שלכם? *מישו* פעם נתן לי אותו.. הגיל שלכם הוא... 14 וחצי ז\נ?
אתם גרים ב... קדימה בזמנכם הפנוי אתם... עם חברים יש אהבה? יאפ
מה אתם לובשים כרגע? ג'ינס, גופיה שחורה שאלת בחירה סלאש בונוס. כול אחד יוסיף שאלה ויענה עליה! סיבכת אותי

יאאא דסי תגידי

את מכירה או הכרת בעבר ילדה שקוראים לה ירדן לוי? עם עיניים ירוקות.. פנים יפות כאלה.. די מפותחת...

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifעכשיו היא ב- ח'...

אבל כשהיא עזבה את קדימה היא היתה בכיתה ה' או ד'

אם כבר ../images/Emo12.gif

אני מכירה מישהו שעבר בחופש הגדול הקודם, לקיסריה, הווא היה גר בקדימה!.. קוראים לו ארז זמיר, ועכשיו הוא בכיתה ז', הוא היה בכיתה ו' שהוא היה בקדימה
אהה ויש לו אח שקוראים לו דקל זמיר והוא עכשיו ב-י'... בקדימה הוא היה ב-ט'

DaSi ON LsD

New member
אני מכירה את דקל...

פעם אחרונה שראיתי אותו הוא היה בכיתה ו
ילד מעיק

לאבי השקסי(אוי,אלוהים,האימה)

(או שמא,הג'ובניק?) מתאים לך לנהל את הפורום, וזוהי אינה מחמאה יתרה. בתור חייל (כך הבנתי מהפורום הרגיל...) אין לך חיים סלאש (איך אני?) תעסוקה, מלבד לנהל את פורומי "המורדים" ו"המורדים-חברותא (היקף טמטום מצומצם יותר)"? אגב,אתה משדר פדופיליה. לטעון שאתה שקסי (
-תמונה שווה אלף מילים) בפני ילדים בני 8 שמתכתבים בפורום הנ"ל, זהו מעשה מעורר תמיהה. חג שמח!!! :)

la reputa madre

New member
חחחח../images/Emo6.gif עונה../images/Emo26.gif

אני אדוה.. פירוש שם המשתמש שלי הוא חלק מקללה בספרדית- האימא הזונה שלך..
אני בקרוב ב-ת 16.. גרה בקיבוץ קטן ומזויין בין עפולה לטבריה. בזמני הפנוי אני עובדת..חורשת לבגרויות..ומשתתפת בפגישות לשתי משלחות שמייצגות תצפון בחו"ל
יש לי אהבה
אבל אני מתכחשת.. אני לובשת מכנס אדום כהה..וגופיית קשירה סגולה.. שאלת בחירה...שואלת אותך..אתה בצבא? איך הגעת להחלטה שבא לך לנהל פורום רועש של המורדים?

למעלה