שאלון יום פעילות

נשמעת פעולה טעימה ממש...

מחכה לראות אותה.
איזה כיף שנהנת. איך מתקדם עם המחנה?

orlupo

New member
לא הייתי פה הרבה זמן.... אז חזרתי../images/Emo6.gif

שם: אור לופו שכבה: שישיות או לא להיות, כן להיות שישיות! סניף: ראשון תפקיד: מדריך אקי"ם מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? שישי איך עבר יום הפעילות? נחמד באיזה שעה הגעת לסניף? 15:25 באיזה שעה עזבת את הסניף? 18:15 כמה חניכים היו היום בסניף? אין לי מושג אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): היה מסדר עם פעילות גיוס למחנה שגם קשור לעלילה...
"טעימה" מהמחנה... כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 8 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: מאיפה לי מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? [פרטו] לא התחלתם לעבוד על המחנה קיץ? לדבר עליו? כן, יש כבר עלילה. בצוות שיאים כבר הייתה לנו ישיבת צוות אחת וצריכה להיות עוד אחת מחר. מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? די כבר עם השאלה המעצבנת הזאת!!! אקי"ם! כמה חניכים הגיעו? 9 אבל אני חושב שיותר היינו יחסית הרבה... אני אחשוב על זה.. איזו פעולה העברתם? מחנאות בסיסית + חזרות לטקס סוף שנה מה היה בפעולה? מחנאות בסיסית + חזרות לטקס סוף שנה איך היא עברה? ממש טוב צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? כן תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:

ברוך שובך!!!

מה מתוכנן לטקס סוף שנה? איזו פעילויות גיוס למחנה הייתה? למה 'טעימה'?
מה השיאים? מה העלילה? שתף!
כמובן בהצלחה!

למעלה