שאלון יום פעילות

../images/Emo41.gifשאלון יום פעילות../images/Emo41.gif

שם: שכבה: סניף: תפקיד: מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? איך עבר יום הפעילות? באיזה שעה הגעת לסניף? באיזה שעה עזבת את הסניף? כמה חניכים היו היום בסניף? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אייקון שמתאר את יום הפעילות: הבוגר של יום הפעילות: מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? [פרטו] התחלתם לעבוד על המחנה קיץ? לדבר עליו? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifעונה על היומ"פ של מערבXD

שם:רביד שכבה: שישיות מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? שלישי איך עבר יום הפעילות? ננחמד באיזה שעה הגעת לסניף? חחחח ב-3:35 באיזה שעה עזבת את הסניף? 9:10 [איזו התנחלוותXD] כמה חניכים היו היום בסניף? לא יודעת לא ראיתי><" אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): סדנא של המשטרה- אשש כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 10
מערבניקים נשמות
אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: יעל [למרות שהיא לא ממערב חח] שנרתמה להעביר פעולהXD תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): אילן עם אוזני נמר [ואח של פלדמן בצד]
משהו להוסיף: הורודים ניצחו בפיצוחים יאאא /m\

Rioter

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הכחולים ניצחו.

noamsheron

New member
רביד...

תגידי... את רוצה שנסדר לך איזו העברה למערב וזהו? חבל על הכסף של הנסיעות וזה... ואני בטוחה שההורים ישמחו לצאת מבני עיי"ש...

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifטעות!

גדרה הייתי וגדרה אהיה [למרות שאני מבני עי"ש חח] לא עוברת לשומקום [ההודעה הקודמת היתה צינית לחלוטין
]

יוובלל

New member
חחח רביד

וואלה יפה שנהנת.... תוספי עוד 10 שקל לאוטובוס תסעי לשמה כל יום פעילות!! חחח סתםם..

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifבאמת נחמד לגלות שאוהים אותי..רשעים!../images/Emo10.gif

אע../images/Emo2.gif הגבתי לך וזה נעלם...

בכל מקרה רציתי להגיד שאני ממש שמחה שבאת... ועוד יותר שנהנת. ושלחי לי תמונות!!!!!

yaelula94

New member
סתם בגלל שגם רביד ענתה ../images/Emo3.gif

שם:יעל שכבה: חמישיות (או לא להיות!) מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? איך עבר יום הפעילות? היה ממש אחלה באיזה שעה הגעת לסניף? האמת שאפשר להגיד אחת וחצי חחח באיזה שעה עזבת את הסניף? שבע וחצי כזה.. כמה חניכים היו היום בסניף? שלושה אם אני לא טועה, ושני חטניקים אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): ראיתי הסניף החדש
כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: בהחלט 10 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: רביד שבאה במיוחד מבני עי''ש, ופלדמן כי הייתה ממש חמודה. מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כן כן הדרכתי, לא סגורה איזה שכבה כמה חניכים הגיעו? הגיעו חניכים? כמה נרשמו לסניף? אל תשאלו שאלות כאלה איזו פעולה העברתם? הייתה אמורה להיות פעולה מגניבה על שבועות משהו מה היה בפעולה? לא הייתה. איך היא עברה? לא עברה
תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): שי צייר לי סמיילי חמוד, אז צילמתי אותו, שימו לב לכתוב משהו להוסיף: ורודים לנצח !
(אפילו המסטיק ורוד חחחח

yaelula94

New member
ראית מזה ../images/Emo3.gif מדריכה בכל מקום.

והחטניקים שלך חמודים ממש
והגעתי לראשון באחת וחצי, אבל הייתי אצל שקד איזה שעה וחצי..

yaelula94

New member
גם על היומ''פ שלנו אני אענה ../images/Emo9.gif

שם:יעל שכבה: חמישיותתת סניף: נילי
תפקיד: מדריכה מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? היום, חמישי איך עבר יום הפעילות? ממש טוב באיזה שעה הגעת לסניף? שתיים באיזה שעה עזבת את הסניף? שבע ועשרים כמה חניכים היו היום בסניף? 12 אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): אסף עשה היום טסט ושיגע את כולנו.. כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 9 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: גבאי, שאמרה לי אי אילו דברים 3> מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? [פרטו] *לא מדברים על טיולים סניפיים* התחלתם לעבוד על המחנה קיץ? לדבר עליו? בוודאי :] צוות עלילה שליטע! מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ו' כמה חניכים הגיעו? 8 איזו פעולה העברתם? פעולת שוקולד על חכם בשמש מה היה בפעולה? המון שוקולד איך היא עברה? ממש טוב! כמעט כולה... צרפו את הפעולה אם היא במחשב. יצורף. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? אחת מהמתודות. הבאתם מושמוש? היה הרבה שוקולד במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? אפשר להגיד שכן תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): אין. משהו להוסיף: תגידו, נעה כותבים עם או בלי ע'?

למעלה