שאלון הכרות, (למעני!! אבי השקסי)

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif פעם ראשונה שלי פה טחח

קוראים לי חלי המשמעות של השם שלי זה אוביימנטה פליפה המלךךךך אני בת 15.5 אני נקבה- אוביו אתם גרים בחור ליד חדרה בזמני הפנוי אני.. וואלה לוידת. תלוי במצב רוח שלי יש אהבה? נופ (
) כרגע אני לובשת בוקסר כחול עם נקודות וגופיה אפורה. סטייייל אין לי עוד שאלה.....

אני

Q1 - שמכם...אוראל בסטקר Q2 - מה המשמעות של שם המשתמש שלכם? השם שלי אוראל Q3 - הגיל שלכם הוא... 14 ו12 חודשים Q4 - ז\נ? בת Q5 - אתם גרים ב... קרית גת Q6 - בזמנכם הפנוי אתם... משחקת במחשב גולשת באינטרנט ומבלה עם חברות Q6 - יש אהבה? לא Q7 - מה אתם לובשים כרגע?גינס וטי שירט Q8 - האם אתם מתגעגעים למנהלים הישנים ? כןןןןןןןן איפה הם

קורצה

New member
../images/Emo26.gifאני../images/Emo36.gif

מעין זה הכינוי שלי 13 עוד מעט 14 נקבה ברמה"ש רוקדת לא גופייה עם פסים ומכנסיים שחורות אין לי שאלת בונוס

תשובות

Q1 - שמכם...רותם Q2 - מה המשמעות של שם המשתמש שלכם? אממ בעונה החמישית של צ'יקי לפני שפלי מושלם הצטרף הכי אהבתי קמי וטיטי
מסביר? Q3 - הגיל שלכם הוא...12 Q4 - ז\נ? נקבה Q5 - אתם גרים ב...חור Q6 - בזמנכם הפנוי אתם... רוקדת שרה משחקת נפגשת עם חברות רואה טלויזיה על המחשב ומשתעממת....אה ולהיות על המחשב כולל לשמוע עליו מוזיקה Q6 - יש אהבה? לא
Q7 - מה אתם לובשים כרגע? חולצה אדומה עם ציור של פרח כתום ומכנס שחור שרשום מאחורה בלבן ספורט Q8 - שאלת בחירה סלאש בונוס. כול אחד יוסיף שאלה ויענה עליה! יש 2: קודם כל זה לא שאלה פליזזז תפסיק לדבר כמו המורים שלי
ובלי שומדבר נגדך דבר שני....מה הקטע עם הסלאש??
לא יותר פשוט לעשות /???

צ'ובותתתתת

Q1 - שמכם... צליל Q2 - מה המשמעות של שם המשתמש שלכם?טמטום!?!?נו זה היה מזמן.. Q3 - הגיל שלכם הוא...14 וחצי..עוד מעט Q4 - ז\נ? נ Q5 - אתם גרים ב...גוש דן.. Q6 - בזמנכם הפנוי אתם...ריקוד,שירה,מחשב,טי וי Q6 - יש אהבה?יאפפפ Q7 - מה אתם לובשים כרגע?גופיה לבנה וגינס Q8 - שאלת בחירה סלאש בונוס. כול אחד יוסיף שאלה ויענה עליה!חחחחחח אמממ תנו לי לחשוב....מה אתה חושב על העולם?!?!א-ג-ו-א-י-ס-ט!

../images/Emo124.gifאני../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

שם: שיר מה המשמעות של השם משתמש שלכם
אף פעם לא חשבתי על זה
נראה לי בגלל שקוראים לי שיר וכולם השתמשו בנקודות האלה זא החלטתי שגם אני רוצה
ז/נ
נקבה
אתם גרים ב: הוד השרון
זבמנכם הפנוי אתם: אינטרנט/טלוויזיה/טלפון/חברות וכ'ו יש אהבה
לא
מה אתם לובשים כרגע
ג'ינס קרוע וחולצה גזורה
שאלת בחירה סלאש בונוס-מה אני עושה עכשיו
עונה על השאלון
חיחיחי

חח,האמת שממש לא../images/Emo3.gif

סתם יום שישי כזה בצהריים
והגעתי למסקנה,שחולהצ גזורה זה הדבר הכי נוח שיש

../images/Emo39.gifטוב שגילית באמת את זה שורה

שחולצה קרועה זה כי נוח..... ואיזה ג'ינס שלך בדיוק הוא ג'ינס קרוע?

