שאלון המספרים

taroboy

New member
../images/Emo41.gifשאלון המספרים../images/Emo140.gif

ערכו רשימה של 10 אנשים שעולים לכם לראש ברגע זה עכשיו. מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם מס’ 7? מהי התכונה שאת/ה הכי אוהב/ת במס’ 10? האם היית יוצא/ת עם מס’ 6? מתי הכרת את מס’ 4? מה את יודע/ת על משפחתו של מס’ 5? מה היית עושה אם לא היית מכיר/ה את מס’ 1? האם את /ה חושב/ת שמס’ 3 ומס’ 9 היו מסתדרים בתור זוג? לאיזה בי"ס הולך/ת / הלך מס’ 8? איך היית מתאר/ת את מס’ 2? האם היית שוקל/ת לפתח מערכת יחסים עם מס’ 10? האם את/ה היית רוצה לקשור למיטה באזיקים את מס' 4? תהנו^^\

taroboy

New member
*עונה*

1)אמא 2)זוער(אטומיק בייגל) 3)טל(דה פאנטום אגוני) 4)מאיה ליקוויד 5)אורנית 6)שארון 7)הילה(אחותי) 8) דוד בן גוריון 9)סתיו דגן 10)דור מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם מס’ 7? לפני יומיים,היא בביס שלה. מהי התכונה שאת/ה הכי אוהב/ת במס’ 10? שהוא נחמד,וילד טוב כזה. האם היית יוצא/ת עם מס’ 6? באאאאאאאאאארררררוררררררררר!!!!!!!!!!!111111111111 שארווןןןן DO ME!!!! (זה כמו DO MOTHR EARTH XD) מתי הכרת את מס’ 4? הוווו לפני חצי שנה בערך בוויעדה עם השציצים,אני מת עלייך פוצי D: מה את יודע/ת על משפחתו של מס’ XD,שיש לה אבא,אמא,אח קטן שהיא מתה עליו,ואחות שהיא לא סובלת XP מה היית עושה אם לא היית מכיר/ה את מס’ 1? את אמא שלי?,אני חושב ששומדבר.חחח ז"א אני שמח שהיא אמא שלי,ולא הייתי מחליף אותה כנראה שאני לא הייתי חושב עליה כי לא הייתי מכיר אותה. האם את /ה חושב/ת שמס’ 3 ומס’ 9 היו מסתדרים בתור זוג? טל וסתיו? XDDDD לאאאאאאאאא,חחחחחחחח לאיזה בי"ס הולך/ת / הלך מס’ 8? אני כבר הולך לעשות סיאנס ולשאול אותו XD. איך היית מתאר/ת את מס’ 2? זוער? זוער נשמה טובה^^ היי זועררררר!!!11 האם היית שוקל/ת לפתח מערכת יחסים עם מס’ 10? חחחחחחחחחח XDDDDD חחחחח ווווואוו!!!! ,לא. האם את/ה היית רוצה לקשור למיטה באזיקים את מס' 4?באאאאאארוווווור!!! מאיההה גררררררר~!!!!!!!!!!!!11111111 XDDDDD

Liquid Dreams

New member
תוםO___________O

גם אני אוהבת אותך אבל ככה להגיד עליי גרר זה מחשידO_O [כמו עוד הרבה דבריםXD]

עונה.

ערכו רשימה של 10 אנשים שעולים לכם לראש ברגע זה עכשיו. 1.אופירכוסיט 2. מעיינכוסיט 3. סוניה 4. סלובי 5. ליהי 6. מאיה 7.אביב 8.דשה 9.תום 10.עלע מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם מס’ 7? היום P: מהי התכונה שאת/ה הכי אוהב/ת במס’ 10? נממ..היא דיי משעשעת. כלומר יש לה חוש הומור וזה~מפגר~ חוצמזה היא אוהבת ווית'ין D: האם היית יוצא/ת עם מס’ 6? XD
מתי הכרת את מס’ 4? בועידת שציצים מה את יודע/ת על משפחתו של מס’ 5? היא חצי רוסיה אם זה איכשהו קשור
מה היית עושה אם לא היית מכיר/ה את מס’ 1? מתפגרP: האם את /ה חושב/ת שמס’ 3 ומס’ 9 היו מסתדרים בתור זוג? לא נראה לי XD לאיזה בי"ס הולך/ת / הלך מס’ 8? מאיפה לי 0.0 איך היית מתאר/ת את מס’ 2? הבנאדם הכי חשוב לי בעולם3
האם היית שוקל/ת לפתח מערכת יחסים עם מס’ 10? XDDDDDDDDD פדופילים!11 האם את/ה היית רוצה לקשור למיטה באזיקים את מס' 4? למה לא ~גבות1~

עשיתי את זה פעם. XP

(אני מתה מעייפות ועוד לא התקלחתי, ואני עושה שאלונים טיפשיים. נו באמת. P:) ערכו רשימה של 10 אנשים שעולים לכם לראש ברגע זה עכשיו. 1. תום
2. שארון D: 3. ליהי 4. הדר (יש לה יום הולדת היום ^_^) 5. מורע 6. קורל 7. עלע 8. אמא 9. תואומס ^^ 10. אבא מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם מס’ 7? היום במסנג'ר מהי התכונה שאת/ה הכי אוהב/ת במס’ 10? אממ.. הוא מצחיק P: האם היית יוצא/ת עם מס’ 6? לא XP מתי הכרת את מס’ 4? וואו, הרבה זמן. מישרא, בסביבות כיתה ו' כזה 0.0 מה את יודע/ת על משפחתו של מס’ 5? די הרבה XP מה היית עושה אם לא היית מכיר/ה את מס’ 1? אממ.. לא עונה על השאלון הזה עכשיו?
כנראה שלא הייתי מכירה את נייטוויש (X_X), או מכירה בשלב מאוחר יותר האם את /ה חושב/ת שמס’ 3 ומס’ 9 היו מסתדרים בתור זוג? ~ליהי מאושרת~ לאיזה בי"ס הולך/ת / הלך מס’ 8? לא יודעת O: איך היית מתאר/ת את מס’ 2?
האם היית שוקל/ת לפתח מערכת יחסים עם מס’ 10? XDDDDDDDD האם את/ה היית רוצה לקשור למיטה באזיקים את מס' 4? לא הייתי רוצה לקשור למיטה באזיקים אף אחד!!! O_O

