שאלון מאאאגניב

../images/Emo41.gifשאלון מאאאגניב ../images/Emo98.gif

שנגנב באכזריות[!] מפורום סקרים ושאלונים המועיל כל כך [!!] זה או זה: 1.מיים או מיץ? 2.קולה דיאט או רגיל? 3.נינט או רן דנקר? 4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן? 5.ארטיק לימון או ארטיק מלון? 6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה? 7.בננה או אגס? 8.פסיכולוג או פסיכיאטר? 9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן? 10.אורז או פירה? 11.שמיים או אדמה? 12.טורכיז או שחור? 13.מחשב נייד או מחשב רגיל? 14.להקת משינה או מוניקה סקס? 15.בית ספר או גן? 16.הורים או סבא וסבתא? 17.קטשוף,או רוטב אלף האיים? 18.ספורט או אומנות? 19.ים או מפל מיים? 20.עצים או פרחים? -מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק? 2.היית באופוריה של שמחה? 3.טיילת לך לבד בשעות הלילה? 4.קיללת את עצמך? 5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? 6.הרבצת למישהו? 7.לבשת שחור על כל גופך? 8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא? 9.נישקת מישהו? 10.ברחת ממישהו? 11.רדפת אחרי מישהו? 12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך? 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? 14.רצית להרוג מישהו? 15.רצית לאכול מסעדה שלמה? 16.השתעממת עד מוות? 17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש? 18.עבדת על מישהו? 19.שקלת באופן רציני התאבדות? 20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי? 21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? 22.שיחקת פינג-פונג? -שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי? 2.אוהב את עצמך? 3.אוהב את החיים? 4.מה דעתך על ערסים/ערסיות? 5.מה מעציב אותך יותר מכל? 6.מה מעצבן אותך יותר מכל? 7.בן כמה אתה? 8.מה הם תכניותיך להמשך היום? 9.תן משפט קצר לאומה: 10.וזהו......... תהנו!!!

עונה../images/Emo11.gif../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

זה או זה: 1.מיים או מיץ? מיים 2.קולה דיאט או רגיל? רגיל 3.נינט או רן דנקר? ברור שרן!!!!
4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן? 5.ארטיק לימון או ארטיק מלון? מלון 6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה? שמש 7.בננה או אגס? בננה 8.פסיכולוג או פסיכיאטר? .. 9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן? גן ציבורי קטן 10.אורז או פירה? פירה 11.שמיים או אדמה? אדמה 12.טורכיז או שחור? שחור 13.מחשב נייד או מחשב רגיל? נייד 14.להקת משינה או מוניקה סקס? משינה 15.בית ספר או גן? גן 16.הורים או סבא וסבתא? סבא וסבתא
17.קטשופ,או רוטב אלף האיים? קטשופ
18.ספורט או אומנות? ספורט
19.ים או מפל מיים? ים 20.עצים או פרחים? פרחים -מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק? יום רביעי 2.היית באופוריה של שמחה? יום שלישי 3.טיילת לך לבד בשעות הלילה? 4.קיללת את עצמך? 5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? 6.הרבצת למישהו?
7.לבשת שחור על כל גופך? 8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא? 9.נישקת מישהו? 10.ברחת ממישהו? 11.רדפת אחרי מישהו? 12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך? 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? כל הזמן 14.רצית להרוג מישהו? אתמול 15.רצית לאכול מסעדה שלמה? אף פעם
16.השתעממת עד מוות? אתמול
17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש? לפני כמה חודשים לילה אחת 18.עבדת על מישהו? אתמול XD 19.שקלת באופן רציני התאבדות? 20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי? 21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? 22.שיחקת פינג-פונג? החודש -שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי? 'תרבותי' מאוד 2.אוהב את עצמך? לא 3.אוהב את החיים? כן 4.מה דעתך על ערסים/ערסיות? מפגרים 5.מה מעציב אותך יותר מכל? 6.מה מעצבן אותך יותר מכל? 7.בן כמה אתה? 13 8.מה הם תכניותיך להמשך היום? יש לי אימון ב-5 9.תן משפט קצר לאומה: 10.וזהו.........

