שאלון נחמד

noooga

New member
../images/Emo41.gifשאלון נחמד../images/Emo41.gif

אנשים... מי הכי מצחיק אותך? למי הכי כיף להתבכיין? מי מחבק הכי טוב? למי אמרת בפעם האחרונה "אני אוהב אותך"? מי האחרון שחשבת עליו? מי קרוב אליך עכשיו (פיזית)? ומי קרוב אליך עכשיו בלב? מי הרגיז אותך (אני ארביץ לו!)? מי תמיד גורם לך להרגיש רע? מי תמיד גורם לך לחייך? את מי אתה רוצה לחבק ברגע זה? למי אתה מתגעגע? מי אתה רוצה שימות בזה הרגע? מי האחרון ששלחת לו סמס? מי האחרון ששלח לך סמס? למי אתה חייב תודה? למי אתה חייב סליחה? למי אתה חייב שיחה? למי אתה פונה כשעצוב? ממי אתה מתחמק ברגע זה? תבחרו 5 אנשים שאתם אוהבים או חושבים עליהם כרגע: 1. 2. 3. 4. 5. מוזיקה... הקדישו לכל איש (מהרשימה למעלה) שיר: 1. 2. 3. 4. 5. איזה שיר תקוע לך בראש עכשיו? מה היה השיר האחרון ששמעת בלופ? איזה שיר גורם לך לבכות? איזה שיר גורם לך לשמוח? איזה שיר גורם לך לצחוק בקול רם? איזה שיר מזכיר לך את תקופת היסודי? איזה שיר מזכיר לך את הרגע הכי מאושר שהיה לך? איזו להקה שמעת מאז ומתמיד? מהי הלהקה החדשה ביותר בפלייליסט שלך? מאיזה שיר נמאס לך? מאיזו להקה\אומן נמאס לך? מה היה הדיסק (המקורי) הראשון שקיבלת? והדיסק הראשון שקנית? ההופעה הראשונה? ההופעה האחרונה? ההופעה הכי טובה? ההופעה הבאה בתכנון? על איזה כלי אתה מנגן? על איזה כלי תרצה לנגן? תחנת רדיו אהובה? רשמו פה 5 להקות\אמנים שעולים לכם לראש כרגע: 1. 2. 3. 4. 5. ערכים סנטימנטליים... רשמו 5 דברים שיש לכם בבית שמזכירים את\שייכים לאמנים ברשימה למעלה: 1. 2. 3. 4. 5. מה הדבר הכי חשוב לך בבית? מה הדבר הכי ישן שאתה שומר? איזו מזכרת אתה הכי אוהב? איפה אתה מחזיק את כל המזכרות? אתה נהנה לשמור שטויות מאנשים, או זורק אותן לאזעזל? אמא זרקה בטעות קופסאת נעליים שבתוכה היו מכתבים מידיד\ה רחוק\ה.. איך תגיב? ואם היא זרקה בטעות כרטיס קולנוע? ופרח מיובש? מה הדבר הכי קיצוני שאתה שומר? אם חבר היה נותן לך מכנס ישן שלו, ואחרי שנה-שנתיים המכנס כבר לא התאים לך - מה תעשה? חבר נתן לך מדבקה שלא ממש נדבקת. תזרוק את המדבקה או תשמור אותה? יש לך הרבה "זבל סנטימנטלי" בבית? מה היחס שלך לדברים האלה? רשמו 5 מזכרות מהאנשים מהרשימה הראשונה...: 1. 2. 3. 4. 5.

noooga

New member
מה?../images/Emo12.gif

בסה"כ שאלות תמימות... את לא חייבת לענות.

טוב משעמם לי אז אני עונה:

