מה זה השאלון הזה? בכל אופן עניתי
אהבה- יש לך חבר\ה? לא, היא טסה מחר לאוסטרלייה אם כן מה השם שלו\ה? מעיין כמה זמן אתם חברים? חודש מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? סקס באוטו, בסלון, במקלחת. ישנת עם המין השני בלי סקס? כן, יותר מפעם אחת. אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן, לפחות ככה חשבתי. התנשקת עם המין השני? what da fuck? לאיזה גיל זה מיועד? התנשקת עם בן מינך? what da fuck? לא מתעסק בדברים כאלה מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? 18 הומואים\לסביות: מה שטוב להם, לא טוב לי. שיהנו. פריקים: תקופה התבגרותית, בעד! פרחות: יאק, כל כך מטומטמות שזה נורא. ערסים: יאק, כל כך מטומטמים זה נורא. לימודים: כרגע פסיכומטרי, מנסה לא לחשוב על ההמשך. הברזת משיעור כלשהו? חחח, נראה לי שכן. העתקת במבחן? לא לספר לאמא, פליז שיקרת למורים? מה זה השאלון הזה??? נעצרת? כמעט חתכת? מה זאת אומרת? נאנסת? עדיין לא עשית סקס? מה זה סקס? נפלת מהגג? באמת שכמעט היית בחו"ל? כן. ועוד מעט נוסע למזרח שברת יד או רגל? חזק כמו שור, טיפש כמו נעל. קיבלת פחות מ-50 במבחן? ואם כן so fucking what בגדת באמון של חבר\ה? לזיין את חברה שלו זה נחשב? (סתםםםםם) שיקרת לחבר\ה? משתדל שלא שיקרת להורים? משתדל שכן איימת על מישהו? כן, לפעמים חייבים. הלכת מכות? פעם פעמיים, חבל שלא יותר. מה את\ה לובש\ת? אוווווי מגוכח במה את\ה נוגע\ת? אממ, קחו שלושה ניחושים!! את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? כבר לא עם מי? אמרתי כבר לא את\ה אוכל\ת? בתחת! רואה טלוויזיה? לעתים... עם מישהו בחדר? home alone עושה שיעורים? צריך, פאקינג פסיכומטרי מגעיל שומע\ת מוסיקה? כן את\ה עירום\ה? במקלחת שר\ה? מזייף רוקד\ת? במקלחת?? זה מסוכן...