ady18

Well-known member
עונה

זה או זה: 1.מיים או מיץ?מים 2.קולה דיאט או רגיל?רגיל 3.נינט או רן דנקר?לא אוהבת שניהם 4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן?סופרמן 5.ארטיק לימון או ארטיק מלון?מלון 6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה?שמש 7.בננה או אגס?בננה 8.פסיכולוג או פסיכיאטר? 9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן?לא משנה לי 10.אורז או פירה?פירה 11.שמיים או אדמה?שמים 12.טורכיז או שחור?טורקיז 13.מחשב נייד או מחשב רגיל?רגיל 14.להקת משינה או מוניקה סקס?מוניקה סקס 15.בית ספר או גן? 16.הורים או סבא וסבתא?הורים 17.קטשוף,או רוטב אלף האיים?קטשופ 18.ספורט או אומנות?ספורט 19.ים או מפל מיים?מפל 20.עצים או פרחים?עצים -מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק?חסוי 2.היית באופוריה של שמחה?שבוע שעבר 3.טיילת לך לבד בשעות הלילה?לא עשיתי את זה מזמן 4.קיללת את עצמך?לא 5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)?לא 6.הרבצת למישהו?לא 7.לבשת שחור על כל גופך?לא 8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא?לאא קרה הרבה זמן 9.נישקת מישהו? 10.ברחת ממישהו? 11.רדפת אחרי מישהו? 12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך? 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? 14.רצית להרוג מישהו? 15.רצית לאכול מסעדה שלמה? 16.השתעממת עד מוות?אממ שלשום נראה לי 17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש? 18.עבדת על מישהו? 19.שקלת באופן רציני התאבדות? 20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי? 21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? 22.שיחקת פינג-פונג? -שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי?בסדר 2.אוהב את עצמך?כן 3.אוהב את החיים?כן 4.מה דעתך על ערסים/ערסיות?לא אוהבת 5.מה מעציב אותך יותר מכל? 6.מה מעצבן אותך יותר מכל?חוסר סבלנות 7.בן כמה אתה?22 8.מה הם תכניותיך להמשך היום?להיות בבלוג טיוי בתפוז וכנראה אראה פספסוים וזהו.. 9.תן משפט קצר לאומה: 10.וזהו.........

עונה../images/Emo9.gif

זה או זה: 1.מיים או מיץ? מים 2.קולה דיאט או רגיל? רגיל 3.נינט או רן דנקר? רן 4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן? מוחמד עלי... התאגרפות שליטהה
5.ארטיק לימון או ארטיק מלון? בעע שומדבר 6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה? שמש 7.בננה או אגס? אפשר שניהם? :) 8.פסיכולוג או פסיכיאטר?
9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן? גן ציבורי קטן 10.אורז או פירה? מממ 11.שמיים או אדמה? שמיים 12.טורכיז או שחור? טורקיז 13.מחשב נייד או מחשב רגיל? שניהם
14.להקת משינה או מוניקה סקס? מוניקה סקס 15.בית ספר או גן? מעון:) 16.הורים או סבא וסבתא? כולם, אפשרי? :p 17.קטשוף,או רוטב אלף האיים? קטשופ 18.ספורט או אומנות? אומנות וקצת ספורט גם לא יזיק
19.ים או מפל מיים? מפל מים 20.עצים או פרחים? עצים -מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק? כל הזמן:) 2.היית באופוריה של שמחה? כל הזמן:) 3.טיילת לך לבד בשעות הלילה? אף פעם אני חושבת... חחח 4.קיללת את עצמך? כל הזמן:) 5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? כל הזמן:) 6.הרבצת למישהו? מממ... לפני המון זמן 7.לבשת שחור על כל גופך? רוב הזמן אני לובשת שחור... אולי חוץ מהחזיה או משהו
8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא? קרו מקרים מעולם
9.נישקת מישהו? בלחי? לפני כמה דקות
10.ברחת ממישהו? מאחיין שלי כששיחקנו... 11.רדפת אחרי מישהו? אחרי אחיין שלי כששיחקנו
12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך? יש לי את ההרגשה הזאת מפעם לפעם 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? כנ"ל 14.רצית להרוג מישהו? כל הזמן:) 15.רצית לאכול מסעדה שלמה? לא יצא לי עדיין חחחח 16.השתעממת עד מוות? היום. 17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש? קרה מקרה. 18.עבדת על מישהו?מה זאת אומרת? אני כל הזמן עובדת על מישהו
19.שקלת באופן רציני התאבדות? לא לפני הרבה זמן... 20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי? יאפ 21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? כל הזמן:) 22.שיחקת פינג-פונג? אממ... כשהייתי בבצפר אני חושבת -שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי? אחלה עם.
2.אוהב את עצמך? לפעמים 3.אוהב את החיים? רוב הזמן 4.מה דעתך על ערסים/ערסיות? מה זאת אומרת? לי בעצמי יש את יצר ה'ערסיות' הקטן בתוך עצמי. :) 5.מה מעציב אותך יותר מכל? כשאנשים שאני אוהבת ואכפת לי מהם סובלים 6.מה מעצבן אותך יותר מכל? כשמזרזים אותי או מנדנדים לי.
7.בן כמה אתה? 15 עוד חודשיים (קטנטונת...
) 8.מה הם תכניותיך להמשך היום? להירקב בבית עם הגיאומטריה המעצבנת...
9.תן משפט קצר לאומה: מממ.. do what feels good.
10.וזהו.........

