שאלון לא-מיניים...

korpiklaani

New member
חוזרים למתכונת הרגילה של הפורום ../images/Emo88.gif

וגבריאל בטח יידע לענות לך על היתר שיחזור כמובן מנורבגיה
נ.ב. MY DEATH לא כזה נורא
קצת מכונת כביסה, לא גאוני וחוזר על עצמו כל הזמן מבחינה מוזיקלית <כביסתית> אבל נסבל.

Xylophone

New member
פעם ראשונה שאני שומעת אותם

הם יחסית שקטים... הרבה יותר רגועים ושקטים ממנה שעושים מהם

Xylophone

New member
הסולן נשמע כמו גור חתולים

לעומת השכנים שלי
הם מיללים, צורחים ובוכים פי 10 יותר חזק ממנו

korpiklaani

New member
השירים שלהם

שליאורה אוהבת לא שקטים בכלל, עושים חור בראש , אבל מה בלאק כמו הספר
הם נחשבים ללהקה בין הטובות בז'אנר יחד עם אמפרור וזאת רק בזכות החומר הישן שלהם. והסולן...אממממ... הנוכחי ? לא גור חתולים
את לא רוצה לדעת לאיזה קולות מפלצתיים הוא מסוגל להגיע... אבל שווה לראות בתור משהו חד פעמי אם תרצי המלצה
כלומר אם את לא מאוד סובלת מרעש ...

korpiklaani

New member
באמת../images/Emo12.gif?

אז הוא נראה פה מאוד צעיר ועם שיער שחור- כי אני זוכר את הפטיש חזירים הזה מ-2004 עם שיער יותר קצר בלונדיני ומזדקן

Limbonic Art

New member
זה

לא היה בלונדיני, פשוט הוא שם על עצמו קילו אבקה לבנה (או מה שזה לא יהיה ) על הפנים ומקדימה כל השיער שלו הפך למעין אפור בהיר עד לבן.... שימות!

Xylophone

New member
לא. מצתערת../images/Emo3.gif

הם צריכים להיתאמץ קצת יותר כדי להגיע לרמה של השכנים היקרים שלי
מרדים יחסית אפילו...

עונה ../images/Emo13.gif

שם - גאיה. גיל - 17. מין - נקבה. מתי גילית על עצמך שסקס לא ממש בראש שלך? הוא אף פעם לא היה, אבל ההגדרה "א-מינית" באה לפני כמה חודשים. היתה לך התנסות מינית כלשהי? נשיקה, אם זה נחשב. אם כן איך הרגשת? זה לא דחה אותי ממש, פשוט לא הרגשתי כלום. יש לך פנטזיות כלשהן? מיניות? לא. יש משהו במגע שכן מושך אותך? כן, עד שלב מסויים. אני מאוד אוהבת להתחבק ולהחזיק ידיים, ואפילו עם החבר לשעבר - עד נשיקות בלי לשון הייתי מסוגלת ליהנות. פשוט לא מעבר לזה. האם סיפרת למישהו על היותך א-מיני? אם כן, למי ואיך היתה התגובה. סיפרתי לרוב החברות שלי. זה לא משהו שאני אוהבת להסתיר לגבי עצמי, ואני מעדיפה לעבור את שיחת ה"כן, קיים כזה דבר. לא, אני לא עובדת עליכם. לא, אף פעם לא נמשכתי לאף אחד. לא, לא הייתה לי טראומת ילדות. כן, נולדתי ככה", מאשר שינסו לשדך לי אנשים [קרה כבר כמה פעמים, לדאבוני, אבל זה תמיד נדחה ל"יום אחד" שמעולם לא הגיע
] או אפילו מאשר למצוא תשובה לשאלות כמו - "נכון שהוא חתיך? נכון שבא לך עליו?" זה מחליא אותי למצוא תשובה כלשהי, כי כל תשובה תהיה שקרית מלבד האמת שאני א-מינית. אם יצא לך להיות בחברת חרמנים שרק מדברים על סקס, איך זה גורם לך להרגיש? דווקא לא יצא לי. יש לך משיכה רגשית? אם כן, לאיזה מהמינים? כן, לשני המינים. האם חווית אהבות נכזבות בגלל חוסר הענין שלך בסקס? אפשר לומר. האם יש אנשים שחשבו עליכם דברים אחרים, כמו הומו/דו/לסבית מחוסר ידיעה? אני מניחה שהאנשים בביה"ס די בטוחים שאני לסבית, אבל מי-יודע P: יש לך משהו אישי להוסיף בכללי? -