chyio

New member
זוהר פוצייייייי../images/Emo24.gif

תודה שזיווגת לי את תואומס כפרעלייך 33333333333333333333333333333333> ...קצתחולניXDDDD

ATWA

New member
טרלהלהלהלה

1. דפנה 2. נטע 3. ספיר 4. בתאל 5. שי 6. עילית 7. גילי 8. גיא 9. גילה 10. יעל מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם מס’ 7? לפני כמה שעות בטלפון^^ מהי התכונה שאת/ה הכי אוהב/ת במס’ 10? הסטלנות יתר שלה האם היית יוצא/ת עם מס’ 6? לא
מתי הכרת את מס’ 4? כיתה ז' *אוו* מה את יודע/ת על משפחתו של מס’ 5? הרבה אחים:| מה היית עושה אם לא היית מכיר/ה את מס’ 1? קופצת מהגג. סתם:p זה פשוט היה עצוב האם את /ה חושב/ת שמס’ 3 ומס’ 9 היו מסתדרים בתור זוג? NO WAY
לאיזה בי"ס הולך/ת / הלך מס’ 8? לא זוכרת... משהו ארוך
איך היית מתאר/ת את מס’ 2? הנטע הכי אוהבת בעולם^^ האם היית שוקל/ת לפתח מערכת יחסים עם מס’ 10? ברור שנייה האם את/ה היית רוצה לקשור למיטה באזיקים את מס' 4? חחחחחחחחחחחחחח אם הייתי מספרת לה על זה היא הייתה נשפכת אני אוהבת אותם^^

ATWA

New member
באמת??

לקח לי זמן לקלוט שאת הדר! עכשיו נזכרתי... יפעת אמרה לי שאת באה גם לאוונסנס [איזה אלף פעם..] זה באמת מגניב! אני אראה אותך עוד... 10 ימים?:|

כן, אם הם באמת יבואו בסוף...

אני מניחה שכן, כלומר, למה לא? אבל בכל זאת אני משתדלת שלא לפתח יותר מדי ציפיות כדי לא להתאכזב >< אז את באה עם יפעת? קשוח ^^ עוד לא הלכתי לקחת את הכרטיסים שלי וזה די עילג >__>

../images/Emo180.gif

1.סופי 2.לורה 3.מתן 4.ניר 5.אלכס 6.שני 7.אוריאן 8.אוריה 9.ג'רסן 10.הגר מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם מס’ 7? אתמול במסנג'ר מהי התכונה שאת/ה הכי אוהב/ת במס’ 10? שהיא קופצנית^^ האם היית יוצא/ת עם מס’ 6? הא. אמ. אולי :p מתי הכרת את מס’ 4? בתחילת שנה שעברה מה את יודע/ת על משפחתו של מס’ 5? שיש לו אחות קטנה מה היית עושה אם לא היית מכיר/ה את מס’ 1? :0 שומסיכוי האם את /ה חושב/ת שמס’ 3 ומס’ 9 היו מסתדרים בתור זוג? XDDD לא לאיזה בי"ס הולך/ת / הלך מס’ 8? גימנסיה איך היית מתאר/ת את מס’ 2? לאיכולהלהפסיקלדברמאגניבה האם היית שוקל/ת לפתח מערכת יחסים עם מס’ 10? D-: לא האם את/ה היית רוצה לקשור למיטה באזיקים את מס' 4? הו. לא לא חשבתי על זה. [למרות שהוא כן :p]

Ice Queen 7

New member
עונה

1. שארון 2. עוריט 3. זוער 4. ליהי 5. סלובי 6. לינטו 7. יוסי 8. טל 9. הדר 10. תואומס מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם מס’ 7? אתמול בבי"ס מהי התכונה שאת/ה הכי אוהב/ת במס’ 10? אני לא מכירה הרבה תכונות שלו ;; אבל הוא מנגן בפסנתר והוא סקסי עד כדי כך שהוא ממיר לסביות D: האם היית יוצא/ת עם מס’ 6? לא ס_ס מתי הכרת את מס’ 4? לפני כמה חודשים, דרך זוער ^^ מה את יודע/ת על משפחתו של מס’ 5? כלום ++ מה היית עושה אם לא היית מכיר/ה את מס’ 1? O____________O האם את /ה חושב/ת שמס’ 3 ומס’ 9 היו מסתדרים בתור זוג? כן XD לאיזה בי"ס הולך/ת / הלך מס’ 8? הוא קורא לו "גן חיות יגאל אלון" 0.0 איך היית מתאר/ת את מס’ 2? מטורפת סוטה ומצחיקה ++ האם היית שוקל/ת לפתח מערכת יחסים עם מס’ 10? שוקלת? ;[ האם את/ה היית רוצה לקשור למיטה באזיקים את מס' 4? למה לא, רק לא כרגע תודה D:

-טל-פתיה ביני ובין עלע

או שהיא קראה אטת התשובות שלי והעתיקה את המיקום שלך אצלי

למעלה