chagiti

New member
עונה...

.מיים או מיץ?מים 2.קולה דיאט או רגיל?רגיל 3.נינט או רן דנקר?רן 4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן?סופרמן... 5.ארטיק לימון או ארטיק מלון?אף אחד 6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה?שמש 7.בננה או אגס?אגס 8.פסיכולוג או פסיכיאטר?אפאחד 9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן?גדול 10.אורז או פירה?אורז 11.שמיים או אדמה?שמיים 12.טורכיז או שחור?טורכיז 13.מחשב נייד או מחשב רגיל?נייד 14.להקת משינה או מוניקה סקס?אפאחד 15.בית ספר או גן?גן 16.הורים או סבא וסבתא?הורים 17.קטשוף,או רוטב אלף האיים?קטשוף! 18.ספורט או אומנות?ספורט 19.ים או מפל מיים?מפל מים 20.עצים או פרחים?פרחים -מתי בפעם האחרונה... השאלה הראשונה מוקדשת לי!!!!(הדר..חחחח-גרמת לי לצחוק...:p) 1.היית בדכאון עמוק?אממ אמ אפשר להגיד-אז עכשיו... 2.היית באופוריה של שמחה?אמממ לא זוכרת.. 3.טיילת לך לבד בשעות הלילה?שלשום 4.קיללת את עצמך?אמממ לפני כמה ימים... 5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)?לפני שבוע 6.הרבצת למישהו?היום 7.לבשת שחור על כל גופך?לא זוכרת.. 8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא?לא זוכרת 9.נישקת מישהו?אתמול 10.ברחת ממישהו?היום 11.רדפת אחרי מישהו?היום 12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך?היום 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך?היום 14.רצית להרוג מישהו?היום 15.רצית לאכול מסעדה שלמה?אממ לא זוכרת 16.השתעממת עד מוות?שבוע שעבר 17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש?לא נראה לי שקרה דבר כזה... 18.עבדת על מישהו?לא זוכרת... 19.שקלת באופן רציני התאבדות?אמממ-עדיף שאני לא יענה על השאלה הזאת.... 20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי?... 21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת?היום 22.שיחקת פינג-פונג?בשבת.. -שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי? זה יקח לי שעות להגיב לזה... 2.אוהב את עצמך?לא 3.אוהב את החיים?לא 4.מה דעתך על ערסים/ערסיות?אין לי דעה... 5.מה מעציב אותך יותר מכל?הרבה דברים 6.מה מעצבן אותך יותר מכל?אחים שלי... 7.בן כמה אתה?אני בת 15 ו-9 חודשים.. 8.מה הם תכניותיך להמשך היום?אין לי תוכניות... 9.תן משפט קצר לאומה: 10.וזהו.........

