שאלון הכרות

Augustus Hill

New member
../images/Emo41.gifשאלון הכרות../images/Emo41.gif

יש הרבה חדשים, וגם כדי לעורר את הפורום.. אני זז, אני אגיב מאוחר יותר.. (השאלון נגנב באכזריות מפורום אבודים
) שם: גיל: עיר: כיתה: אם תיכון, מגמה: חיות? אם כן, אילו: אם לא, אז למה? אוכל אהוב: שתייה אהובה: אני מבלה את רוב חיי ב: בגד אהוב: צבע אהוב: חבר\חברה? חברים?

../images/Emo108.gif

שם: ניצן גיל: 17 וחצי עיר: אריאל כיתה: י"ב אם תיכון, מגמה: מחשבים, אבל סיימתי כבר חיות? כלב ושני חתולים אוכל אהוב: אוכל ביתי ופיצה. שתייה אהובה: לא כ"כ אוהבת לשתות. שוקו קר או קולה, כנראה. אני מבלה את רוב חיי ב: שעמום בגד אהוב: פיג'מה צבע אהוב: כחול חבר\חברה? נופ חברים? מה איתם?

belle21

New member
השאלון...

טוב, מכיון ששאלת, וגם בגלל שאני חדשה (והאמת, שאין לי משהו אחר לעשות עכשיו...)- אני אגיב. שירן, בת....טוב, אני גדולה, אין לי חית מחמד, הייתי רוצה, פשוט הבית שלנו הוא כמו מוזיאון- אסור ללכלך את רצפת השיש... אוכל אהוב...? אממממ.... נראה לי ש...ספגטי, אבל זה בהחלט יכול להשתנות מחר, שתיה אהובה...? שיהיה קולה, למרות שאני אוהבת גם מנגו. אני מבלה את רוב חיי במסיבות, חברים והחדר שלי (וואו, זה נשמע לא טוב...
נהפוך את הסדר- חברים, מסיבות והחדר שלי). בגד אהוב- אני חייבת להגיד ששמלות אבל גם ג'ינסים עושים את העבודה. הצבע האהוב עליי הוא אדום. החברים שלי מדהימים ואני מתה עליהם. חוץ מזה אני קוראת המון, שרה (בעיקר במקלחת...) וכותבת. עניתי על כל השאלות? אני אשמח לתגובה...

lorien

New member
../images/Emo107.gif

1) i go by the name mary jane skywalker- luke skywalker's sister
2)18 3) י"ב 4) תקשורת (מבחירה....) 5) כלבת גולדן רטריבר נפלאה 6) ג'וליין (כמה אקזוטי... ) 7) מיץ תפוזים סחוט טרי 8) לחלום בהקיץ 9) כל מה שמחמיא 10) בורדו 11) יפ 12) כן, באמת, מה איתם?

|חילזון|

שם:טלי גיל:14 עיר:ערד(בעע) כיתה:ח'2 חח סתם בשביל הידע הכללי אם תיכון, מגמה:אין חיות?:יש לי אם כן, אילו:כלבה אם לא, אז למה? אוכל אהוב:קוסקוס והאוכל של אמא
שתייה אהובה:קולההה וקפוצינו אני מבלה את רוב חיי ב:בביצפר בעע..בעיסוקים שונים ושינההה הרבה שינהההההה בגד אהוב:ג'ינס עם פרפרים צבע אהוב:תכלת חבר\חברה?:ענברוש נעמה מריה אנה ג'ניה אנה..

Augustus Hill

New member
../images/Emo186.gif

צודקות, השאלה על החברים באמת דפוקה, שכחתי להוריד אותה.. ועכשיו לענייננו שם: ישראל גיל: 19 עיר: באר שבע כיתה: זהו, נגמר
חיות? נופ, אלא אם מחשיבים את אחי
אוכל אהוב: שניצל (כמה מקורי..) שתייה אהובה: ספרייט אני מבלה את רוב חיי ב: כרגע ב..לישון בגד אהוב: ג'ינס צבע אהוב: כחול ואדום חבר\חברה? אין

../images/Emo187.gif

שם:אתי גיל:18 ו 9 חודשים עיר:רמת גן כיתה:י'ב אם תיכון, מגמה:קולנוע חיות?היה פעם אוגר אבל הוא מת אחרי שבועיים.. אם כן, אילו:למעלה אם לא, אז למה? אוכל אהוב:צ'יפס שתייה אהובה:קולה ומנגו אני מבלה את רוב חיי ב:אממ זה משתנה כל הזמן.. בגד אהוב: ג'ינס צבע אהוב:תכלת חבר\חברה?לא חברים? הכי חמודים

14PeAch

New member
התשובות שלי..

שם: עדי. גיל: 14. עיר: חיפה. כיתה: ח'. אם תיכון, מגמה: אני לא בתיכון, אבל אני במגמת מחול. חיות?: כן. אם כן, אילו: צב מים וחתולה D: אם לא, אז למה?: ... אוכל אהוב: אוכל סיני. שתייה אהובה: שוקו. אני מבלה את רוב חיי ב: בתים של אחרים? חח.. בגד אהוב: ממ..גופיות. צבע אהוב: סגול. חבר\חברה? לא הבנתי את השאלה :\ אבל אם זה מה שהתכוונת אז יש חבר. חברים?

