שאלון יום פעילות...

למה שתהרוג אותך?

קובי. להביא מצלמה פעם הבאה.
ולמה 3? מה 3? איפה 3?התכוונת 333. :]

Rioter

New member
כי אני יכולה להיות רעה לפעמים..

|קריצהלקובילילךענברשיקריצה|

yaelula94

New member
עונהנהנההה

שם: יעלצ' :] שכבה:חמישיותתת סניף:נילי תפקיד:הדרכהה שליטע. מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?חמישי איך עבר יום הפעילות?חרא, חוץ מכמה חלקים נחמדים באיזה שעה הגעת לסניף?שלוש ושבע דקות באיזה שעה עזבת את הסניף?עשרה לשמונה כמה חניכים היו היום בסניף?לא הרבה, בגלל הגשם אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): תומר ואלישב באו לסניף כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 7 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות:הוניגמן, אחרי השיחה שהיא עשתה לי היום, כפרה עליה מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב?פסח אהמ התחלתם לעבוד על הפורימון?כןכןכן מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ו' כמה חניכים הגיעו?5 כמה נרשמו לסניף?בלה בלה בלה איזו פעולה העברתם?קהילה מה היה בפעולה?כלום איך היא עברה?לא משהו צרפו את הפעולה אם היא במחשב.מצורף. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?את החלק של השתיית תה.
הבאתם מושמוש?תה במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה?לא כל כך הוצאתי את אחותי מהפעולה, היא התנהגה נורא, לא מכירה אותה ככה, זאת תוצאה לחץ חברתי :\ תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף: ספיר..? אני אוהבת אותך 3> סתם בא לי להגיד את זה

assafein

New member
איזה יום.. שמח לי היום!!!

שם: אסף שכבה: שביעיות סניף: נילי-נעלה תפקיד: מדריך ה' מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? היום.. חמישי.... איך עבר יום הפעילות? היה רטוב ומצחיק... באיזה שעה הגעת לסניף? בסביבות רבע ל-5.. באיזה שעה עזבת את הסניף? 8 כמה חניכים היו היום בסניף? לא הרבה... כמעט 20 לדעתי.. אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): צוות בקבוקים הגיע לביקור
, נתקענו בתוך החדר הדרכה וחניכה אחת עשתה "פאפאיה פאפאיה" בדיוק כבר איילון בדר
כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 7 אייקון שמתאר את יום הפעילות: אמממ אין כל כך.. אבל היה מצחיק אז
הבוגר של יום הפעילות: צוות בקבוקים ויעל שחתמה איתי היום על הסכם
מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? פסח... התחלתם לעבוד על הפורימון? בהחלט
שביעיסטים-שמיניסטים: יוצאים לסמינר קורס? אמת
אם כן אז לאיזה תפקיד אתם שואפים? סדנאות-הדרכה... מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ה' כמה חניכים הגיעו? שיא שלילי.. 3
כמה נרשמו לסניף?--- איזו פעולה העברתם? פעולה שהתסבכה
מה היה בפעולה? הרבה ממה שלא תיכננו... איך היא עברה? עברה מצויין... צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? את הקטע שנתקענו בתוך החדר הדרכה
הבאתם מושמוש?לא.. במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? כן
תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): ספיר מאכזבת לאחרונה
משהו להוסיף: עשיתי היום שיעור נהיגה ראשון והיה מבול

גמנייייי

שם:ספיר שכבה:שישיות סניף:נילי(-נעלה) תפקיד:רכזת צוות בקבוקים XD מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?חמישי איך עבר יום הפעילות?סבבה באיזה שעה הגעת לסניף?אממ 4 וחצי רבע לחמש? באיזה שעה עזבת את הסניף?8 בערך כמה חניכים היו היום בסניף?אין לי שמץ!!!!!!!! אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף):צוות בקבוים הוקם!! כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 8 אייקון שמתאר את יום הפעילות:|בקבוק| הבוגר של יום הפעילות:יעלוששששששששששש=) מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב?פסח התחלתם לעבוד על הפורימון?כן! שביעיסטים-שמיניסטים:------- יוצאים לסמינר קורס?------ אם כן אז לאיזה תפקיד אתם שואפים?-------------- תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):אין סליחה אני מצנצלת תסלחו לי? משהו להוסיף:תקחו מטריה לאן שאתם הולכים!!!!!!!!!!

חחחחח רכזת צוות בקבוקים! ../images/Emo6.gif

פרטו נמקו והסבירו...
ומה קורה עם הפורימון שלכם...?

assafein

New member
זה הצוות שהוקם כדי למלא את החור שויקי השאירה.

בתכלס.. יש להם עוד הרבה עבודה כדי להגיע למה שהיא עשתה... תוחזר ויקי לאלתר!!!!!!!!!

yaelula94

New member
חוווווווומד :]

למרות שאת גרועה בבאולינג
אבל לא כמו אלעד .. חחח

sapppppp

New member
גמאני=]

שם: ספיר, או גבאי בשבילך השמרנים שכבה: חמשושית סניף:נילי-> כולל הבוגרים מנעלה. תפקיד:מדריכת ז'. מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?חמישי, כלומר- היום. איך עבר יום הפעילות?היה דיי סבבה כזה. באיזה שעה הגעת לסניף?(ומשהו)15:3 באיזה שעה עזבת את הסניף? מתי שאסף שכולם הלכו. כמה חניכים היו היום בסניף?לא יודעת.. לא הרבה.. --> גשם. אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): כאילו הבוגרים של נעלה באו כאילו. ו2, היו הכי הרבה ז'ניקים, למי שלא שם לב.. כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 9.99 אייקון שמתאר את יום הפעילות:|ז'יניקים| הבוגר של יום הפעילות: מממממממ.... מממממממממממ... מממממממ....... מנו!!!! מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב?יאפ=] התחלתם לעבוד על הפורימון?בוודאי שביעיסטים-שמיניסטים:\ יוצאים לסמינר קורס?\ אם כן אז לאיזה תפקיד אתם שואפים?\ מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ז' כמה חניכים הגיעו?7!! פאקינג7!! ביום של גשם! כמה נרשמו לסניף?\ איזו פעולה העברתם? חורף.. מה היה בפעולה?הולך, וחניכים שזורקים אוכל. איך היא עברה?דיי בסדר, אם לא מתייחסים לקטע של האוכל. צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? ממ... סבתא קרמבו, למרות שלא היה קרמבו במכולת אז שחקנו את זה עם שוקולד הבאתם מושמוש?יאפ- תה=] במידה וכן- צרפו תמונה: חח אתם רציני לא יודעים איך נראה תה? נהנתם בפעולה?ממ.. אפשר להגיד. תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): לא זוכרים לי פלאשים מהיום. משהו להוסיף: סניף נילי זה אחד הסניפים, וזה שלאף אחד מהבוגרים (אם לא מחשיבים את תומר והדס) אין דייט לולנטיין, זה לא עושה אותו פחות טוב.. נכון?! ואסף.. אתה חייב לי מסטיק! זה היה פשוט לא פייר!

מעולה על ה-7 חניכים.

מה זה סבתא קרמבו?
מזתומרת לתומר היה דייט לוולנטין? שנהרוג אותו על בגידה?

למעלה