../images/Emo214.gifהתשובות שלנו יכולות להיות

זהות בהמון דברים
אני כבר רוצה לענות בעצמי על השאלון, אבל אני ממש עסוקה כעת, כנראה שאעשה את זה בהמשך הערב.. :-ׂ אני אוהבת אותך באמת, תזכרי את זה תמיד תמיד... ולא נתת שום משפט קצר לאומה!
עד שיש לך הזמדנות להרגיש שאת ראש הממשלה....

chagiti

New member
אני תמיד תמיד תמיד אזכור שאת ..

אוהבת אותי!!! אל תשכחי שאני גם אוהבת אותך מאוד!!!!!! ואני תמיד פה בישבילך מתי שתרצי!! תודה רבה רבה על מיקודם(אפילו אם את חושבת שלא עזרת..אבל באמת כן עזרת!!זה התמיכה שעוזרת והעידוד!!!) תודה רבה!!!!!

../images/Emo214.gifרק אני בוחרת במיץ?../images/Emo12.gif

אני מעדיפה כמעט הכל על פני מיים
-השאלון הזה ממש עושה לי חשק לענות עליו...-
זה או זה: 1.מיים או מיץ?מיץ, ועדיף שיהיה הפטל של שירה
2.קולה דיאט או רגיל?רגיל
3.נינט או רן דנקר?נינט 4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן?סופרמן
5.ארטיק לימון או ארטיק מלון?לימון
6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה?
7.בננה או אגס?אין לי עדיפות, אבל רק בגלל שאין אייקון לאגס, אז בחרתי ב
8.פסיכולוג או פסיכיאטר?חברה טובה
9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן?ים
10.אורז או פירה?צ'יפס
11.שמיים או אדמה?שמיים
12.טורכיז או שחור?טורכיז
13.מחשב נייד או מחשב רגיל?נייד
14.להקת משינה או מוניקה סקס?מוניקה סקס ומשינה ביחד
15.בית ספר או גן?גן
16.הורים או סבא וסבתא?דיי. זאת שאלה מכשילה.
17.קטשוף,או רוטב אלף האיים?קטשופ.
18.ספורט או אומנות?אומנות
19.ים או מפל מיים?מפל?
20.עצים או פרחים?פרחים
-מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק?לפני שבוע. אני כמעט בטוחה שסופסוף התקופה הזאת הסתיימה
2.היית באופוריה של שמחה?בטח. ביום ראשון
היום המושלם.
3.טיילת לך לבד בשעות הלילה?אם מחשיבים את העובדה שיום לפני הבגרות שלי בספורט עליתי על האוטובוס הלא נכון לבית שלי, הגעתי לעיר אחרת
ומצאתי את עצמי מטיילת ב11 בלילה ומחפשת את האוטובוס הנכון, אז כן
4.קיללת את עצמך?בארור
5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)?
6.הרבצת למישהו?אחשלייייייייי
וואו. המלחמה האחרונה שלנו הייתה ממש טובה
7.לבשת שחור על כל גופך?בטח
8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא?יכולהיות. 9.נישקת מישהו?
10.ברחת ממישהו?
, אני לא מצליחה להזכר
11.רדפת אחרי מישהו?
12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך?
13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך?
14.רצית להרוג מישהו?שמישהו אחר יהרוג אותו במקומי
15.רצית לאכול מסעדה שלמה?כןןןןןןןןןןןן
16.השתעממת עד מוות?
17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש?
כנות וישירות. הצד החזק שלי
ועוד יותר טוב שהדעות האלו משתנות הרבה פעמים...
18.עבדת על מישהו?
19.שקלת באופן רציני התאבדות?
20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי?
, אלא לכלל המינים ביקום
21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת?
22.שיחקת פינג-פונג?
-שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי?זה עם. למה כבר אפשר לצפות ממנו?
2.אוהב את עצמך?
כמעט תמיד, מנסה תמיד. 3.אוהב את החיים?בהחלט
4.מה דעתך על ערסים/ערסיות?בלעדיהם לא הייתי מגוונת את הסלנג שלי
5.מה מעציב אותך יותר מכל?אכזבות. קשרים לא הדדיים. שאני אוהבת אנשים שלא אוהבים אותי בכלל. 6.מה מעצבן אותך יותר מכל?אדישות. איכ. 7.בן כמה אתה?עוד שבוע בדיוק 17
8.מה הם תכניותיך להמשך היום?ללכת לספתא, להכין אוכל, לסדר את החדר, לקרוא ספר ועוד
9.תן משפט קצר לאומה:
הכח נמצא בידיים שלך
10.וזהו.........

