שאלון להעיר ת'פורום

../images/Emo41.gifשאלון להעיר ת'פורום../images/Emo41.gif

אה ולפני שאתם באים בהערות... גנבתי אותו
תהנו!!!
חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? הכי מצחיק\ה? הכי שובב\ה? הכי יפה? הכי קרוב\ה? הכי דיכאוני\ת? הכי משוגע\ת? הכי פחדן\ית? אהבה- יש לך חבר\ה? אם כן מה השם שלו\ה? כמה זמן אתם חברים? התנשקתם? מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? התנשקת עם המין השני? התנשקת עם בן מינך? מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? בעד\נגד- הומואים\לסביות: פריקים: פרחות: ערסים: לימודים: אהבה: צבא: אינטרנט: האם... אי פעם ברחת מהבית? ישנת ברחוב? הברזת משיעור כלשהו? העתקת במבחן? שיקרת למורים? נעצרת? חתכת? נאנסת? עשית סקס? נפלת מהגג? היית בחו"ל? כתבת שאלון בעצמך? שברת יד או רגל? קיבלת פחות מ-50 במבחן? בגדת באמון של חבר\ה? שיקרת לחבר\ה? שיקרת להורים? איימת על מישהו? הלכת מכות? עכשיו... מה את\ה לובש\ת? במה את\ה נוגע\ת? את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? עם מי? את\ה אוכל\ת? רואה טלוויזיה? עם מישהו בחדר? עושה שיעורים? שומע\ת מוסיקה? את\ה עירום\ה? שר\ה? רוקד\ת? מה תעשה לאחר השאלון? האם הוא היה נחמד? מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? האם תמליץ עליו?

TheWhiteTigris

New member
נענה, אבל על חלק...

חברים- החבר הכי טוב? חבר מהצבא וחבר מהביה"ס (שמות חסויים). הכי יפה? ידידה מהביה"ס. הכי קרוב\ה? ע"ע הכי טוב. הכי פחדנית - מישהי שאני כבר לא ממש בקשר איתה. ועוד... התנשקת עם בן מינך?
מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? 12 זה בטח לא... בעד\נגד- הומואים\לסביות: הומואים לא, לסביות כן
פריקים: למה לא. פרחות: אולי... ערסים: יכול להסתדר איתם. לימודים: אמ... אני מניח שמה שאני עושה זה עונה על זה, לא?...
צבא: בהחלט כן. אינטרנט: כן. האם... אי פעם ברחת מהבית? לא ממש. נקרא לזה "התאווררות". ישנת ברחוב? לא ברחוב עצמו. אבל במרחב פתוח כן. הברזת משיעור כלשהו? כן. בי"ב אפילו הרבה... ולקראת סוף הצבא הייתי יוצא לפני הזמן... וגם עכשיו יש שיעורים שאני בא אליהם פחות... העתקת במבחן? פעם אחת בלבד. ואח"כ הרגשתי כל כך רע עם זה שבגדתי בעקרונות של עצמי, ויותר אני לא עושה זאת. שיקרת למורים? כן. נעצרת? ממש לא, אבל שוטר הוריד אותי מרכב כשתפס אותי בלי רישיונות. מזלי שזה היה 20 מטר מהבית... חתכת? כן. אי אפשר לאכול עוף בלי לחתוך...
היית בחו"ל? בפראג ובברצלונה. כתבת שאלון בעצמך? כן. במסגרת איזו עבודה שכבר שכחתי בביה"ס. שברת יד או רגל? כמעט, איזה אלף פעם. זה נס שעד היום אני עדיין בריא ושלם... קיבלת פחות מ-50 במבחן? חייבים להזכיר את זה? בגדת באמון של חבר\ה? כמעט. שיקרת לחבר\ה? לא בדיוק שקר.. יותר הסוואת מידע. שיקרת להורים? אני זוכר על מה שיקרתי בגיל 7?... איימת על מישהו? יותר מידי... הלכת מכות? אוהו. שליש מהילדות שלי הייתה ללכת מכות... עכשיו... מה את\ה לובש\ת?
את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? לא. אין לי כוח לזה עכשיו.

pain is MY love

New member
אני ראשונה!

