שאלון להעיר ת'פורום

עניתי גם.

חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? אירית הכי מצחיק\ה? אירית ורעות הכי שובב\ה? אירית וסמדר הכי יפה? אירית ורחלי הכי קרוב\ה? אירית (למרותצ שהיא גרה בקנדה היא הכי קרובה) הכי דיכאוני\ת? רעות הכי משוגע\ת? אירית וסמדר הכי פחדן\ית? רחלי אהבה- יש לך חבר\ה? לא לא לא לא ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? כן אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן התנשקת עם המין השני? כן התנשקת עם בן מינך? לא מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? לאדעת בעד\נגד- הומואים\לסביות: למה לא פריקים:למה לא פרחות: נגד! בעע ערסים: נגד! לימודים: שונאת לימודים. בעד! אהבה: בעד בעד צבא: שיהייה אינטרנט: בעד האם... אי פעם ברחת מהבית? לא, אולי ברחתי לסבא וסבתא (שגרים מעליי) ישנת ברחוב? לא הברזת משיעור כלשהו? פעם אחת???? העתקת במבחן? פעם אחת??? שיקרת למורים? אממממ כן. נעצרת? כששוטר עוצר אותך בצד הכביש זה נחשב? חתכת? מה חתכתי? נאנסת? לא, וזו לא נראית לי שאלה במקום בכלל כי אם יש מישהו שכן בטח זה לא נעים לו עשית סקס? כן נפלת מהגג? לאאא היית בחו"ל? כן כתבת שאלון בעצמך? לא שברת יד או רגל? שברתי אבל לא יד או רגל קיבלת פחות מ-50 במבחן? מלא פעמים, לי היו ציונים מכל הסוגים, כל יום משהו אחר בגדת באמון של חבר\ה? לא נראה לי, אני חברה טובה שיקרת לחבר\ה? אולי שיקרת להורים? לא איימת על מישהו? לא איום ממשי הלכת מכות? לא ממש כדאי לי ללכת מכות- אני אפסיד עכשיו... מה את\ה לובש\ת? פיג'מה במה את\ה נוגע\ת? במקלדת את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? כן עם מי? סתם מישהו את\ה אוכל\ת? לא, כבר אכלתי רואה טלוויזיה? לא עם מישהו בחדר? לא עושה שיעורים? אני אף פעם לא עושה שעורים שומע\ת מוסיקה? גם לא, נמאסו עליי כל השירים שעל המחשב, יש המלצות?? את\ה עירום\ה? כבר אמרתי שאני בפיג'מה שר\ה? לא רוקד\ת? לא מה תעשה לאחר השאלון? אתלבש- קר לי האם הוא היה נחמד? שיהייה מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? אגיד לו שהוא משועמם האם תמליץ עליו? לא[ מעניין אם באמת קוראים את זה

בשלולית

New member
אז זה השם חיבה שלי עכשיו? חח

שלולי? שלולה? חחח מה נסגר? אני צריכה לשנות גם ככה את הכינוי... שיניתי גם באיי סי.. אז אולי הגיע הזמן להיפרד ממנו כבר.

