שאלון הכרות

../images/Emo152.gifלא אמרתי

את האותיות, אמרתי אותיות. האות י' כוסעת עליו עכשיו. ומי שמפורום שמינייה יבין

../images/Emo152.gifאני!

שם: חן מין: נקבה גיל: 11 אזור מגורים: מודיעין היית רוצה להשתתף בתכנית? (למה כן או למה לא) לא, בשביל מה אני צריכה את זה. אמא אחרת? אם בבית שלי נותנים לי חופש, אז בטח יתנו לנו אמא ששומרת על חוקים יותר מדי, ואז אני אדרש לסדר את החדר, לנקות, ולתלוש פוסטרים, ולא ללכת לקנות דיסקים. ואם לא קונים לי דיסקים, אני מתחרפנת, אני מתחילה לקבל פריחה ולהרגיש רע.

elad2419

New member
../images/Emo182.gif

שם:אלעד מין:זכר גיל: 13 אזור מגורים: תל אביב היית רוצה להשתתף בתכנית? (למה כן או למה לא) לא. כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

אני../images/Emo36.gif

שם: בת-אל מין: נקבה גיל: 19 אזור מגורים: צפון היית רוצה להשתתף בתכנית? אני לא, כי לא נראה לי המשפחה שלי תרצה - אבל אני אוהבת לראות את התכנית!!!!

ShukyD

New member
אעע ככה

שם: יואב מין: זכר גיל: 18 ותשעה חודשים ויומיים ושעה ושש דקות אזור מגורים: קרית שמונה היית רוצה להשתתף בתכנית? (למה כן או למה לא) הממ אז ככה כן כי זו יכולה להיות חוויה נורא מיוחדת להיות עם "אמא" אחרת ולראות איך אני מסתדר בלי האמא שאני רגיל אליה לחיות בצורה שאנשים אחרים חיים בה ולהבין למה אנחנו חיים ככה ולא אחרת בעיקר ללמוד להעריך ולמה לא כי זה מתכון להרבה עצבים והמון תסכול ובעיקר כי לא הייתי רוצה שכולם יראו בטלוויזיה איך אני חי ביום יום שלי

sivan1207

New member
עונה =]

שם: סיון מין: נקבה גיל: 17 וחצי אזור מגורים: חיפה היית רוצה להשתתף בתכנית? נראה לי שזה היה יכול להיות נחמד.. אבל אני חייהה בבית רק עם אמא שלי..אז לא נראה לי שיש כזה סיכוי..

chen010189

New member
אמ... (מאיפה באתי?)

שם: חן מין: שנייה אני אציץ למטה, אה... אני בת גיל: 17 אזור מגורים: חיפה היית רוצה להשתתף בתכנית? (למה כן או למה לא) לא, כי אני מרדנית, ואם החוקים של האמא המחליפה לא היו מוצאים-חן בעיניי, גם אם אלי-אהנה(או איך שרושמים את זה) היה חלק מהצוות זה לא היה עוזר להם... ובכלל, לא נראה לי שהייתי מסכימה להיות בבית עם אישה אחרת במשך 8 ימים אז סתם הייתי הורסת ת'תכנית אחח, אין כמו חפירות

למעלה