חברים- טוב אני לא חושבת שזה אמור לעניין מישהו כי אף אחד פה לא מכיר את החברים שלי.. החבר\ה הכי טוב\ה? הכי מצחיק\ה? הכי שובב\ה? הכי יפה? הכי קרוב\ה? הכי דיכאוני\ת? הכי משוגע\ת? הכי פחדן\ית? אהבה- יש לך חבר\ה?- לא אם כן מה השם שלו\ה?- כבר אמרתי שלא! כמה זמן אתם חברים?- להמשיך?... התנשקתם?- לא אני שומאת את עצמי לחתונה... מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד?- טוב דיי ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס?- כן אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת?- לא התנשקת עם המין השני?- כן התנשקת עם בן מינך?- כן מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס?- לא לפני 18 בעד\נגד- הומואים\לסביות: פריקים:- נגד פרחות:- נגד ערסים:- נגד (למרות שאני בלונדינית טיפוסית שנמשכת מאוד לערסים) לימודים:- בעד אהבה:- בעד צבא:- בעד אינטרנט:- כל עוד לא מנצלים אותו לרעה- בעד האם... אי פעם ברחת מהבית?- כן ישנת ברחוב?- לא עד כדי כך... הברזת משיעור כלשהו?- חחח ברור העתקת במבחן?- ברור שיקרת למורים?- ברור נעצרת?- לא חתכת?- מה? לחתוך לחם או לחתוך אנשים? נאנסת?- חס וחלילה! עשית סקס?- כן נפלת מהגג?- לא היית בחו"ל?- נולדתי בחו"ל.. כתבת שאלון בעצמך?- לא שברת יד או רגל?- לא קיבלת פחות מ-50 במבחן?- כן בגדת באמון של חבר\ה?- כן שיקרת לחבר\ה?- כן שיקרת להורים?- כן איימת על מישהו?- רק על ההורים שלי חחח הלכת מכות?- לא עכשיו... מה את\ה לובש\ת?- פיג'מת פליז עם ציור של טוויטי במה את\ה נוגע\ת?- בעכבר ובמקלדת את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין?- כן עם מי?- חברה שלי מהקורס קצינים את\ה אוכל\ת?- הרגע סיימתי לאכול רואה טלוויזיה?- לא עם מישהו בחדר?- לא עושה שיעורים?- לא שומע\ת מוסיקה?-לא את\ה עירום\ה?- לא שר\ה?- לא רוקד\ת?- לא מה תעשה לאחר השאלון?- אלך לקחת נורופן כי כואב לי הראש בטירוף האם הוא היה נחמד?- נחמד מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו?- שום דבר האם תמליץ עליו?- בואו לא נסחף...

pain is MY love

New member
הלווווווו

אני לא בוכרית ולא רוסיה אני אוקראינית!!! אני בלונדינית פור קראינג אאוט לאוד!!! תיכף תגידו שאני גרוזינית גם...

