שאלון לא-מיניים...

../images/Emo41.gifשאלון לא-מיניים...../images/Emo41.gif

שם- גיל- מין- מתי גילית על עצמך שסקס לא ממש בראש שלך? היתה לך התנסות מינית כלשהי? אם כן איך הרגשת? יש לך פנטזיות כלשהן? יש משהו במגע שכן מושך אותך? האם סיפרת למישהו על היותך א-מיני? אם כן, למי ואיך היתה התגובה. אם יצא לך להיות בחברת חרמנים שרק מדברים על סקס, איך זה גורם לך להרגיש? יש לך משיכה רגשית? אם כן, לאיזה מהמינים? האם חווית אהבות נכזבות בגלל חוסר הענין שלך בסקס? האם יש אנשים שחשבו עליכם דברים אחרים, כמו הומו/דו/לסבית מחוסר ידיעה? יש לך משהו אישי להוסיף בכללי? זהו.

דם דם

New member
או יופי סקר ../images/Emo3.gif

שם- אלעד גיל- 21 מין- בן מתי גילית על עצמך שסקס לא ממש בראש שלך? גיל 13-14 היתה לך התנסות מינית כלשהי? לא...רק נשיקה אם כן איך הרגשת? אם להחשיב את אותה נשיקה...היה מגעיל יש לך פנטזיות כלשהן? אומממ לא יש משהו במגע שכן מושך אותך? לא כול כך האם סיפרת למישהו על היותך א-מיני? אם כן, למי ואיך היתה התגובה. לשלושה אנשים,התגובות לא היו נלהבות בלשון המעטה אם יצא לך להיות בחברת חרמנים שרק מדברים על סקס, איך זה גורם לך להרגיש? כמו עם חבורת חרמנים ילדותיים יש לך משיכה רגשית? אם כן, לאיזה מהמינים? רגשית לנשים, כאילו אני רוצה להתחתן מתישהו האם חווית אהבות נכזבות בגלל חוסר הענין שלך בסקס? לא, כי תמיד התרחקתי האם יש אנשים שחשבו עליכם דברים אחרים, כמו הומו/דו/לסבית מחוסר ידיעה? יש כמה חברים טובים שחושדים שאני הומו כי מעולם לא ראו אותי עם מישהי יש לך משהו אישי להוסיף בכללי? שלא נראה לי בעתיד הקרוב שאני הולך לספר לעוד אנשים שאני אסקסואל

queen helen

New member
לה לה לה

שם- נועה גיל- 28 מין- נ מתי גילית על עצמך שסקס לא ממש בראש שלך? מעולם לא היה, אבל הבנתי את זה די לאחרונה היתה לך התנסות מינית כלשהי? אפשר להגיד אם כן איך הרגשת? סתם... יש לך פנטזיות כלשהן? כן - בטח! אהההההההההה - התכוונת למיניות?
יש משהו במגע שכן מושך אותך? כרגע לא ממש, אבל אולי עם הרגש יבוא התאבון... האם סיפרת למישהו על היותך א-מיני? אם כן, למי ואיך היתה התגובה. לא אם יצא לך להיות בחברת חרמנים שרק מדברים על סקס, איך זה גורם לך להרגיש? כל יום, כל היום! מרגישה לא הכי שייכת, אז אני מחכה שיעברו נושא יש לך משיכה רגשית? אם כן, לאיזה מהמינים? לעיתים רחוקות, לגברים האם חווית אהבות נכזבות בגלל חוסר הענין שלך בסקס? א-הה
האם יש אנשים שחשבו עליכם דברים אחרים, כמו הומו/דו/לסבית מחוסר ידיעה? אני לא אתפלא, אם כי מעולם לא רמזו לי את זה. יש לך משהו אישי להוסיף בכללי? יום טוב!

....אני..