פוסה

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo221.gif

.מיים או מיץ?
מיץ
2.קולה דיאט או רגיל?רגיל 3.נינט או רן דנקר?
4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן?
מי שינצח
5.ארטיק לימון או ארטיק מלון?איכססס
6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה?שמש
7.בננה או אגס?אגס
8.פסיכולוג או פסיכיאטר?
9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן?גדולD: 10.אורז או פירה?פירה
11.שמיים או אדמה?אדמה:) 12.טורכיז או שחור?טורכיז 13.מחשב נייד או מחשב רגיל?רגיל אבל נייד יותר שווה 14.להקת משינה או מוניקה סקס?
15.בית ספר או גן?גןןןD::: 16.הורים או סבא וסבתא?הורים
17.קטשוף,או רוטב אלף האיים?קטשופ 18.ספורט או אומנות?ספורט 19.ים או מפל מיים?מפל 20.עצים או פרחים?פרחים -מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק?לפני כמה ימים 2.היית באופוריה של שמחה?
הא? 3.טיילת לך לבד בשעות הלילה?ברחבי הבית של כן
4.קיללת את עצמך?לא 5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)?חח לא 6.הרבצת למישהו?כןןןן|זדון|זה היה מקרה מיוחד רק שממש מעצבנים אותי אני מרביצה
7.לבשת שחור על כל גופך?איכס אין לי שחור בכלל בארון חוץ ממכנס בצפר
8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא?אממ:::אולי:p 9.נישקת מישהו?כן
10.ברחת ממישהו?כן
11.רדפת אחרי מישהו?ח::זה היה במשחק 12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך?לאא 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך?אולי 14.רצית להרוג מישהו?לא 15.רצית לאכול מסעדה שלמה?אוכל זה לא ני
16.השתעממת עד מוות?כל יום
17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש?לא היה לי אומץ 18.עבדת על מישהו?לפני הרבה זמן 19.שקלת באופן רציני התאבדות?הייי לא 20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי?לא 21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת?לא 22.שיחקת פינג-פונג?מה זה
-שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי?-- 2.אוהב את עצמך?כן
3.אוהב את החיים?תלוי מתי:-O 4.מה דעתך על ערסים/ערסיות?אייייכססס
5.מה מעציב אותך יותר מכל? 6.מה מעצבן אותך יותר מכל? 7.בן כמה אתה?11
8.מה הם תכניותיך להמשך היום?אולי בריכה
9.תן משפט קצר לאומה:הדר חלק מהשאלות הגאלת אותי ואת חייבת לי