Zoharrr

New member
אני

חברים- החבר\ה הכי טוב\ה?אלונה ושלום הכי מצחיק\ה?מירב הכי שובב\ה?נעמה הכי יפה?סיוון הכי קרוב\ה?אלונה ושלום. הכי דיכאוני\ת?יניב:/ הכי משוגע\ת?מירב הכי פחדן\ית?מוריה אהבה- יש לך חבר\ה?לא ממש.ברך.יש לנו משו קטן שמפריע בדרך לזה. אם כן מה השם שלו\ה?גל כמה זמן אתם חברים?- התנשקתם?כן מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד?non of your business! ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס?לא אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת?כן התנשקת עם המין השני?כן התנשקת עם בן מינך?כן מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס?לא לפני 16/17 אבל זה נורא אינדיוודואלי...אני התחלתי שגיל 16 וקצת ויש אנשים שהתחילו בגיל 13(או לסירוגין 21)וזה מה שהתאים להם. בעד\נגד- הומואים\לסביות:שיעשו מה שבא להם. פריקים:בעד פרחות:צריך לשרוף את כולן. ערסים:כנ"ל לימודים:בעד אהבה:בעד צבא:בעד אבל זה לא צריך להיות חובה אינטרנט:בעד האם... אי פעם ברחת מהבית?לא,רק באיזה כיתה א' הלכתי לישון איפשהו ולא אמרתי לאמא. ישנת ברחוב?הממממ כשאני חושבת על זה,כן. הברזת משיעור כלשהו?וודאי. העתקת במבחן?לא שיקרת למורים?כן נעצרת?לא חתכת?כן נאנסת?לא עיניינכים. עשית סקס?כן נפלת מהגג?לא היית בחו"ל?כן כתבת שאלון בעצמך?כן שברת יד או רגל?לא קיבלת פחות מ-50 במבחן?לא בגדת באמון של חבר\ה?לא שיקרת לחבר\ה?כן כשהייתי קטנטונת שיקרת להורים?כן איימת על מישהו?לא באמת הלכת מכות?כן עכשיו... מה את\ה לובש\ת?מכנסיים מתרחבים סגולים,גופיה שחורה,חולצה קצרה שחורה,סריג,קרדיגן,וצעיף(השניה באתי מבחוץ תירגעו) במה את\ה נוגע\ת?מקלדת? את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין?נופ עם מי?- את\ה אוכל\ת?נופ רואה טלוויזיה?נופ עם מישהו בחדר?נופ עושה שיעורים?נופ שומע\ת מוסיקה?אכן את\ה עירום\ה?לא שר\ה?כן רוקד\ת?לא מה תעשה לאחר השאלון?אלך לאכול ספינג' של אמא סימה. האם הוא היה נחמד?חביב מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו?אני לא אראה אותו מן הסתם. האם תמליץ עליו?נה

דרך טובה לשכוח ממבחנים

חברים- החבר\ה הכי טוב\ה?פמלה ואייל הכי מצחיק\ה?ישראל הכי שובב\ה?תלוי באיזה מובן הכי יפה?אין לי חברות יותר יפות ממני חחח סתאאאם...פמלה ואילנה. הכי קרוב\ה?מבחינת מרחק-אלירן הכי דיכאוני\ת?אריאל הכי משוגע\ת?ישראל וינון הכי פחדן\ית?יפית אהבה- יש לך חבר\ה?נופ אם כן מה השם שלו\ה?--- כמה זמן אתם חברים?--- התנשקתם?--- מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד?--- ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס?כה אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת?כה התנשקת עם המין השני?כה התנשקת עם בן מינך?כה מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? כל אחד ומה שמתאים לו בעד\נגד- הומואים\לסביות:בעד פריקים:אין דבר כזה פרחות:כנ"ל ערסים:כנ"ל לימודים:בעד למרות שאני שונאאאאאאת!!! אהבה:בעד צבא:בעד אינטרנט:בעד האם... אי פעם ברחת מהבית?יאפ ישנת ברחוב?לא הברזת משיעור כלשהו?יאפ העתקת במבחן?יאפ שיקרת למורים?יאפ נעצרת?לא חתכת?יאפ נאנסת?לא נפלת מהגג?חחחחחח לא היית בחו"ל?לא כתבת שאלון בעצמך?לא אני תמיד גונבת אותם חחחח שברת יד או רגל?לא קיבלת פחות מ-50 במבחן?יאפ בגדת באמון של חבר\ה?לא שידוע לי שיקרת לחבר\ה?יאפ שיקרת להורים?ברוררר איימת על מישהו?חחחח לא הלכת מכות?כשהייתי קטנה...בעיקר עם אחותי עכשיו... מה את\ה לובש\ת?טרניג במה את\ה נוגע\ת?במקלדת את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין?יאפ עם מי?עידן ינון ובן את\ה אוכל\ת?לא רואה טלוויזיה?לא עם מישהו בחדר?לא עושה שיעורים?לא שומע\ת מוסיקה?יאפ את\ה עירום\ה?ניראה לכם?? קר רצח! שר\ה?יאפ רוקד\ת?בקטנה כזה מה תעשה לאחר השאלון?לא דעת חחח האם הוא היה נחמד?כה אפשר להגיד מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? אמ... האם תמליץ עליו?לא