שם- אלי גיל- 18 וחצי מין- זכר מתי גילית על עצמך שסקס לא ממש בראש שלך? לקח קצת זמן..לפני כמהחודשים היתה לך התנסות מינית כלשהי? כן אם כן איך הרגשת? מגעיל, פעם אחת על סף הקאה. יש לך פנטזיות כלשהן? לפעמים יש משהו במגע שכן מושך אותך? זה צריך להיות גוף ממש ממש יפה ועדיף שיהיה עם בגדים
האם סיפרת למישהו על היותך א-מיני? אם כן, למי ואיך היתה התגובה. חברים...בסדר...זה לא שהם סטרייטים מוחלטים
אם יצא לך להיות בחברת חרמנים שרק מדברים על סקס, איך זה גורם לך להרגיש? כן. לא קשור בכלל יש לך משיכה רגשית? אם כן, לאיזה מהמינים? לשניהם האם חווית אהבות נכזבות בגלל חוסר הענין שלך בסקס? כן
האם יש אנשים שחשבו עליכם דברים אחרים, כמו הומו/דו/לסבית מחוסר ידיעה? כן. כולם חושבים שאני הומו. כולל ההורים. יש לך משהו אישי להוסיף בכללי? שבוע טוב.

vbn9

New member
טוב אני נכנסתי לפורום מתוך סקרנות, כדי להכיר

את המושג אסקסואלי......והתשובות שרשמת נראות לי אני לכל דבר.... אז זהו?....ככה יודעים?

לאלולה

New member
אני חדשה

שם- לאלו גיל-55 מין-נ מתי גילית על עצמך שסקס לא ממש בראש שלך? - שש שנים בערך היתה לך התנסות מינית כלשהי? - כן עד גיל 49 בערך אם כן איך הרגשת? - עד אז היה בסדר יש לך פנטזיות כלשהן?- לפעמים ...לא משהו קבוע יש משהו במגע שכן מושך אותך? - כן המגע נעים אך לא יותר מזה האם סיפרת למישהו על היותך א-מיני? אם כן, למי ואיך היתה התגובה. - לא......זר לא יבין זאת אם יצא לך להיות בחברת חרמנים שרק מדברים על סקס, איך זה גורם לך להרגיש? - ממש לא מעניין יש לך משיכה רגשית? אם כן, לאיזה מהמינים? - כן ....לגברים האם חווית אהבות נכזבות בגלל חוסר הענין שלך בסקס? - לא ...כי מאז אני לא יוצרת קשר רגשי איתם האם יש אנשים שחשבו עליכם דברים אחרים, כמו הומו/דו/לסבית מחוסר ידיעה? - לא שידוע לי יש לך משהו אישי להוסיף בכללי?......כןןןןןןןןןןןןןן ....לדעתי הנשים פוחדות לצאת מהארון מחשש מה יגידו עליהם ....אני מכירה הרבה נשים נשואות שעושות טובה לבעל ומקיימות איתו יחסים על מנת לרצות אותו , ולשמור על חיי המשפחה ..כשבעצם הן לא מעונינות בסקס לדעתי כול עניין הסקס הוא להביא ילדים לעולם ומעבר לזה ....זה סתם תרגילי התעמלות ...לא מענינים...דוחים ... מעייפים .....ומיותרים

Limbonic Art

New member
../images/Emo108.gif

שם- ליאורה גיל-25 מין-אישה
מתי גילית על עצמך שסקס לא ממש בראש שלך?מממ... תמיד . אם כי היו תקופות שחיפשתי להבין את עצמי (פסיכולוגים וזה ולפני חשבתי שאולי אני לסבית...אבל לא....) היתה לך התנסות מינית כלשהי?לא אם כן איך הרגשת? - יש לך פנטזיות כלשהן? מיניות? לא. בתחומים אחרים ...אל תדעו מצרות
יש משהו במגע שכן מושך אותך?לא האם סיפרת למישהו על היותך א-מיני? אם כן, למי ואיך היתה התגובה. סיפרתי להרבה. הרוב הבינו את זה ולא שבו לדבר איתי על הנושא . חלק מועט לא הבין (מה חבל שבנהם נמנים דווקא אחותי) אם יצא לך להיות בחברת חרמנים שרק מדברים על סקס, איך זה גורם לך להרגיש?לא יצא לי מעולם להיות בחברה כזאת ומעניין -כי אני נמצאת בהרבה דברים חברתיים למנהם , אולי הם גדולים ובוגרים מידי לשיחות מעין אלו
מה שכן -כמובן שיצא לי להיות בחברת אנשים רגילה שמדברת על מין ולדבר על מין לא באופן קבוע ולא בפרטים גסים ומוגזמים בהחלט לא גורמים לי למבוכה או לחוסר נוחות כלשהי. יש לך משיכה רגשית? אם כן, לאיזה מהמינים? רגש יש לי להרבה , אבל לא ברמה של זוגיות ואין לי העדפה לאחד המינים יותר או פחות. האם חווית אהבות נכזבות בגלל חוסר הענין שלך בסקס? ממש לא. האם יש אנשים שחשבו עליכם דברים אחרים, כמו הומו/דו/לסבית מחוסר ידיעה?בתיכון חשבו שאני לסבית ...מהר מאוד התחלף עם חברה בכת שטן
(שזו עלילה משעשעת והזויה בפני עצמה). יש לך משהו אישי להוסיף בכללי?מיאו

