../images/Emo142.gifאניאניאני
שם: רביד שכבה: שישיות סניף: גדרה תפקיד: מדריכה מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? שישי איך עבר יום הפעילות? מתיש.. באיזה שעה הגעת לסניף? 16:30 באיזה שעה עזבת את הסניף? 21:00 כמה חניכים היו היום בסניף? לא ספרתי><" אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): ראן מטורף של הערב אוסקרים, פגשנו את הרכז החדש
כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: כוללם המדריך של יום הפעילות: צוות ה''
מארגנים טיול סניפי בזמן הקרוב? [פרטו] לאא
.. השאלה הזאתי מבאסת כל שבוע מחדש,אני מבקשת להוריד אותה
<<מחנה קיץ 2008>> על איזה נושא אתם עושים? זה סודדד התחלתם לעבוד על המחנה קיץ? אהא איזה צוות אתם? עלילה שליטעXD <<מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ה' כמה חניכים הגיעו? 45 [הינו כל השכבה ביחדד] כמה נרשמו לסניף? כולם איזו פעולה העברתם? חזרות לערב אוסקרים מה היה בפעולה? "קוראים לי ספידי גונזלס, אני מחפש פה ת'קיבוץ.... ללההההה להלהלהלה" חחXD איך היא עברה? משו אש היה משו מיוחד בפעולה? נשמכה עד החושך צרפו את הפעולה אם היא במחשב.---- איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? לראות אותם רוקדים ושרים.. התמוגגתי מאושר^_^ הבאתם מושמוש? נה במידה וכן- צרפו תמונה:--- נהנתם בפעולה? אהא והחניכים? בטוחה שכן
תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): מחר אני אצרף תמונה של הקבוצה הזוכה *אהמאהמ* חח משהו להוסיף: כולם מוזמנים