ברברונת

New member
סבאלה../images/Emo7.gif

סתם חח. עזבו שם: ענבר מה המשמעות של שם המשתמש שלכם: ניק. כולם קוראים לי כך, ומשנים אותו כרצונם גיל: 14 וחודשיים נקבה גרה בהרצליה בזמני הפנוי אני: ישנה, מדברת בטלפון במסנ ובאייסי, שומעת מוזיקה, חברים, לומדת, רוקדת, מתחרפנת. יש אהבה: לא
מה אני לובשת כרגע: ג'ינס עם קיפול צבעוני של *בודקת* כתום ורוד אדום שחור לבן וחולצת ביצפר שחורה שאלת בחירה: הממ. כלום. בהצלחה אבי!

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifאני אני אני!!

שמכם...: מאיה המלכה
Q2 - מה המשמעות של שם המשתמש שלכם? זה מה שמיה קולוצ'י אומרת Q3 - הגיל שלכם הוא... 14 Q4 - ז\נ? נקבה כאילו דה Q5 - אתם גרים ב... כרכור Q6 - בזמנכם הפנוי אתם... מוזיקה חברים עניינים Q6 - יש אהבה? נופ Q7 - מה אתם לובשים כרגע? ג'ינס וחולצה קצרה וסווצ'רט מעל Q8 - שאלת בחירה סלאש בונוס. כול אחד יוסיף שאלה ויענה עליה! אמממ.. מה אני אוהבת לאכול? ה-כ-ל!

אני אני אני...!!

צליל
משמעות הניק צלילוש זה כמו שקוראים לי החברים המשפחה ...
אני בת 14 ו9 חודשיםם
נקבה...
אני גרה בקרית גת החור הכי קטן בעולם
בזמני הפנוי אני עם חבר שלי במחשב וקונה בגדים
ברוררררר שיש אהבההההההההההההההההההההההההההה גדולללה מאוד
אני לובשת חולצת קולר-טוניקה בצבע תכלת של טיאןטי.. מכנס שחור.. צמידים.. טבעות.. עיניינים..
אין לי שאלה..

hila rojas

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo124.gifאני../images/Emo26.gif../images/Emo77.gif../images/Emo42.gif

שמי: הילה!
המשמעות של הכינוי: שאני אשתו של בנחה!
ז/נ: נקבה!
גרה ב..: הוד השרון
בזמני הפנוי אני: שומעת תשיר של בנחה!
אהבה: אין
מה לובשת עכשיו: מכנס 3/4 לבן וחולצה קצרה פזור יחפה
האם בנחה הוא המושלם בעולם ואני אשתו?: ברור!!!!

hila rojas

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo124.gifאהה מוסיפה!!

בזמני הפנוי: מוזיקה/מחשב/טלויזיה/יושנת עד מאוחר!!!

../images/Emo79.gif../images/Emo29.gifעונה |שמאלה|

Q1 - שמכם...: מיתר Q2 - מה המשמעות של שם המשתמש שלכם? בוניטה דה מאס יש כמה סיבות לא נפרט.. Q3 - הגיל שלכם הוא... 12 וחצי.. קטנההההה Q4 - ז\נ? נקבה
Q5 - אתם גרים ב... ראשון לציון Q6 - בזמנכם הפנוי אתם... אוי הרבה מחשב טלויזיה מוסיקה ריקוד הכנת סצינות וכו'.. Q6 - יש אהבה? אוביו... Q7 - מה אתם לובשים כרגע? מחנס ורוד נפתח וחולה שחורה עם כיתוב ורוד אני תכף יוצאת עם משפחה למסעדה יאמי..
Q8 - שאלת בחירה סלאש בונוס. כול אחד יוסיף שאלה ויענה עליה!
למה אני בכלל חולה על פליפה
(זאת היתה שאלה ממש צפויה/לא צפויה): כי הוא מושלם, כוסון, חתיך, וכו' אני לא הפרט כי אז זה יקח 10 עמודים..

למעלה