../images/Emo214.gifכל האומה הייתה צריכה לשמוע

שהגעלתי אותך?
ולפחות את אוהבת מיץ
נ.ב-אני לא חייבת לך, העלתי תמונה שלי, זה מספיק

ME../images/Emo13.gif../images/Emo205.gif

זה או זה: 1.מיים או מיץ? מיץ:] 2.קולה דיאט או רגיל? רגיל
3.נינט או רן דנקר? רן
4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן?
5.ארטיק לימון או ארטיק מלון? מלון:] 6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה? שמש:] 7.בננה או אגס? בננה:] 8.פסיכולוג או פסיכיאטר?
9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן? גדול:] 10.אורז או פירה? אורז:] 11.שמיים או אדמה? שמיים:p 12.טורכיז או שחור? טורכיז:p 13.מחשב נייד או מחשב רגיל? רגיל:] 14.להקת משינה או מוניקה סקס? משינה:p 15.בית ספר או גן? גן
16.הורים או סבא וסבתא? *האממממ* 17.קטשוף,או רוטב אלף האיים? קטשופ 18.ספורט או אומנות? ספורט:p 19.ים או מפל מיים? ים 20.עצים או פרחים? פרחים:p -מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק? ביום שני:( 2.היית באופוריה של שמחה? היום:p 3.טיילת לך לבד בשעות הלילה? לע זוכרת:| 4.קיללת את עצמך? אתמול:p 5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? *האממ* 6.הרבצת למישהו? אתמול
7.לבשת שחור על כל גופך? לפני כמה שנים:p 8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא? לע ד'עת:O 9.נישקת מישהו? מוצא"ש:p 10.ברחת ממישהו? היום:p 11.רדפת אחרי מישהו? היום
12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך? יום שני 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך?
14.רצית להרוג מישהו? אתמול:p 15.רצית לאכול מסעדה שלמה? תמיד
אבל אני לע צ'מנה:( 16.השתעממת עד מוות? שלשום:p 17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש? אתמול
18.עבדת על מישהו? היום:p 19.שקלת באופן רציני התאבדות?
20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי?
21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? אפעם:p 22.שיחקת פינג-פונג? חח, שבוע שעבר:p -שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי? עם מנצח
2.אוהב את עצמך? :| 3.אוהב את החיים? כע:] 4.מה דעתך על ערסים/ערסיות? חבוליסטים:p 5.מה מעציב אותך יותר מכל? שואה:( 6.מה מעצבן אותך יותר מכל? אח שלי הקטן
7.בן כמה אתה? אני בת:] 14 וחצי:] 8.מה הם תכניותיך להמשך היום? מחשב, טלויזיה 9.תן משפט קצר לאומה: קוף בננה:p 10.וזהו......... יופי:]

Oshi love Tamir

New member
קוף בננה../images/Emo6.gifרעותייייי../images/Emo70.gif

חח זוכרת איך אמרת את זה לשומר ההוא בים המלח אחרי שכל המדריכים הלכו
זה היה כזה עצוב.
חח... וחיים הוא פשוט חמודייייי חבל על הזמן ומעיינוש גם איך היא עשתה לך:"רעות לכי" חחחח זה היה קורע...