Black Star

New member
אני עונה על חלק

לפי המצברוח
כל החלק של החברים - נדלג, כי אני לא מהמקטלגים, וכי אתם לא מכירים את החברים שלי ממילא. (וגם כי זה נורא מזכיר לי את כיתה ג') אהבה- יש לך חבר\ה? לא רוצה לדבר על זה
אם כן מה השם שלו\ה? חסוי כמה זמן אתם חברים? אתם רוצים להמשיך עם זה? התנשקתם? כן מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? שוב, חסוי. ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? כן אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? לא התנשקת עם המין השני? כן התנשקת עם בן מינך? לא מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? מתי שמרגישים שזה נכון. אין גיל אחד שמתאים לכולם. בעד\נגד- הומואים\לסביות: הומואים זה האנשים הכי מקסימים שיש. ומבחינת העדפות- זה לא עניינו של אף אחד חוץ מהם עצמם, לא? איך אפשר להיות נגד? פריקים: לא מפריעים לי פרחות: כל עוד הן לא מציקות ערסים: דבר מציק מעצם הווייתו.. לימודים: בעד אהבה: מאוד בעד כשהיא קיימת. מאוד נגד כשהיא גורמת לי לבכות יום שלם. צבא: לי אישית היה מעולה, מה שנקרא, היה טוב וטוב שהיה (איך שמפקד אחד הורס הכל) אינטרנט: המצאה גאונית כל עוד היא לא מנוצלת לרעה. האם... אי פעם ברחת מהבית? לא ישנת ברחוב? לא. אבל מתחת לכיפת השמיים כן. הברזת משיעור כלשהו? כמובן העתקת במבחן? לא קרה הרבה, אולי פעם או פעמיים. שיקרת למורים? ברור נעצרת? לא חתכת? סלט? נאנסת? חס וחלילה טפו טפו טפו נפלת מהגג? מה?! היית בחו"ל? כן ומתגעגעת לטיול המדהים שלי. כתבת שאלון בעצמך? כן שברת יד או רגל? לא, טפו טפו טפו, אבל נקעתי המון פעמים את שני הקרסוליים, והיו לי שברי מאמץ. קיבלת פחות מ-50 במבחן? כן בגדת באמון של חבר\ה? כן שיקרת לחבר\ה? כן שיקרת להורים? כן איימת על מישהו? לא הלכת מכות? כן, כשהייתי קטנה. עכשיו... מה את\ה לובש\ת? טוב אז קודם כל אני רוצה להדגיש שבבית אף אחד לא רואה אותי והטעם שלי לא כזה נורא בדר"כ... טרנינג אדום, קפוצ'ון כתום, וגרבי אצבע מפוספסות בגוונים שונים של אדום. במה את\ה נוגע\ת? במקלדת... אחרת היה לי די קשה להקליד, לא? את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? כן עם מי? דנה, ששי, יונתן, צחי וסיוון את\ה אוכל\ת? לא. אבל אני שותה דיאט קולה. רואה טלוויזיה? לא, אני במחשב... עם מישהו בחדר? לא עושה שיעורים? חס וחלילה, סיימתי תיכון לפני 4 שנים. שומע\ת מוסיקה? כן את\ה עירום\ה? נראה לכם? הרגע פירטתי מה אני לובשת. מי עירום בקור הזה?? שר\ה? בערך.. קשה קצת לשיר כשמצוננים אז אני מזמזמת וממלמלת... רוקד\ת? כרגע לא. רוב החיים כן.. מה תעשה לאחר השאלון? לויודעת. האם הוא היה נחמד? נורא נחמד מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? סביר להניח שלא אזהה אותו. האם תמליץ עליו? על הכותב?

