שאלון המספרים

אממממ

מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם מס’ 7? אתמול מהי התכונה שאת/ה הכי אוהב/ת במס’ 10? הומור האם היית יוצא/ת עם מס’ 6? בחיים לא! מתי הכרת את מס’ 4? לפני שנתיים מה את יודע/ת על משפחתו של מס’ 5? טו מאצ' מה היית עושה אם לא היית מכיר/ה את מס’ 1? מפסיד הרבה שיחות מגניבות האם את /ה חושב/ת שמס’ 3 ומס’ 9 היו מסתדרים בתור זוג? רק אם שארון ומספר 3 לסביות לאיזה בי"ס הולך/ת / הלך מס’ 8? עמי אסף איך היית מתאר/ת את מס’ 2? *אני לא אכתוב את זה כאן כי יש סיכוי שמישהו שאני מכיר יקרא את זה* האם היית שוקל/ת לפתח מערכת יחסים עם מס’ 10? לא, זאת אחותי האם את/ה היית רוצה לקשור למיטה באזיקים את מס' 4? לא אבל מספר 2 עושה את את זה למספר 4

chyio

New member
../images/Emo34.gif

1.זוהר 2.עלע 3.הדר 4.טל 5.סלובי 6.תום 7.קורל 8.תום-לי 9.מיצ 10.ליעדהקטנה מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם מס’ 7? בערך בספטמבר-אוקטובר מהי התכונה שאת/ה הכי אוהב/ת במס’ 10? בנאדם טוב. כ"כ"כ ]: האם היית יוצא/ת עם מס’ 6? למהלא, הוא סקסיD: ~לסביתמקולקלת~ מתי הכרת את מס’ 4? לפני כמה חודשים מה את יודע/ת על משפחתו של מס’ 5? שיש לו הרבה אחים ס: מה היית עושה אם לא היית מכיר/ה את מס’ 1? מתה ;[ האם את /ה חושב/ת שמס’ 3 ומס’ 9 היו מסתדרים בתור זוג? אהא^__^ לאיזה בי"ס הולך/ת / הלך מס’ 8? לתיכון שליD: תיכוןחדשהרצליה איך היית מתאר/ת את מס’ 2? מצחיקחמודויפהD: האם היית שוקל/ת לפתח מערכת יחסים עם מס’ 10? אם לא הייתה לי חברה אז הייתי שוקלת++ האם את/ה היית רוצה לקשור למיטה באזיקים את מס' 4? הממ אבל אז הוא סתם היה קשור למיטה וזה לא היה נחמד 0.0

Liquid Dreams

New member
אוקיי:0

ערכו רשימה של 10 אנשים שעולים לכם לראש ברגע זה עכשיו. 1. טל 2. נאור 3. עלע 4. זוער 5. תום 6. ניקיD:::: 7. נור 8. הדר[אחרת, לא זאת שאתם מכירים:0] 9. מרווה 10. רייצ'ל מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם מס’ 7? ביום שישי מהי התכונה שאת/ה הכי אוהב/ת במס’ 10? אוייי זה קשה! שהיא תמיד מנסה לעזור לי עם הבעיות שיש לי עם מישהוXP האם היית יוצא/ת עם מס’ 6? אם הוא לא היה הומו וגר בניו ג'רזי0.0 מתי הכרת את מס’ 4? לפני כמה חודשים, אני לא זוכרת תאריך מדויק]: מה את יודע/ת על משפחתו של מס’ 5? אעע לאדעת אם אני אמורה לכתוב פה דברים כאלהXD מה היית עושה אם לא היית מכיר/ה את מס’ 1? מתה;;;;;; איזה מין דבר זה חיים בלי טל;;;;;; האם את /ה חושב/ת שמס’ 3 ומס’ 9 היו מסתדרים בתור זוג? לאXDDDD לאיזה בי"ס הולך/ת / הלך מס’ 8? לבי"ס שלי:0 תפןD: איך היית מתאר/ת את מס’ 2? כל כך חמודדדD::::::
האם היית שוקל/ת לפתח מערכת יחסים עם מס’ 10? לאO_O האם את/ה היית רוצה לקשור למיטה באזיקים את מס' 4? לא|:

danduuu

New member
המ עונה

ערכו רשימה של 10 אנשים שעולים לכם לראש ברגע זה עכשיו. דניאל נופר מור קשת חיים אורית סרגיי משה דיויד ענבר מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם מס’ 7? המ לא זוכרת חח מהי התכונה שאת/ה הכי אוהב/ת במס’ 10? פשוט מותק
האם היית יוצא/ת עם מס’ 6? חחח לא XD מתי הכרת את מס’ 4? לפני שנה וחצי בערך מה את יודע/ת על משפחתו של מס’ 5? המ מכירה טוב את אחותו גם אם זה עוזר מה היית עושה אם לא היית מכיר/ה את מס’ 1? מתה! האם את /ה חושב/ת שמס’ 3 ומס’ 9 היו מסתדרים בתור זוג? חחחחחחחחחחחחחח לא! חברה שלי ואח שלי?? הוא בן 13
לאיזה בי"ס הולך/ת / הלך מס’ 8? התיכון שלי, למרות שהוא מת לעוף משם איך היית מתאר/ת את מס’ 2? מטורפת XD האם היית שוקל/ת לפתח מערכת יחסים עם מס’ 10? חחחח יש לה חבר
האם את/ה היית רוצה לקשור למיטה באזיקים את מס' 4? בטח

