שאלון הכרות

Rowdy Girl

New member
=]

שם: קורל גיל: 14 עיר: הוד השרון כיתה: ח' אם תיכון, מגמה: --- חיות? תוכי שקסע בשם פולי
אם כן, אילו: ^^ אם לא, אז למה? D: אוכל אהוב: כל דבר שהוא לא באמת אוכל. שתייה אהובה: ספרייט D: אני מבלה את רוב חיי ב: מחשב :-S בגד אהוב: ג'ינס
צבע אהוב: כחוללל חבר\חברה? נופ. חברים? מה איתם?

shanistern

New member
אני

שם:שני גיל:25.5 עיר:אשקלון כיתה: אם תיכון, מגמה: אני עורכת דין חיות? אם כן, אילו: אם לא, אז למה? כי יש להן ריח אוכל אהוב:כבד,בננה, ג'אנק שתייה אהובה:קוסמופוליטן אני מבלה את רוב חיי ב: בית מול הטלויזיה בגד אהוב:מכנס ג'ינס וג'קט צבע אהוב:ורוד חבר\חברה?נשואה חצי שנה חברים? מלא

pink panther 8

New member
אני אוהבת שאלונים..

שם:לידר גיל:14 בפבואר עיר:חולון העיר השולטת כיתה:ח' אם תיכון, מגמה:הייתי אמורה להיות במגמת כדור יד יצאתי ברגע האחרון... חיות?אין אם כן, אילו: אם לא, אז למה?אמא שלי לא מרשה חולת ניקיון..לכו תבינו.... אוכל אהוב:איטלקי בייחוד פסטות למיניהן שתייה אהובה:דיאט קולה ומים אני מבלה את רוב חיי ב:אצל חברות מתנחלת חופשי... בגד אהוב:ג'ינס של קרוקר או לי קופר ואיזה ג'קט או גופיה(חולצה) מעל צבע אהוב:טורקיז(כמו הצבע של העיניים) חבר\חברה?לא אני יוצאת עם בנים אבל אני לא רוצה חבר.... חברים?המון כמו חמולה אחת גדולה ומאושרת כל השיכבה חחח

sk8er grrl

New member
אני :] ../images/Emo42.gif

שם: אפרת... גיל: 17.5 עיר: חולון כיתה: יב' אם תיכון, מגמה: מדעים (כימיה ביולוגיה)... חיות? הייתי רוצה כלב חמוד :] אם כן, אילו: - אם לא, אז למה? כי אבא מגעיל =\ אוכל אהוב: שוקולד! (לבן, יש לציין)... שתייה אהובה: מממ... מיץ מנגו? אני מבלה את רוב חיי ב: חדר, לומדת... בגד אהוב: ג'ינס, סריג שחור ואולסטאר שחורות :] צבע אהוב: וואי אני ממש לא יודעת כבר... שחור ותכלת נראה לי... חבר\חברה? היה חבר עד לפני חודש... =\ חברים? מממ... יש חברות וידידים... לפרט?

ליזIש

New member
השאלון...

שם: ליזי... גיל: 16... כיתה: יא'... מגמה: אומנות וגרפיקה... חיות: אין..אלא אם כן להחשיב את אחי.. אוכל: שוקלודדד... שתייה: מיץ אשכוליות אדומות וצהובות... אני מבלה את רוב חיי: עם חבר שלי בד"כ אצלו.. בגד: ג'נס כמובן.. צבע: תלוי על מה...עם בגדים אז שחור וחום אבל אם לא אז נראה לי תכלת... חבר: יש..

Galaxy Girl

New member
דיי השאלון הזה עובר בכל הפורומים

נמאס לי כבר לענות עליו...
שם: נעמה גיל:13 עיר: הו"ה כיתה: ח אם תיכון, מגמה: NO תיכון חיות? יאפפ אם כן, אילו: כלב וחתול אם לא, אז למה? אבל ישש אוכל אהוב: פסטה ושוקולד שתייה אהובה: דיאט קולה אני מבלה את רוב חיי ב:שינה בגד אהוב: יש לי מלא, אין אחד ספציפי צבע אהוב:אדום חבר\חברה? אין לי חבר חברים? יש לי חברים

elina002

New member
אני

שם: אלינה גיל: 18 עיר: טבריה כיתה: סיימדתי אם תיכון, מגמה: - חיות? לא אם כן, אילו: חתולי אם לא, אז למה? אוכל אהוב: כל הזבל שתייה אהובה: מנגו אני מבלה את רוב חיי ב: בבית....חחחח בגד אהוב: ג'ינס צבע אהוב: שחור חבר\חברה? לא חברים? יש

Juliann

New member
חדשה ../images/Emo9.gif ... אז אני יענה גם...

שם: יפית גיל: 18 עיר: פ"ת כיתה: לפני צבא אם תיכון, מגמה: הייתי בביולוגיה ותקשורת [הנה לכם עוד מישהי שלמדה תקשורת ונהנתה מכל רגע, באמת! לא בציניות
!] חיות? נופ אם כן, אילו: אם לא, אז למה? כי... כי... בטח לאף אחד לא יהיה כוח לטייל איתם ולהאכיל אותם אז החלטנו, מתוך טוב ליבנו הגדול, לרחם על בעלי חיים מסכנים אלו, ולמנוע מהם את החוויה הנוראית הזאת של לגדול בביתנו.. סתם סתם תכלס באמת לאף אחד אין כוח לרדת עם כלב ב 5 לפנות בוקר... אוכל אהוב: כל מה שמסווג כג'אנק [פיצה,בורגר,גלידה וספגטי...] + אוכל סבתא
שתייה אהובה: סירופ אננס [זה כמו סירופ פטל אבל בטעם אננס] אני מבלה את רוב חיי ב:עבודה, מחשב, קולנוע, שינה ו.. אממ זהו בעקרון. בגד אהוב: ג'ינסים, מעילים שחורים צבע אהוב: שחור חבר\חברה? נופ בואו נוסיף מסנג'ר ואייסי אם כבר..... [email protected] 173538185

The Nana

New member
../images/Emo204.gifאני

שם:ננה גיל:17 עיר:הת ים כיתה:י"ב אם תיכון, מגמה:ספורט, פסיכולוגיה וסוציולוגיה חיות?כן אם כן, אילו:כלב אם לא, אז למה? אוכל אהוב:שניצל שתייה אהובה:מים אני מבלה את רוב חיי ב:בית בגד אהוב:סוודר וג'ינס צבע אהוב:תכלת חבר\חברה?אין חברים?יש

למעלה