ישששששששששששש ../images/Emo26.gif

חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? מורן, דושה וגילת הכי מצחיק\ה? מורן, דושה וגילת הכי שובב\ה? מורן, דושה וגילת הכי יפה? מורן, דושה וגילת הכי קרוב\ה? מורן, דושה וגילת הכי דיכאוני\ת? מורן, דושה וגילת הכי משוגע\ת? מורן, דושה וגילת הכי פחדן\ית? מורן, דושה וגילת אהבה- יש לך חבר\ה? לאאאאאא אם כן מה השם שלו\ה? כמה זמן אתם חברים? התנשקתם? מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? כן אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן התנשקת עם המין השני? כן התנשקת עם בן מינך? לא מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? אין גיל, תלוי בהרגשה אבל לפי דעתי לפני גיל 16 עדיין לא בשלים, אבל זו רק דעתי האישית בעד\נגד- הומואים\לסביות:
פריקים:
פרחות:
ערסים:
לימודים:
אהבה:
צבא:
כל עוד אני לא חיילת חחחח אינטרנט:
האם... אי פעם ברחת מהבית? לא ישנת ברחוב? לא הברזת משיעור כלשהו? כן, מהרבה שיעורים.. היה ממש כיף!! העתקת במבחן? כן שיקרת למורים? כן נעצרת? לא חתכת? מה חתכתי? אם את העגבניה, אז כן... חחח נאנסת? לא, אבל היה לי קטע מפחיד גובל בהטרדה מינית והוא כבר כמה שנים מאחורים למזלי הרב! עשית סקס? כן נפלת מהגג? לא היית בחו"ל? לא כתבת שאלון בעצמך? לא שברת יד או רגל?לא, אבל נקעתי את הרגל כמה פעמים קיבלת פחות מ-50 במבחן? כן... בגדת באמון של חבר\ה? לא של החברות הקרובות אלי שיקרת לחבר\ה? כן שיקרת להורים? כן איימת על מישהו? לא הלכת מכות? כן, הימים של כיתה ג'.. עכשיו... מה את\ה לובש\ת? פיג'מה מה במה את\ה נוגע\ת? במקלדת את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? לא עם מי? את\ה אוכל\ת? לא רואה טלוויזיה? לא עם מישהו בחדר? לא עושה שיעורים? לא שומע\ת מוסיקה? כן, עכשיו מתנגן "אני בנאדם. לא יכול להיות איתך יותר, אני מוותר עלינו הפעם, לא יכול להיות איתך הלילה" שיר טוב! את\ה עירום\ה? לא שר\ה? כן שרה בלב את השיר המתנגן רוקד\ת? לא אבל תודה שהזכרתם לי שיש נולד לרקוד מה תעשה לאחר השאלון? אראה נולד לרקוד האם הוא היה נחמד? סביר מינוס מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? אני לא אראה אותו.. האם תמליץ עליו? לא

k e l l y 1 8 1

New member
משעמם לי אז עניתי

אני לא בידיוק הייתי פה פעם אבל עניתי בכל זאת...מקווה שזה בסדר... חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? שיראל הכי מצחיק\ה? דנה הכי שובב\ה? דנה הכי יפה? שיראל הכי קרוב\ה? שיראל הכי דיכאוני\ת? אין הכי משוגע\ת? שיר הכי פחדן\ית? אסתי אהבה- יש לך חבר\ה? יש אם כן מה השם שלו\ה? אמיר כמה זמן אתם חברים? שנה + התנשקתם? כן ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס?כן אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת?כן התנשקת עם המין השני?כן התנשקת עם בן מינך?לאא מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס?שמוכנים אז מוכנים בעד\נגד- הומואים\לסביות: פריקים:נגד פרחות:נגד ערסים:נגד לימודים:בעד אהבה:בעד צבא:בעד אינטרנט: תלוי למה האם... אי פעם ברחת מהבית?כן ישנת ברחוב?לא הברזת משיעור כלשהו?בטח העתקת במבחן?בטח שיקרת למורים?בטח נעצרת?לאא חתכת?שעשיתי סלט נאנסת?לאאא ב"ה עשית סקס?לא נפלת מהגג?לא היית בחו"ל?כן כתבת שאלון בעצמך?לא שברת יד או רגל?לא קיבלת פחות מ-50 במבחן?כן בגדת באמון של חבר\ה?לא שיקרת לחבר\ה?לא שיקרת להורים?כן איימת על מישהו?לא הלכת מכות?לא עכשיו... מה את\ה לובש\ת?פיגמה עם פו הדוב במה את\ה נוגע\ת?במיקלדת את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין?כרגע לא עם מי?אפחד את\ה אוכל\ת?בכלל או עכשיו? כרגע לא רואה טלוויזיה?כרגע לא עם מישהו בחדר?לא עושה שיעורים?לא שומע\ת מוסיקה?כן את\ה עירום\ה?לא קר...למה לי שר\ה?לא די צרודה רוקד\ת?לא מה תעשה לאחר השאלון?נראה לישון האם הוא היה נחמד?מוזר אבל חפיפ