עעונהההההה../images/Emo13.gif

זה או זה: 1.מיים או מיץ? מים
2.קולה דיאט או רגיל? ברור שדיאטטט
3.נינט או רן דנקר? רןןן
4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן? סופרמןן
5.ארטיק לימון או ארטיק מלון? לימוןן
6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה? שמש
7.בננה או אגס? לא אוהבת פירות
8.פסיכולוג או פסיכיאטר?
פסיכולוג חחח 9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן? פארק גדול
10.אורז או פירה? איכססס 11.שמיים או אדמה? שמייםםםםםם
12.טורכיז או שחור? טורכיז
13.מחשב נייד או מחשב רגיל? רגיללל
14.להקת משינה או מוניקה סקס? לא זומעתתתת
15.בית ספר או גן? גן
16.הורים או סבא וסבתא? שניהם אבל הורים יותרר
17.קטשוף,או רוטב אלף האיים? קטשופפפ
18.ספורט או אומנות? ספורטטטט
19.ים או מפל מיים? אממ ים למרות שאני שונאת יםם
זה פשוט עדיף ממפל
20.עצים או פרחים? לא ידועת מה אכפת לי מהם חחח נגיד עציםם זה צל
-מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק? אאאאמממ טפו טפו לא בתקופה האחרונה
בטח שיתחיל הבצפר זה יקרה
2.היית באופוריה של שמחה? מזה אופורייה?
3.טיילת לך לבד בשעות הלילה? לאאא
אימאלהה חחחח אני פוחדתת גם עם אני עם עוד 3 אנשיםם 4.קיללת את עצמך? חחחח כאילו כזה איזה סתומה אני איזה מפגרת כאלה כן
אאממממממ לפנייייי לא יודעת חח זה קורה לי הרבה בלי לשים לב תאמת
5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? כןן מלא פעמים חחח אני ממש משתגעת
ואני לא זוכרת מתי הפעם האחרונהע
6.הרבצת למישהו? אממ לפניייי אממ שילשוםם בטוח גם אתמול ואני לא זוכרת
חחח אני אובת להרביץץ
אבל זה בצחוק תמידדד
אני לא אלימה
7.לבשת שחור על כל גופך? אממ לא קורה כמעטטט 8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא? יוואוו איזה כיפפ זה
לא זוכרת חחחחח 9.נישקת מישהו? אאממממ היום את אחותי הפיציתתת
גורה שליייי
10.ברחת ממישהו? חחחחחחח אממ חברה שליי חחח סיפור ארוךך זה היה אתמול בלילההההה
11.רדפת אחרי מישהו? חחחחחחח אתמול בלילה אחרי חברה שליי וואי זה היה מצחיקקק
12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך? אממממ וואיי לא זוכרתת 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? אמממ לפני 3 ימיםםם
חח איזה הרגשה נוראיתתתתת
14.רצית להרוג מישהו? שילשום את בן דוד שליי הוא מתעלל בחתולות
הוא בעט חתולה כמו כדורגל ממשש מיסכנהה
הוא העיף אותה מזה רחוק וגבוהה היא כמעט מתההה
הרבצנו לוו אחותו אני וחברה שליייי
15.רצית לאכול מסעדה שלמה? חחחחחחחחחחחחחחחח
לא יודעתת 16.השתעממת עד מוות? וואי זה קוררה לי לפעמים ואני יכולה לשבור דברים בבית מזהה
17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש? חחחחחח אממ חוסר טאקט? זה קורה אצלי די הרבה
חחח אבל לא בקטע של לעליב חס וחלילהההההההה!! אני אומרת את זה רק לכאלה שאני יודעת שאפשר לסמוך עליהם שלא יעלבוו
18.עבדת על מישהו? חחחחחחחח אתמול ושילשום חחחח אתמול עבדתי אני וחברה שלי על בן דוד שלי שעוד חברה שלנו שהוא מחכיר רוסייה ושילשום חחחחחח
חחחחחחח עבדנו עליו שהמדריך שהיה לוו בטיול של הצפון הוא המורה לההיסטוריה בבצפר שלנוו
(כי הוא אמר להם שהוא מורה להיסטוריה!!
) 19.שקלת באופן רציני התאבדות? לאא תודה לאלללללל
!! 20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי? חחחחחחחחחחחחחחחחחח
מעניין אותי לראות אנשים כאלהה
21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? אממ לא יודעתת לא בבזמן האחרון
22.שיחקת פינג-פונג? חחחחחח וואי מיזמןן
התגעגעתיי
-שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי? חצופים חוצפנים חחח מצחיקים
2.אוהב את עצמך? לפעמים כןן
.... ולפעמים.. לאא
3.אוהב את החיים? כנ"ל 4.מה דעתך על ערסים/ערסיות? אממ שונאת שזה מוגזםם זה פשוט לפעמים מעצבןן זה חוצה גבולות חחח
5.מה מעציב אותך יותר מכל? וואי הרבה דבריםםםםםם
6.מה מעצבן אותך יותר מכל?חחחחחחחחחחחחח יש כל כך הרבה דברים שמעצבנים אותיי כמו למשל שלא קורה מה שאני רותהה שמבריזיםם שדוחים דבריםם
7.בן כמה אתה? טוב שניזכרתם לשאולל
13 ושבועייםם
8.מה הם תכניותיך להמשך היום? לא יודעת ניראה לי אני פורשת מפה לישון
9.תן משפט קצר לאומה: אומה אומה אומה... חבל שאת לא חומה סתם חחחחחחחח
זה מעייפותתתת
10.וזהו.........

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הדררררר

פעם הייתי ש ונאת דיאט אבל לא רציתי להשמין מהקולה זה 8 כפיות סוכר בכוסססססססססססס
אז התחלתי לשתות דיאט ועכשיו זה יותר טעים ליי
תעשי גם ככה זה עובדד באמתת

למעלה