שאלון יום פעילות...

../images/Emo41.gifשאלון יום פעילות...../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

שם: שכבה: סניף: תפקיד: מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? איך עבר יום הפעילות? באיזה שעה הגעת לסניף? באיזה שעה עזבת את הסניף? כמה חניכים היו היום בסניף? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אייקון שמתאר את יום הפעילות: הבוגר של יום הפעילות: מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? התחלתם לעבוד על הפורימון? שביעיסטים-שמיניסטים: יוצאים לסמינר קורס? אם כן אז לאיזה תפקיד אתם שואפים? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:

שי559

New member
יאאא ראשון :]

שם: שי שכבה: שישיות סניף: ראשון מערב תפקיד: מדריך ג' מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? שלישי איך עבר יום הפעילות? מ-ע-ו-ל-ה באיזה שעה הגעת לסניף? ארבע פחות או יותר באיזה שעה עזבת את הסניף? תשע, אבל רובנו נשארנו עד שמונה. כמה חניכים היו היום בסניף? לא הרבה... 15 בערך. אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): לא משהו מיוחד. כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 10 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: שירלי, מדריכה מעולה
מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? לצערי לא התחלתם לעבוד על הפורימון?
שביעיסטים-שמיניסטים: יוצאים לסמינר קורס? אם כן אז לאיזה תפקיד אתם שואפים? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ג' כמה חניכים הגיעו? 9 אני חושב כמה נרשמו לסניף? כולן לדעתי איזו פעולה העברתם? יום המשפחה מה היה בפעולה? אממ הבנה מה זה כבוד, כבוד בין בני המשפחה, מנהגים של משפחות שונות וכדומה. איך היא עברה? פשוט מעולה. הדרכה זה מגניב. צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? את ההצגות, כי לא היינו צריכים לשמור על החניכים XD סתם הבינגו היה מצחיקקקק ("עוד שלוש אני גומרת!") הבאתם מושמוש? נופ במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? מאוד!! תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): אין לי
משהו להוסיף: בתור המדריך של החניכות הכי גרועות בסניף אני חושב שאני מצליח טוב!!

שי המדריך הוא גם....

הוא פשוט מלךךך!!
אתה מצליח מעולה- לא רק טוב. שמחה שהפעולה עברה טוב. וואו. איך עשית לי שמח!!!!!!

שי אני אוהבת אותך

רק חבל שזה לא חוקי ביננו... אתה מדריך מעולהההההההההההההה היה לי ממש כיף היום

Rioter

New member
ווהו, התגעגעתי. ../images/Emo98.gif

שם: שיר
שכבה: שישית
סניף: ראשון מערב
תפקיד: רכזת סדנאות
מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? ג'
איך עבר יום הפעילות? הייתי בחלק ממנו..
באיזה שעה הגעת לסניף? 16:40, ו19:00 בערך
באיזה שעה עזבת את הסניף? 17:23 (הסתכלתי על השעון
), ו21:00+-
כמה חניכים היו היום בסניף? לא שמתי לב האמת
אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): חזרתי.. כיף. התגעגעתי. ויוגב (רכז מפעלים) מהמנגון בא לסניף להתרשם.
כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 8.
אייקון שמתאר את יום הפעילות: "
"
הבוגר של יום הפעילות: הסדנאותים
מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? לא שידוע לי?
התחלתם לעבוד על הפורימון? ממ, כרגע אין פורימון
תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): אין לי
משהו להוסיף: התגעגעתי. יואו, התגעגעתי!!

שי559

New member
אני התגעגעתי יותר מכולכם

אוהב ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אותך. (וכן, הפעם זה העתק-הדבק. XD)

Kobi2402

New member
אז נקודה תחתונה כל המערבניקים התגעגעו אליךךך

ברור שכולל אני.......ואני יותר מכווללללםםםםםםםםםםםם...............
שיר את מלכה
אין אפחד שלא מאוהבבך בסניף
וזר פרחים על סליחה......

מתפקדת.

שם: שירלי שכבה:שמיניסטית סניף:ראשון מערב..אימפריה תפקיד:מדריכת ג' מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?היום(שלישי) איך עבר יום הפעילות?היה יכול להיות יותר טוב מצד אחד אבל פחות טוב מצד שני...מבולבלת. באיזה שעה הגעת לסניף?16:37 באיזה שעה עזבת את הסניף? 20:30 כמה חניכים היו היום בסניף?אמממ 20? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף):עוד 2 אני גומרת. כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 6 אייקון שמתאר את יום הפעילות:באמת שלא יודעת. הבוגר של יום הפעילות: מעיין(כי אני אוהבת אותה) מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב?לא התחלתם לעבוד על הפורימון?אמממ שביעיסטים-שמיניסטים: יוצאים לסמינר קורס? אם כן אז לאיזה תפקיד אתם שואפים? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ג כמה חניכים הגיעו?12 בערך כמה נרשמו לסניף?כולם איזו פעולה העברתם?יום המשפחה מה היה בפעולה? כיףףףף איך היא עברה?מצויייןןןןןןן צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? ההצגות כי זה הצחיק אותי הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה?מאוד

שירלי שוט. איפה פינת שירלי?../images/Emo13.gif

רוצה פינה בפורום?
למה נהנת 6? אל תהיי חצופה. אם כבר 60. שמחה שהפעולה עברה טוב, כל הכבוד לך ולשי! אתם אדירים ממש!

Kobi2402

New member
שיר פ בבקשה לא להרוג אותי.........

שם:קובי שכבה: שישיות סניף: מערב תפקיד:לא ידוע מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? לא עונה איך עבר יום הפעילות?עד לישיבת בוגרים סבבה באיזה שעה הגעת לסניף?2.40 באיזה שעה עזבת את הסניף?8.40 כמה חניכים היו היום בסניף?לא יודע אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10:3 אייקון שמתאר את יום הפעילות:|חולה| הבוגר של יום הפעילות:נועה הלחוצה מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב?בעעעעעעעעעע התחלתם לעבוד על הפורימון?יאפ......... שביעיסטים-שמיניסטים:חבל שאני לא נולדתי חודשים לפני............ יוצאים לסמינר קורס? אם כן אז לאיזה תפקיד אתם שואפים? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):לא הבאתי מצלמה משהו להוסיף: שירפ בבקשה אל תהרגי אותי........

למעלה