dod_basim

New member
מה זה השאלון הזה? בכל אופן עניתי

אהבה- יש לך חבר\ה? לא, היא טסה מחר לאוסטרלייה אם כן מה השם שלו\ה? מעיין כמה זמן אתם חברים? חודש מה הדבר הכי נועז שעשיתם עד עכשיו ביחד? סקס באוטו, בסלון, במקלחת. ישנת עם המין השני בלי סקס? כן, יותר מפעם אחת. אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן, לפחות ככה חשבתי. התנשקת עם המין השני? what da fuck? לאיזה גיל זה מיועד? התנשקת עם בן מינך? what da fuck? לא מתעסק בדברים כאלה מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? 18 הומואים\לסביות: מה שטוב להם, לא טוב לי. שיהנו. פריקים: תקופה התבגרותית, בעד! פרחות: יאק, כל כך מטומטמות שזה נורא. ערסים: יאק, כל כך מטומטמים זה נורא. לימודים: כרגע פסיכומטרי, מנסה לא לחשוב על ההמשך. הברזת משיעור כלשהו? חחח, נראה לי שכן. העתקת במבחן? לא לספר לאמא, פליז שיקרת למורים? מה זה השאלון הזה??? נעצרת? כמעט חתכת? מה זאת אומרת? נאנסת? עדיין לא עשית סקס? מה זה סקס? נפלת מהגג? באמת שכמעט היית בחו"ל? כן. ועוד מעט נוסע למזרח שברת יד או רגל? חזק כמו שור, טיפש כמו נעל. קיבלת פחות מ-50 במבחן? ואם כן so fucking what בגדת באמון של חבר\ה? לזיין את חברה שלו זה נחשב? (סתםםםםם) שיקרת לחבר\ה? משתדל שלא שיקרת להורים? משתדל שכן איימת על מישהו? כן, לפעמים חייבים. הלכת מכות? פעם פעמיים, חבל שלא יותר. מה את\ה לובש\ת? אוווווי מגוכח במה את\ה נוגע\ת? אממ, קחו שלושה ניחושים!! את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? כבר לא עם מי? אמרתי כבר לא את\ה אוכל\ת? בתחת! רואה טלוויזיה? לעתים... עם מישהו בחדר? home alone עושה שיעורים? צריך, פאקינג פסיכומטרי מגעיל שומע\ת מוסיקה? כן את\ה עירום\ה? במקלחת שר\ה? מזייף רוקד\ת? במקלחת?? זה מסוכן...

זכוכיות

New member
ארוך. אני אענה על חלקים נבחרים.

חברים- החבר\ה הכי טוב\ה? איליה. הכי מצחיק\ה? גיל. הכי שובב\ה? שי. הכי יפה? איליה, הבחור יפיוף אין מה לעשות... הכי קרוב\ה? איליה. הכי דיכאוני\ת? הדר.. הכי משוגע\ת? נראה לי שכולם משוגעים באותה המידה. אהבה- יש לך חבר\ה? לא. ועוד... ישנת עם המין השני בלי סקס? כן. אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? כן. התנשקת עם המין השני? כן. התנשקת עם בן מינך? כן. מה לפי דעתך הגיל הכי המתאים לקיים סקס? כשמתחשק. האם... אי פעם ברחת מהבית? כן. ישנת ברחוב? כן. הברזת משיעור כלשהו? כן. העתקת במבחן? כן. שיקרת למורים? כן. נעצרת? כן. עשית סקס? כן. נפלת מהגג? לא. היית בחו"ל? כן. כתבת שאלון בעצמך? לא. שברת יד או רגל? לא. קיבלת פחות מ-50 במבחן? כן. בגדת באמון של חבר\ה? כן. שיקרת לחבר\ה? כן. שיקרת להורים? כן. איימת על מישהו? לא. הלכת מכות? כשהייתי ממש קטנה. עכשיו... מה את\ה לובש\ת? ג'ינס, חולצה אדומה ארוכה ועליה חולצה שחורה קצרה. במה את\ה נוגע\ת? מקלדת. את\ה מתכתב\ת עם מישהו אונליין? לא. את\ה אוכל\ת? לא. רואה טלוויזיה? לא. עם מישהו בחדר? הכלבה. שומע\ת מוסיקה? כן. את\ה עירום\ה? לא. שר\ה? לא. רוקד\ת? לא. מה תעשה לאחר השאלון? אצא עם הכלבה. האם הוא היה נחמד? לא יודעת, הוא היה שאלון. מה תעשה לכותב השאלון כשתראה אותו? סביר להניח שאני לא אדע מי הוא. האם תמליץ עליו? למה?

למעלה