=]

חברים- החבר\ה הכי טוב\ה?שרון הכי מצחיק\ה?מלי הכי שובב\ה?רעות הכי יפה?נירית הכי קרוב\ה?יסמין ושרון הכי דיכאוני\ת?רחלי הכי משוגע\ת?מלי הכי פחדן\ית?שרון אהבה- יש לך חבר\ה?לא אם כן מה השם שלו\ה? כמה זמן אתם חברים? התנשקתם? מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס?כן אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת?כן התנשקת עם המין השני?כן התנשקת עם בן מינך?לא מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס?18+ לבנות בעד\נגד- הומואים\לסביות:נגד פריקים:נגד פרחות:נגד ערסים:בעד=] לימודים:בעד אהבה:בעדדדד ובכמויות צבא:בעד אינטרנט:בעד האם... אי פעם ברחת מהבית?עוד לא ישנת ברחוב?לא הברזת משיעור כלשהו?ברור העתקת במבחן?ברור שיקרת למורים?מתי לא נעצרת?עוד לא חתכת?חתכתי נאנסת?חס וחלילה עשית סקס?לא ולא נפלת מהגג?חחחחחחח היית בחו"ל?הייתי כתבת שאלון בעצמך?כתבתי שברת יד או רגל?שברתי פעמיים את היד קיבלת פחות מ-50 במבחן?קיבלתי 10 בגדת באמון של חבר\ה?בחיים לא שיקרת לחבר\ה?כן אבל בקטנה שיקרת להורים?משתדלת שלא איימת על מישהו?ברור הלכת מכות?בגיל 10 עכשיו... מה את\ה לובש\ת?ג'ינס גוף וקפוצ'ון במה את\ה נוגע\ת?יד אחת עם פיצה והשניה במלדקת את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין?כן עם מי?דוד שלי את\ה אוכל\ת?כן רואה טלוויזיה?שומעת עם מישהו בחדר?אחי עושה שיעורים?לא שומע\ת מוסיקה?כן את\ה עירום\ה?לא שר\ה?לא רוקד\ת?רק במסיבות מה תעשה לאחר השאלון?אלך לשתות האם הוא היה נחמד?כן מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו?עוד לא חשבתי על זה האם תמליץ עליו?יש מצב