אן בל

New member
../images/Emo20.gifתשובות..../images/Emo70.gif

שם: אן גיל: 18 עיר:ת"א כיתה:י"ב אם תיכון, מגמה:אומנות חיות?יש, כלב
אוכל אהוב:ממתקים,גומי בעיקר. שתייה אהובה:קפה הפוך חלש מאד,ושוקו גם.. אני מבלה את רוב חיי עם חבריי וחברותיי
בגד אהוב: מממ..ג'ינסים וחולצות יפות? וגם ו'ינטאג'ים צבע אהוב:סגול,ורוד לפעמים(לא ורוד מזעזע) חבר\חברה? כרגע אין. (וזה בגלל שיו כלכך רחוק..) סתם סתם(קצת איכס?). חברים?מקסימים, חמודים,נחמדים,מוסרים ד"ש לכולם..

../images/Emo54.gif

שם: שירה גיל: 26 (!!!!) עיר: פ"ת כיתה: ג'2 אם תיכון, מגמה: אם אני זוכרת נכון, הייתי במגמת תקשורת. חיות: חתולה וארנבת אוכל אהוב: הכול, חוץ מירקות שתייה אהובה: מרטיני ביאנקו, גינס אני מבלה את רוב חיי ב: רביצה מול המחשב בגד אהוב: ג'ינסים צבע אהוב: כתום, ירוק צבאי וסגול חבר: כן

lorien

New member
וואו חשבתי שאני היחידה בתקשורת...

עשית עם זה משהו אחרי התיכון? יש בכלל ביקוש?

היתה אחלה מגמה, אבל מבוזבזת

בשביל להעביר את התיכון זה היה סבבה, בתכלס, אם את באמת רוצה להתעסק בזה את צריכה ללמוד תקשורת באוניברסיטה, ואז מה שיקרה זה שתלמדי בדיוק את אותם דברים שלמדת בתיכון. אני אישית לא עשיתי עם זה כלום, גם לא למדתי באוניברסיטה, למרות שכביכול אני עובדת היום בתקשורת, אלק, זה ממש לא קשור למה שלמדתי. בלאו הכי אני לא זוכרת כלום ובלאו הכי גם הברזתי רוב הזמן.

ועוד איך כן

מלמדים עוד דברים, תלוי איזה קורסים והתמחות בחרת, אבל הבסיס הוא אותו בסיס. הדבר היחיד שמשתנה הוא האקטואליה שמדברים עליה. אני יודעת את זה כי חברה שלי למדה תקשורת וכשראיתי את העבודות שלה חטפתי חררה. עוד פעם האזרח קיין? עוד פעם לאסוף עיתונים? למען השם!

מן הסתם יש מבוא

שבו דואגים שכולם יגיעו לקורס עם אותו בסיס, אבל המבוא זה לא החלק החשוב ואני בטוחה שמבחינה כמותית את לומדת הרבה יותר דברים חדשים מאשר דברים שכבר למדת.

אולי בתואר שני

תואר ראשון בתקשורת לא יחדש לך שום דבר, אלא אם כן את בחורה סתומה שלא קוראת עיתונים, לא פתחה ספר בחיים שלה, לא היתה לה מחשבה מקורית בעשר השנים האחרונות ואין לה מספיק נוירונים במוח כדי להתקיים. אני יוצאת מנקודת הנחה שאת לא כזו (כי אז לא היית מבינה חצי ממה שהאוס אומר) ולכן, אם למדת תקשורת בתיכון, תמצאי את תואר הראשון טרחני, למעט קורסים מסויימים שהם מעניינים מעיקרם. תואר שני או התמחות בנושא מסויים תלמד אותך הרבה יותר. וזה, דרך אגב, רק בגלל שחוגי התקשורת (באוניברסיטאות) בארץ לא מפותחים, והמרצים בעיקר נהנים לשמוע את עצמם מדברים. אם את מגיעה לקורס כזה וכתוב לך שהמרצה היה דובר של מישהו או עיתונאי או שהוא איש תקשורת בנישה כזו או אחרת, תעשי אחורה פנה ולכי ללמוד חינוך ללקויי למידה או משהו.

shanistern

New member
זה לא מדויק. תלוי איזה מסלול בחרת

אם בחרת מסלול רדיו / פרסום / דיגיטלית, יחדשו לך המון. בעיקרון, גם אני הייתי במגמת תקשורת בתיכון, היה כיף וכאלה אבל זה ממש לא קרוב למה שמלמדים באוניברסיטה מכיוון שכל החומר שלומדים בתיכון מתאים לקורסי המבוא באוניברסיטה ואולי עוד איזה קורס או שניים. בתואר יש המון קורסים ולומדים הרבה יותר מהתיכון. אבל שירה צודקת מכיוון שתואר ראשון בתקשורת כללי- זה סתם, חסר כיוון. בהצלחה

lorien

New member
חחחחח

נכון זו באמת דרך מעולה להעביר את התיכון. האמת היא שלא נראה לי שזה מה שאני אעשה אחרי התיכון. מה את עושה בדיוק?

למעלה