~מתפרצת~

עשרה אנשים: 1. ליהי 2.סלובי 3.טל 4.מעין(מוו D:) 5.עלע 6.מאיה 7.תום 8.חתול 9.שיר 10.קורל מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם מס’ 7? היום D: מהי התכונה שאת/ה הכי אוהב/ת במס’ 10? היא מבינה :) ויש לה צחוק חמוד ^^ האם היית יוצא/ת עם מס’ 6? לא נראה לי Oם לא אישי. מתי הכרת את מס’ 4? את מעינושקושקוש הכרתי לפני שלוש שנים, והפעם הראשונה שנפגשתי איתה הייתה ב-18.6 מה את יודע/ת על משפחתו של מס’ 5? אני יודעת שיש לה הורים שטסים לסקוטלנד, אנגליה ואירלנד ועל כן אני שונאת אותם :( אבל הם בראו את עלע אז אני לא. ואני יודעת שיש לה גם קוף וכלב P: מה היית עושה אם לא היית מכיר/ה את מס’ 1? הממ... לא יודעת >< החיים שלי היו נוראנורא שונים. האם את /ה חושב/ת שמס’ 3 ומס’ 9 היו מסתדרים בתור זוג? הממ, טל עם שיר? לא יודעת >__> נראה לי שלא. אבל אין לדעת XD לאיזה בי"ס הולך/ת / הלך מס’ 8? לבית הספר החתולי העממי. איך היית מתאר/ת את מס’ 2? הוא מקסים!! D:::::: היי D:

היי זה דילג על שתי שאלות >__>

האם היית שוקל/ת לפתח מערכת יחסים עם מס’ 10? ל...לא, לא ממש. האם את/ה היית רוצה לקשור למיטה באזיקים את מס' 4? XDD אולי בתקופה אחרת P: בינתיים היא צריכה את הידיים שלה בשביל להחזיק את חליל הצד היפהפה שלה D:

כן, זו את Oם

אין לי מושג, אפילו לא קראתי את של השאר לפני שעניתי בשביל שזה לא ישפיע על הבחירות שלי. אבל 6 זה מספר יפה! D:

chyio

New member
חתולXDDDDDDDDDDDDDDDDD

כפרעלייך הדריD: בלעדייך הייתי בקבר P:

מדHIMה

New member
אוי שיט שחכתי מס' 8 חהחה טוב אני ורצה לענות

עכשיו. 1.אליס 2.יגאל 3.מקס 4.קסניה 5.אלונה 6.לוס 7.פריאלוש 8.ניק 9.ויל 10.ויק מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם מס’ 7?לפני כמה שעות מהי התכונה שאת/ה הכי אוהב/ת במס’ 10? יש לו עיניים יפות וזהו ... האם היית יוצא/ת עם מס’ 6? לא חח מן הסתם מתי הכרת את מס’ 4? אתמול מה את יודע/ת על משפחתו של מס’ 5? אני יודעת מי זאת אחותה מה היית עושה אם לא היית מכיר/ה את מס’ 1? באמת שלא יודעת מה הייתי עושה בלעדיה האם את /ה חושב/ת שמס’ 3 ומס’ 9 היו מסתדרים בתור זוג? אם ויל ואלו פדופיל אז כן לאיזה בי"ס הולך/ת / הלך מס’ 8? שזר איך היית מתאר/ת את מס’ 2? הבנאדם הכי יפה בעולם האם היית שוקל/ת לפתח מערכת יחסים עם מס’ 10?לא האם את/ה היית רוצה לקשור למיטה באזיקים את מס' 4?אוי שיט חהחהחהח לא

A t a s h i

New member
עונה. D:

1 - איע, 2 - מורען, 3 - פבל, 4 - מתן, 5 - דוד, 6 - שי, 7 - רעז"ק, 8 - מרינע, 9 - בעתל, 10 - ז'ניה. מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם מס’ 7? אתמול. מהי התכונה שאת/ה הכי אוהב/ת במס’ 10? אע. לא יודעת. האם היית יוצא/ת עם מס’ 6? ממ. כן. מתי הכרת את מס’ 4? כיתה י'. מה את יודע/ת על משפחתו של מס’ 5? לא הרבה. מכירה את אח שלו. וראיתי את ההורים שלו פעם. ונראלי שגם אחותו. XD מה היית עושה אם לא היית מכיר/ה את מס’ 1? מתה. :X האם את /ה חושב/ת שמס’ 3 ומס’ 9 היו מסתדרים בתור זוג? הו, כמה אירוני. XD ממ... כן, יש מצב, אני חושבת. האמת שזה גם כמעט קרה, חח. לאיזה בי"ס הולך/ת / הלך מס’ 8? שלי. D: איך היית מתאר/ת את מס’ 2? פוסטמע.~ 3> האם היית שוקל/ת לפתח מערכת יחסים עם מס’ 10? אע. לא. האם את/ה היית רוצה לקשור למיטה באזיקים את מס' 4? לא ממש. o0

למעלה