מיטללל

New member
זו השיטה להעיר אותך?שאילת שאלות?../images/Emo3.gif

האם... אי פעם ברחת מהבית? לא.. אבל בערך בכיתה ו' הייתה לי פנטזייה ענקית בנושא - תכננתי עם חברה שנברח, ניסע לאילת, נעשה חיים משוגעים - בעוד כולם יחפשו אותנו ויפרסמו עלינו כתבה בעיתונים.. ואז איזה סוכן טלוויזיה יגלה אותנו ונחיה באושר ועושר... ישנת ברחוב? לא. אני סוג של "נסיכה על עדשה". אין סיכוי שאני אירדם במקום שהוא לא במיטה סופר נוחה. הברזת משיעור כלשהו? פעם או פעמיים.
העתקת במבחן? אני מניחה ש"פעם" כן. אבל בגדול אני לא עושה דברים כאלה, הנקיפות מצפון חונקים אותי אם כן. שיקרת למורים? אני מניחה שיצא שסיפרתי סיפורים... נעצרת? לא. חתכת? חתכתי מה? ירקות לסלט, לדוגמא, לא. נפלת מהגג? פעם? כל יום. היית בחו"ל? בטח. וטיפ, בנינו, לא כדאי לטוס איתי במטוס. כתבת שאלון בעצמך? לעבודות שכתבתי? כן. בפורום? לא זוכרת. שברת יד או רגל? לא. קיבלת פחות מ-50 במבחן? כן, פעם, בכיתה ד, קיבלתי 46 במבחן בגאוגרפיה, אני כל כך זוכרת ת'יום הזה..
כתבו לי הערה ביומן וזה.. בגדת באמון של חבר\ה? לא זכור לי משהו קיצוני כזה, אבל אולי אני מדחיקה... שיקרת לחבר\ה? כן. שיקרת להורים? כן. איימת על מישהו? אולי על אחותי.. שהיינו ילדות.... הלכת מכות? כל יום.
עכשיו... מה את\ה לובש\ת? מכנס אפור עם משבצות וגופייה לבנה ארוכה חמימה. במה את\ה נוגע\ת? במקלדת? את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? לא. את\ה אוכל\ת? לא, אבל חיממתי לי פיצה בתנור. רואה טלוויזיה? בעין אחות, "שוטר בגן ילדים", פעם הייתי משוגעת על הסרט הזה. אבל זכרתי שמיישל פייפר שיחקה בו, וגם שהוא הייה יותר מרתק.....
עם מישהו בחדר? לא. עושה שיעורים? לא. שומע\ת מוסיקה? מממ ושוב- לא. וגם לא שרה/רוקדת. מה תעשה לאחר השאלון? אנסה לחשוב על הודעה חדשה לעלות לפורום ואז אסגור ת'מחשב ואתכנן מה לעשות בלילה קריר זה. האם הוא היה נחמד? לא במיוחד. מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? כלום. האם תמליץ עליו? לא. התגובה שלך

ת מ י מ ה

New member
בלה בלה

חברים- החבר\ה הכי טוב\ה?תגדירי חברה הכי טובה.. אהבה- יש לך חבר\ה? לא.. ישנת עם המין השני בלי סקס?כן אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת?כן התנשקת עם המין השני?כן.. התנשקת עם בן מינך?לא מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס?מעל 17.. בעד\נגד- הומואים\לסביות: בעד פריקים:בעד פרחות:לא מסתדרת איתם..אבל הן מצחיקות אותי ערסים:מצחיקים אותי.. לימודים:בעד אהבה:בעד צבא:בעד אינטרנט:בעד האם... אי פעם ברחת מהבית?ה"בריחה "הכי מטורפת שהייתה לי בגיל 6 ירדתי בריצה למטה וחיכיתי לאבא שלי.. ישנת ברחוב?לא.. אבל ישנתי במרחב הפתוח.. הברזת משיעור כלשהו?ברור העתקת במבחן?כן שיקרת למורים?לא נעצרת?לא חתכת?חתכתי? שבססס נאנסת?לא הייתי מגדירה את זה אונס.. עשית סקס?כן נפלת מהגג? לא.. היית בחו"ל?כן כתבת שאלון בעצמך?לא שברת יד או רגל?לא קיבלת פחות מ-50 במבחן? כן בגדת באמון של חבר\ה?לא שיקרת לחבר\ה? לא שיקרת להורים?מספרת את האמת שלי.. הלכת מכות?לצערי עם 2 פלשתינאיות במחסום בקלקיליה עכשיו... מה את\ה לובש\ת? חולצה של צופים ומכנס במה את\ה נוגע\ת?במקלדת את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין?כן עם מי? מישהו.. את\ה אוכל\ת?מקודם אכלתי.. רואה טלוויזיה?כן עם מישהו בחדר?לא עושה שיעורים? הלוואי.. שומע\ת מוסיקה?כן את\ה עירום\ה? לא שר\ה?במקלחת רוקד\ת?כן מה תעשה לאחר השאלון? לא יודעת האם הוא היה נחמד?כן מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו?אחבק אותו האם תמליץ עליו? כן

נענה זריז...

חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? הכי מצחיק\ה? הכי שובב\ה? הכי יפה? הכי קרוב\ה? הכי דיכאוני\ת? הכי משוגע\ת? הכי פחדן\ית? נדלג על זה.. אהבה- יש לך חבר\ה? לא אם כן מה השם שלו\ה? הממ.. כמה זמן אתם חברים? הממ... התנשקתם? השאלה בטח מדברת על החברה שאין.. מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? עיין שאלה קודמת.. ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? כה אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? נייט.. התנשקת עם המין השני? כה התנשקת עם בן מינך? שלילי חזק.. מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? הממ 17 בעד\נגד- הומואים\לסביות: נגד עצבני... פריקים: פרחות: ערסים: לימודים:בעד אהבה:בעד צבא:הממ.. שיהיה בעד.. אינטרנט:בעד האם... אי פעם ברחת מהבית?הממ זה היה מזמן.. ישנת ברחוב? נייט.. הברזת משיעור כלשהו? אצלנו זה היה כל הכיתה מבריזה ביחד.. העתקת במבחן?בטח.. עד היום.. שיקרת למורים?בטח.. נעצרת?כן.. חתכת? חתכתי מה...?? נאנסת? נייט.. עשית סקס?כה נפלת מהגג? נייט.. היית בחו"ל? נייט.. הקיץ הזה טפו טפו אחרי סמסטר ב.. כתבת שאלון בעצמך? נייט.. שברת יד או רגל?כה קיבלת פחות מ-50 במבחן?כה.. בגדת באמון של חבר\ה? לא שיקרת לחבר\ה? בקטנה.. שיקרת להורים? כה.. איימת על מישהו? לא.. הלכת מכות? כה.. עכשיו... מה את\ה לובש\ת? ג'ינס וחולצה במה את\ה נוגע\ת? מקלדת.. את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? נייט עם מי? את\ה אוכל\ת? לא.. רואה טלוויזיה? לא.. עם מישהו בחדר? לא.. עושה שיעורים? לא.. שומע\ת מוסיקה? לא.. את\ה עירום\ה? לא.. שר\ה? רוקד\ת? לא.. מה תעשה לאחר השאלון? טלפון.. האם הוא היה נחמד? לא.. מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? יקח אותו לשתות את הים של עזה.. האם תמליץ עליו? וואלה שלא..

