שאלון הכרות

../images/Emo41.gifשאלון הכרות../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

שם: מין: גיל: אזור מגורים: היית רוצה להשתתף בתכנית? (למה כן או למה לא) כולם לענות!

עונה../images/Emo9.gif

שם:
נעם
אזור מגורים:
חיפה והסביבה
היית רוצה להשתתף בתוכנית
(למה כן או למה לא)
ת'אמתי שלא..טוב לי איך שאני גרה ואני לא רוצה למצוא שום צד אחר

yarden777

New member
אני ( למה את לא עשית?)

שם: ירדן מין: זכר גיל: 13 אזור מגורים: חדרה היית רוצה להשתתף בתכנית? מצד אחד כן , בגלל שזה כיף להתחלף ולהכיר אנשים אחרים ומצד שני לא , בגלל שזה קשה לא לראות את המשפחה שלך 7 ימים (או 8 לא זוכר)..

עונה..!!! =)

שם: מוריאל מין:
גיל: 14 וחצי אזור מגורים: כפר-יונה היית רוצה להשתתף בתכנית? (למה כן או למה לא) ממש לא הייתי רוצה כי ני חושבת שזה יותר מידי חודר לפרטיות, יותר מידי מקצינים את זה, וגם כי לא הייתי רוצה לגור עם שום אמא אחרת אפילו ל-8 ימים!

Julia23

New member
:) ג'וליה :)

שם: ג'וליה מין: נקבה גיל: 15 אזור מגורים: חולון היית רוצה להשתתף בתכנית? (למה כן או למה לא): מצד אחד זה יכול להיות נחמד, אבל לא הייתי מחליפה את אמא שלי בעד שום מחיר שבעולם, וגם כל הקטע הזה של מצלמות בכל מקום.. בע..

no name ooo

New member
עונה-----

שם:טליה מין:נקבה גיל:14 אזור מגורים: מודיעין היית רוצה להשתתף בתכנית? (למה כן או למה לא)- אני לא אמא אבל גם לא היתי רוצה שאמא שלי תשתתף בזה למרות שברור שיש לי בעיטות עם אמא שלי אבל התכנית הזאתי יכולה גם ממש להרוס משפחות....

california10

New member
עונה../images/Emo9.gif

ואגב התחילה התוכנית.. שם: זיו
אזור מגורים: צפון היית רוצה להשתתף בתכנית? (למה כן או למה לא) אממ.. לא נראה לי.. לא אהבתי את החדירה לפרטיות ואת כל העניין של המצלמות..

ba r2 0 1 0

New member
עונה../images/Emo13.gif

שם: בר מין: זכר גיל: 15 אזור מגורים: השרון היית רוצה להשתתף בתכנית? (למה כן או למה לא): מצד אחד זה נראה מאוד נחמד, מעניין ושונה כזה...! סוג של הרפתקה...! מצד שני כמו שכולכם אמרתם... לא כל כך נעים כל החדירה לפרטיות עם המצלמות וזה....

../images/Emo109.gif.

שם:כרמית. מין:נקבה
. גיל:18, חודש, 3 ימים. אזור מגורים:י-ם. היית רוצה להשתתף בתכנית? (בוודאי
.

עונה../images/Emo9.gif

שם: אור מין: נקבה גיל: 15 אזור מגורים: אשדוד היית רוצה להשתתף בתוכנית: אממממ כן .. שההורים ילמדו להעריך את מה שיש להם <ילדים אהמ
> אבל מצד שני לא .. כי זה עדיין קשה לא לראות אותם כול כך הרבה זמן ..

עונה

שם: רביד מין: נקבה גיל: בלה...לא משנה...אני אמא אזור מגורים: ליד ב"ש היית רוצה להשתתף בתכנית? לא, כי אני לא אוהבת פרסום וכל זה, לא מתאים לאופי שלי, אבל היפוטטית מסקרן אותי להחליף בעל וילדים לכמה ימים ולראות איך זה לחיות עם אנשים אחרים.

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifמקורה../images/Emo2.gif

שם:בן מין:זכר גיל:13 וחצי אזור מגורים:חיפה היית רוצה להשתתף בתכנית? (למה כן או למה לא) לא... אני שונא להצטלם

guy golan

New member
עניתי...

שם: גיא מין: זכר גיל: 16 אזור מגורים: פתח תקווה היית רוצה להשתתף בתוכנית: לא כי קשה לי לקבל חוקים של אחרים ולשנות את ההרגלים שלי...

Double U

New member
אחלה בן מה איתך../images/Emo2.gif

שם: שי מין: זכר גיל: 15 אזור מגורים: כפר סבא היית רוצה להשתתף בתכנית? לא יודע... מצד אחד זה פולש לפרטיות ויכול להיות קשה להתנהג בטבעיות מול מצלמה ומצד שני, יכול להיות אחלה אם קיבלת מחליפה טובה

דראג

New member
אנייייייייייייייייייייייייייייייייי

שם: חן. מין: זכר. אזור מגורים: דרום צפון הנגב. הייתי רוצה להשתתף בתוכנית כי.................... זו תוכנית מצויינת על רמה והייתי מאוד שמח לראות איך אימי מתנהגת ומסתדרת עם משפחה אחרת למשך שבוע חחחחחחחח. לא הייתי רוצה להשתתף בתוכנית כי................. קודם כל זה לא היה קורה אני מאוד רוצה להשתתף אבל בכל זאת לא הייתי מחליף אמא בשום מצב יש לי תאמא הכי מדהימה שיכולה להיות.

למעלה