עונה

גיל- 26 מין- לא תודה. ואני אשה. מתי גילית על עצמך שסקס לא ממש בראש שלך? זה איך שהוא תמיד היה שם. רק בערך בתקופה של אחרי הצבא, אולי קצת בצבא, נסגרתי על זה לגמרי. היתה לך התנסות מינית כלשהי? לא אם כן איך הרגשת? לא יש לך פנטזיות כלשהן? לא ממש יש משהו במגע שכן מושך אותך? מינית או רומנטית? לא. אבל חיבוק מחבר טוב, טפיחה על הכתף כשמצליחים במשהו או נגיעה בזרוע כשבוכים שווה הרבה מאוד, כשזה בא ממקום אמיתי. האם סיפרת למישהו על היותך א-מיני? אם כן, למי ואיך היתה התגובה. כן, לכמה חברים, והם לא הופתעו. עוד לא סיפרתי לאנשים שיגיבו לזה בצורה רעה. בעצם סיפרתי לאחד, והוא צחק עליי, אבל הכרתי אותו רק דרך האינטרנט אז חסמתי אותו
אם יצא לך להיות בחברת חרמנים שרק מדברים על סקס, איך זה גורם לך להרגיש? מחוץ לתמונה. אני יכולה להשתלב בשיחה, אבל בשלב כלשהו לא בא לי. בכל הפעמים שזה קרה, ממילא נמאס להם מהנושא די מהר. יש לך משיכה רגשית? אם כן, לאיזה מהמינים? רומנטית לא. אבל הקשרים שלי עם חברים יכולים להגיע רחוק. האם חווית אהבות נכזבות בגלל חוסר הענין שלך בסקס? לא, כי לא ניסיתי, כי אין לי משיכה רומנטית. האם יש אנשים שחשבו עליכם דברים אחרים, כמו הומו/דו/לסבית מחוסר ידיעה? בלי סוף! גם כשסיפרתי שאני א-מינית וגם כשלא. יש לך משהו אישי להוסיף בכללי? כיף להיות ככה, לא?

Tristitia

New member
אני

שם- גיל- 27 מין- מיכל מתי גילית על עצמך שסקס לא ממש בראש שלך? מאז ומתמיד (אבל היו תקופות שהייתי בחיפוש אחר עצמי ולהבין את פשר העיניין ובדרך מצאתי לפני כשנה את הפורום הזה). היתה לך התנסות מינית כלשהי? לא. אם כן איך הרגשת? יש לך פנטזיות כלשהן? כן. לזכות בפייס ולחיות באיזו וילה במקום שקט לבד
יש משהו במגע שכן מושך אותך? לא. האם סיפרת למישהו על היותך א-מיני? אם כן, למי ואיך היתה התגובה. לחברות קרובות. מאחר והחברות האלה נשואות ומאוד עסוקות בעצמן ובמשפחה שלהן . הן לא מבקרות ולא שופטות דבר . אין להן זמן לזה ומקבלות אותי כפי שאני ואם לומר את האמת - זה לא משנה להן בכלל. אם יצא לך להיות בחברת חרמנים שרק מדברים על סקס, איך זה גורם לך להרגיש? לא יצא מעולם . לא בארץ ולא בחו"ל . פושטקים לא מקומם לידי בכל מקרה
יש לך משיכה רגשית? אם כן, לאיזה מהמינים? לא נראה לי יש משיכה אפילו רגשית לאחד המינים , אבל משאירה את זה פתוח גם בגילי המופלג
האם חווית אהבות נכזבות בגלל חוסר הענין שלך בסקס? לא האם יש אנשים שחשבו עליכם דברים אחרים, כמו הומו/דו/לסבית מחוסר ידיעה?לא שידוע לי. יש לך משהו אישי להוסיף בכללי?שבוע טוב!

Tristitia

New member
אוף התבלבלתי שם....../images/Emo4.gif תיקונים*

שם:מיכל מין: נו תנחשו באמת

tomtomi

New member
בוקר טוב

שם-תמיר גיל-27 מין-ז מתי גילית על עצמך שסקס לא ממש בראש שלך? לפעמים הוא כן בראש שלי ושם הוא נשאר, התדירות הולכת ופוחתת. היתה לך התנסות מינית כלשהי? נשיקות ונגיעות בלתי הדדיות. אם כן איך הרגשת? בחילה, שיעמום, אני רוצה הביתה. יש לך פנטזיות כלשהן? כמו ההיא עם הלוטו ו... זהו, המציאות לא נוראה כ"כ. יש משהו במגע שכן מושך אותך? נופ. האם סיפרת למישהו על היותך א-מיני? אם כן, למי ואיך היתה התגובה. המילה "א-מיני" לא הוזכרה, כל השאר כן, לידידות, המילה "דביל" דוקא כן הוזכרה. אם יצא לך להיות בחברת חרמנים שרק מדברים על סקס, איך זה גורם לך להרגיש? פושטקים, כנ"ל, נאמר כבר. יש לך משיכה רגשית? אם כן, לאיזה מהמינים? לבנות. האם חווית אהבות נכזבות בגלל חוסר הענין שלך בסקס? להפך, כל החברות הכי טובות שלי הגיעו בעקבות זה. האם יש אנשים שחשבו עליכם דברים אחרים, כמו הומו/דו/לסבית מחוסר ידיעה? בד"כ כן וזה לא מפריע. יש לך משהו אישי להוסיף בכללי? ד"שים והתנצלות ל The Ghost Hunter על זה שאמרתי קצת יותר מדי.

למעלה