אמנם לא ממש שייכת, אבל... ../images/Emo80.gif

חברים: חברה הכי טובה - רותם. הכי מצחיקה - רותם. הכי שובבה - עדי. הכי יפה - ירדן, למרות שהיא לא ממש חברה.. היתה בעבר. הכי קרוב - שלום. הכי דיכאונית - עדן. הכי משוגעת - רותם. הכי פחדנית - שלום. הוא לא עולה על רכבת הרים!!! אהבה: יש חבר. שמו שלום, והוא פאילו משתמש בפורום הזה. אנחנו יחד שנה וחודשיים <פלוס יום.> התנשקנו? לא. אני מחכה לחתונה... הכי נועז? נו באמת, סקס. אה... ירדתי לו באוטו כשחברה שלי כמה מטרים מאיתנו. כן, התנשקתי עם בת מיני. גיל? אין חוקים.. אבל מתחת ל-16 לא ממש נראה לי. אכן ישנתי עם שלום ללא סקס. <מחזור. ועוד מקרים לא נעימים.> אני כל חמש דקות בערך אומרת לו שאני אוהבת אותו, וכן, אני מתכוונת לזה. הומואים: לא בעד, לא נגד. שכל אחד יחייה איך שמתאים לו. פריקים: כנ"ל. פרחות: מצועצע כזה. מתבגרים וזה עובר.. בדר"כ. ערסים: כנ"ל. לימודים: בעד. מאוד בעד. אהבה: כל עוד היא הדדית - בעד. צבא: בעד. אינטרנט: בגבול הנורמל. ברחתי מהבית... אם אתחיל לספור כמה פעמים, זה באמת לא ייגמר. לא ישנתי ברחוב, עדיין לא. מי לא הבריז?! ברוב המקרים העתיקו ממני, אבל כן, מודה באשמה. שיקרתי. כמו ילדה טובה :] לא נעצרתי. עצרתי. חתכתי בעבר. תקופה רעה. לא נאנסתי, ולא מאחלת לעצמי. עשיתי סקס. והיה כיף, תודה על ההתעניינות. התגלשתי על דוד שמש, נחשב? טורקיה, פולין,אנגליה, צרפת. לא, עוד לא משעמם לי. שברתי את הכתף <אל תשאלו איך, זה פשוט קרה..> קיבלתי 47 ולקחתי את זה קשה.. לא נעים לומר, אבל כן... בגדתי באמון של חברה טובה. שוב, א נעים לומר, שיקרתי. גם להורים שיקרתי. איימתי על כמה אנשים :] אבל בקטנה.. אוי, כשהייתי בכיתה ז' מישהי "הזמינה אותי לדו קרב". קרעתי אותה. טרנינג. אפור. נוגעת במחשב, ונמצאת ליד המאמי שלי. לא, זה לא המחשב שלי. לא אוכלת כרגע. רואה, ארץ נהדרת. עם מאמי. הוא שוכב ליידי. לא, לא שיעורים.. שישי בערב. די, מספיק. לא. לא. לא. לא. אמשיך לראות טלוויזיה ואתן נשיקה למאמי. היה ארוך. כלום. אמסור ד"ש. לא. לילה טוב.

בשלולית

New member
אני!!כאילו שמישהו באמת יקרא את זה..

חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? כרמי ואירית - מהמושב הכי מצחיק\ה? שתיהן הכי שובב\ה? המממ הכי יפה? אירית הכי קרוב\ה? כרמי הכי דיכאוני\ת? לא חושבת שיש לי חברה דיכאונית הכי משוגע\ת? גם משוגעת לא חושבת.. הכי פחדן\ית? כנ"ל אהבה- *נדלג על הקטע הזה..* ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? כן אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן התנשקת עם המין השני? כן התנשקת עם בן מינך? לא מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? מתי שבא לך. בעד\נגד- הומואים\לסביות: בעד פריקים: בעד פרחות: נגד ערסים: נגד לימודים: בעד אהבה: בעד צבא: בעד אינטרנט: בעד האם... אי פעם ברחת מהבית? לא ישנת ברחוב? לא הברזת משיעור כלשהו? כן העתקת במבחן? כן שיקרת למורים? כן נעצרת? לא חתכת? (??) לא נאנסת? לא עשית סקס? כן נפלת מהגג? לא היית בחו"ל? כן כתבת שאלון בעצמך? לא שברת יד או רגל? כן - יד קיבלת פחות מ-50 במבחן? כן - 34 בהיטוריה בגדת באמון של חבר\ה? כן שיקרת לחבר\ה? כן שיקרת להורים? כן איימת על מישהו? לא זכור לי משהו קריטי הלכת מכות? לא עכשיו... מה את\ה לובש\ת? טרנינג וסווטשירט של פוקס במה את\ה נוגע\ת? במקלדת את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? כן עם מי? עם מישהו דפוק ועם מישהי שעבדה איתי בבורגר ועברה לבורגראנץ'! (חצופה!!!) את\ה אוכל\ת? לא רואה טלוויזיה? לא עם מישהו בחדר? לא עושה שיעורים? לא שומע\ת מוסיקה? לא - אבל תכף נטפל בזה את\ה עירום\ה? לא שר\ה? לא רוקד\ת? לא מה תעשה לאחר השאלון? לא יודעת.. אחפש מה לעשות.. האם הוא היה נחמד? אולי מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? אנשק לו את כפות הרגליים. אנערף!? האם תמליץ עליו? לא

למעלה