korpiklaani

New member
לה לה לה

שם-שרון גיל-אני מזל אריה , אז עוד מעט 27 פייי!
מין-זכר מתי גילית על עצמך שסקס לא ממש בראש שלך?תמיד הוא לא היה בראש שלי
היתה לך התנסות מינית כלשהי?לא יותר מנשיקה. ואלפי חיבוקים עם ליאורה פה וקעקועי אודם על הלחי ,אבל באמת לא משהו רציני או מיני כלשהו חחחחח
אם כן איך הרגשת? לא הרגשתי. יש לך פנטזיות כלשהן? לשרוף את השמש!!! <אם הכוונה למיני בלבד , אז לא> יש משהו במגע שכן מושך אותך?מושך , מושך? לא . אבל אין לי בעיה עם חיבוקים עם אנשים שיקרים ואני אוהב. האם סיפרת למישהו על היותך א-מיני? אם כן, למי ואיך היתה התגובה: הורים יודעים שלא יראו נכדים ממני כי אני גם הצהרתי שאני א-מיני וגם הצהרתי שאני לא מעוניין בילדים . חברים קרובים וידידות גם יודעים ומבחינתם זה בסדר . אנשים בעבודה לא יודעים , לא נראה לי רלוונטי למקום עבודה פשוט. אם יצא לך להיות בחברת חרמנים שרק מדברים על סקס, איך זה גורם לך להרגיש?המממ לא .בכלל לא יצא לי להיות בחברה מסוג זה ואם הייתי סביר להניח הייתי הולך.. כי מה לי ולשם? יש לך משיכה רגשית? אם כן, לאיזה מהמינים?אין
האם חווית אהבות נכזבות בגלל חוסר הענין שלך בסקס?לא. האם יש אנשים שחשבו עליכם דברים אחרים, כמו הומו/דו/לסבית מחוסר ידיעה?לא שידוע לי. יש לך משהו אישי להוסיף בכללי?לא

Tristitia

New member
האידיוט הזה אטילה - עשה לי סיוטים בלילה../images/Emo10.gif

ורמזו שאתה נעל ממין נקבה
(עוד לא ראינו דם
)

Grom18

New member
מה לא בסדר אצל הבן אדם הזה? ../images/Emo122.gif../images/Emo5.gif

ועוד בכל שיר הוא כמו חולה נפש |הלניק|http://www.youtube.com/watch?v=gmJb-o7HngQ&mode=related&search=|סלינק| ונפל לו הכרית מהבטן

Grom18

New member
חחחח

http://www.youtube.com/watch?v=gmJb-o7HngQ&mode=related&search= עכשיו זה אמור לעבוד

Limbonic Art

New member
לא נורא .יודעים שהוא פסיכי../images/Emo6.gif

מישהו יודע מה הסט ליסט(שירים) להופעות שהם מבצעים כיום ? אם כן תשלחו לי למסר או למסנג'ר לא לכתוב כאן עליהם יותר.... סתם גורמים לאיימה מיותרת
השירים האלה מפגרים
מקווה שיהיו גם את היפים והישנים יותר שלהם.

למעלה