שאלון מאאאגניב

../images/Emo214.gifאני לא צריכה דיאט../images/Emo57.gif

רק זה חסר לי, להיות יותר רזה ממה שאני

נכון זה 8!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

אני ממזמן לא שותה קולה רגילהה
גם הגיאטנים לא הסכימההה
חחח מה אכפת לי יש דיאט בעולם לא?

אנינינינינינניניניניני../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

זה או זה: 1.מיים או מיץ?מיים שולללללתתתתתתת!!!!!111111 2.קולה דיאט או רגיל?קולה דיאט
3.נינט או רן דנקר?רןןןןןןןןןןןןןןן השוולתת !!!!111 4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן?ואו אמממ 5.ארטיק לימון או ארטיק מלון?לימון 6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה?שמש 7.בננה או אגס?שניהם
8.פסיכולוג או פסיכיאטר?פסיכולוג 9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן?גן ציבורי קטן 10.אורז או פירה?שניהם
11.שמיים או אדמה?אדמה 12.טורכיז או שחור?**טורקיז וטורקיז 13.מחשב נייד או מחשב רגיל?נייד 14.להקת משינה או מוניקה סקס?משינהההההה
15.בית ספר או גן?גןןןןןן 16.הורים או סבא וסבתא?אמממ 17.קטשוף,או רוטב אלף האיים?קטשופ 18.ספורט או אומנות?שניהם
19.ים או מפל מיים?שניהם 20.עצים או פרחים?עצים -מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק?אממ 2.היית באופוריה של שמחה?השבוע 3.טיילת לך לבד בשעות הלילה?שלשום 4.קיללת את עצמך?
5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)?אממ 6.הרבצת למישהו?
7.לבשת שחור על כל גופך?בהצגה 8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא?
9.נישקת מישהו? מישהו? אולי את אבא 10.ברחת ממישהו?שלשום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 11.רדפת אחרי מישהו?שלשוםםםם
חחחחחחחחחחחחחחחחח 12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך?אממ 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך?אממ 14.רצית להרוג מישהו?לפני שניה אח אחשלי הקטן ]; בעצם לא לפני שניה כל הזמן ! 15.רצית לאכול מסעדה שלמה?עכשיו
16.השתעממת עד מוות?עכשיו
חחח סתם
17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש?בהצגה 18.עבדת על מישהו?אמממממ 19.שקלת באופן רציני התאבדות?
20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת?
22.שיחקת פינג-פונג?חחחחחחחחחח אתמול -שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי?עם קשה ודמוקרטי 2.אוהב את עצמך?כן 3.אוהב את החיים?כן 4.מה דעתך על ערסים/ערסיות?אמממ 5.מה מעציב אותך יותר מכל?מלא דברים 6.מה מעצבן אותך יותר מכל?ריבים ושקרים 7.בן כמה אתה?14 וחודש כמעט 8.מה הם תכניותיך להמשך היום?אינלי 9.תן משפט קצר לאומה:אממממ 10.וזהו......... תודההההההה

../images/Emo110.gif

זה או זה: 1.מיים או מיץ? מים 2.קולה דיאט או רגיל? רגיל 3.נינט או רן דנקר? לוידעת. שניהם. 4.מי מנצח בקרב-מוחמד עלי(מתאגרף לשעבר) או סופרמן?
? 5.ארטיק לימון או ארטיק מלון? מלון 6.משקפיי שמש או משקפיי ראייה? שמש 7.בננה או אגס? אגס 8.פסיכולוג או פסיכיאטר? פסיכולוג
9.פארק גדול,או גן ציבורי קטן? גן ציבורי 10.אורז או פירה? פירה 11.שמיים או אדמה? הממממ.. 12.טורכיז או שחור? טורכיז 13.מחשב נייד או מחשב רגיל? רגיל 14.להקת משינה או מוניקה סקס? משינה 15.בית ספר או גן? גן 16.הורים או סבא וסבתא? הורים 17.קטשוף,או רוטב אלף האיים? קטשופ 18.ספורט או אומנות? אומנות 19.ים או מפל מיים? ים 20.עצים או פרחים? פרחים -מתי בפעם האחרונה... 1.היית בדכאון עמוק? המממממממ לא עמוק. סוף שבוע שעבר. 2.היית באופוריה של שמחה? לפני שבוע וחצי
אבל גם השבוע היה מתיישהו. פחות אבל
3.טיילת לך לבד בשעות הלילה? לבד לא:p 4.קיללת את עצמך? היום? 5.הרגשת שאתה משתגע(אבל ממש משתגע)? אני מניחה שבעוד שבוע. פעם אחרונה לא זוכרת:p 6.הרבצת למישהו? ממ? 7.לבשת שחור על כל גופך? וואי לא זוכרת. 8.דמיינת שקורה משהו רע למישהו שאתה שונא? הרבה זמן.. 9.נישקת מישהו? שלשום?:] 10.ברחת ממישהו? גם. 11.רדפת אחרי מישהו? אתמול 12.הרגשת שאתה חייב,אבל ממש חייב משהו והדבר הזה פשוט נמנע ממך? אתמול גם.. 13.הרגשת שהגורל מתאכזר אליך? סוף שבוע שעבר. 14.רצית להרוג מישהו? ^
15.רצית לאכול מסעדה שלמה? די מזמן. 16.השתעממת עד מוות? מממממ.. 17.אמרת למישהו כל מה שאתה חושב עליו בפנים,מבלי להתבייש? זה לא קורה הרבה. בכל מקרה אם זה כן קרה זה היה כ"כ מזמן שאני אפילו לא זוכרת
18.עבדת על מישהו? בשני 19.שקלת באופן רציני התאבדות? אף פעם. חס וחלילה טפו טפו טפו. 20.הרגשת שינאת מוות למין האנושי? מממ.. לא יודעת.. 21.הרגשת שאתה אוהב מישהו באמת? אתמול. 22.שיחקת פינג-פונג? אף פעם?:]] -שאלות כלליות: 1.מה אתה חושב על העם שלנו,באופן כללי? עם שולט
2.אוהב את עצמך? לא כל כך.. זה די תלוי.. 3.אוהב את החיים? ^ 4.מה דעתך על ערסים/ערסיות? זה תלוי בערס עצמו
לא מכלילה:] 5.מה מעציב אותך יותר מכל? יש כ"כ הרבה.. 6.מה מעצבן אותך יותר מכל? ^ וזה בערך אותו הדבר. 7.בן כמה אתה? 14, 4 חודשים ויום
8.מה הם תכניותיך להמשך היום? הייתי אמורה לישון אצל חברה אבל קרה משו. לא חשוב. כל מקרה לראות טלוויזיה ומחשב ככל הנראה:] 9.תן משפט קצר לאומה: יהיה טוב. מתישהו
וחייכו
10.וזהו.........

פוסה

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo221.gif

הדררררררררררררררר
אני באמת אעזוב את הפורום בחיי את מפלה בין אנשים בצורה מפחידה
בלי להעליב אותך

../images/Emo214.gif../images/Emo7.gif

בסך הכל אמרתי לה שלראות אותה פה עושה לחייך... כמו שלראות אותך פה עושה לי מלא פעמים לחייך
לא התכוונתי לפגוע, סורי...
אני לא אחזור על זה אם זה כלכך מפריע

פוסה

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo221.gif

זה עניין ביני לבין הדר אני מבקשת לא להתערב תודה

פוסה

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo221.gif

לא אמרתי דבר כזה אמרתי שזב ביני לבינך
שלא תדעי מה יש עכשיו בחיפה

פוסה