מי הכי מצחיק אותך? חברות שלי, המורה שלי, הכיתה שלי, הכללללללל למי הכי כיף להתבכיין? --- מי מחבק הכי טוב?--- למי אמרת בפעם האחרונה "אני אוהב אותך"?לא זכור לי מי האחרון שחשבת עליו?חברה שלי שיש לה יום הולדת מי קרוב אליך עכשיו (פיזית)?אחותי ומי קרוב אליך עכשיו בלב?המשפחה שלי, החברות שלי מי הרגיז אותך (אני ארביץ לו!)?חברה של חברה שלי מי תמיד גורם לך להרגיש רע?שיר מי תמיד גורם לך לחייך?חברה שלי את מי אתה רוצה לחבק ברגע זה?את עצמייייי מתה על עצמיי חחחחחחח סתם למי אתה מתגעגע?יהודיתתת(נוימן) מי אתה רוצה שימות בזה הרגע?אריאל שרון והערבים כולם!!!!!!!! מי האחרון ששלחת לו סמס?חברה שלי מי האחרון ששלח לך סמס? בת דודה שלי למי אתה חייב תודה?חברה שלי למי אתה חייב סליחה?לא יודעת למי אתה חייב שיחה?חברה שלי חייב לי שיחה בטלפון! עזבו.. למי אתה פונה כשעצוב?למחשב ממי אתה מתחמק ברגע זה? אפ'חד תבחרו 5 אנשים שאתם אוהבים או חושבים עליהם כרגע: 1.ההורים שלי 2.האחים שלי 3.יהודית 4.הדס 5.שיי מוזיקה... הקדישו לכל איש (מהרשימה למעלה) שיר: שיר אחד לכולם ששמו לא יודעת! איזה שיר תקוע לך בראש עכשיו?מישהו גדול מה היה השיר האחרון ששמעת בלופ? לא זוכרת איזה שיר גורם לך לבכות?אין שיר כזה בעצם יש, סוף הדרך...כל כך עצוב שאין עכשיו...סתם סתם איזה שיר גורם לך לשמוח?סוף הדרךךךךך חחחח איזה שיר גורם לך לצחוק בקול רם?כל השירים של יהודי סעדו(עזבו בדיחה פרטית) איזה שיר מזכיר לך את תקופת היסודי?אני ביסודיייי איזה שיר מזכיר לך את הרגע הכי מאושר שהיה לך?ווי אר דה צ'מפרייס חחח איזו להקה שמעת מאז ומתמיד?לא יודעת.. מהי הלהקה החדשה ביותר בפלייליסט שלך?אממממממ אממממממ מאיזה שיר נמאס לך?זה היה ביתי מאיזו להקה\אומן נמאס לך? כל הרוק למיניהם מה היה הדיסק (המקורי) הראשון שקיבלת?מי זוכר? והדיסק הראשון שקנית? אם תקודם לא זכרתי מצפים שאת זה אזכור???? ההופעה הראשונה?כנ"ללל ההופעה האחרונה? כנ"ל ההופעה הכי טובה? כנ"ללל ההופעה הבאה בתכנון?לא יודת על איזה כלי אתה מנגן?אף כלי על איזה כלי תרצה לנגן?גיטרה תחנת רדיו אהובה?לא שומעת רדיו רשמו פה 5 להקות\אמנים שעולים לכם לראש כרגע: 1.גרין די 2.אינזים 3.כלא שש 4.חיים ישראל 5.הילה הררי ערכים סנטימנטליים... רשמו 5 דברים שיש לכם בבית שמזכירים את\שייכים לאמנים ברשימה למעלה: 1.דיסקים 2.קלטות 3.זהוו 4.אמרתי זהווווווו 5.לא קלטתם?! מה הדבר הכי חשוב לך בבית?ספרי קודש מה הדבר הכי ישן שאתה שומר? אממממ מחברות ישנות שיניים שנפלו לי איזו מזכרת אתה הכי אוהב?לא יודעתתתת איפה אתה מחזיק את כל המזכרות? על השולחן, במגירות שלי אתה נהנה לשמור שטויות מאנשים, או זורק אותן לאזעזל?תלוי מה אמא זרקה בטעות קופסאת נעליים שבתוכה היו מכתבים מידיד\ה רחוק\ה.. איך תגיב?אתעצבן ואם היא זרקה בטעות כרטיס קולנוע?שילך קיבינימט מי צריך אותו? ופרח מיובש?יופי! חיפשתי דרך להפתר מזה! מה הדבר הכי קיצוני שאתה שומר? אמממממ אם חבר היה נותן לך מכנס ישן שלו, ואחרי שנה-שנתיים המכנס כבר לא התאים לך - מה תעשה?אתקע אותו איפשהו בארוןמאחורה חבר נתן לך מדבקה שלא ממש נדבקת. תזרוק את המדבקה או תשמור אותה?תלוי אם היא יפה או לא יש לך הרבה "זבל סנטימנטלי" בבית?כן.. מה היחס שלך לדברים האלה?תלוי רשמו 5 מזכרות מהאנשים מהרשימה הראשונה...: 1.מתנות 2.מתנות כרסיטי ברכה 3.מתנות, שטויות שעשינו, מכתבים 4.כנ"ל 5.כנ"ל טוב השאלון שלי די משעמם לפחות אותי אז מי שרוצה לקרוא בכיף מי שלא לא...יאללה בייייי

עונהההה איך אני אוהבת שאלונים!!!

אנשים... מי הכי מצחיק אותך?2 דברים: א.חברים!!! התוכנית הזאת יכולה לשנות לי את המצב רוח מהקצה לקצה!! ב.מי רואה רצים לדירה?? אז רמי ורונן
(רמית ורוננית ) למי הכי כיף להתבכיין?לחברות שלי ולחבר'ה (חחח חבר'ה) מהקומונה של מיקי ויהודית!! מי מחבק הכי טוב?הממממ חברות שלי
למי אמרת בפעם האחרונה "אני אוהב אותך"? חברה שלי מי האחרון שחשבת עליו?ריקי (כן,מהפורום....) מי קרוב אליך עכשיו (פיזית)?אח שלי ומי קרוב אליך עכשיו בלב?חברה שלי שטסה ל-3 שנים לאורקיה ןאני מתגעגעת אליה!!!! מי הרגיז אותך (אני ארביץ לו!)?מה תרביצי לו בשבילי נגה?? תודה!!! ילד מפגר מהכיתה שלי..... מי תמיד גורם לך להרגיש רע?אותו ילד.....חחחח מי תמיד גורם לך לחייך?יש לי חברה שתמיד שאני עצובה היא מצחיקה אותי את מי אתה רוצה לחבק ברגע זה?אם יכולתי-את החתול שלי שכבר לא בחיים
למי אתה מתגעגע? לחברה שלי שבטורקיה ולחתול שלי מי אתה רוצה שימות בזה הרגע?אף אחד!!! אני לא מאחלת לאף אחד שימות!!! מי האחרון ששלחת לו סמס?חברה שלי מי האחרון ששלח לך סמס?1111 (מבזק חדשות מטומטם) למי אתה חייב תודה?לחברה שמצחיקה אותי כל פעם שאני עצובה.....תודה לך *** (לא חושפת שמות....) למי אתה חייב סליחה?אני מאוד מקווה שלאף אחד
למי אתה חייב שיחה?אפחד...... למי אתה פונה כשעצוב?לחברה שמצחיקה אותי ממי אתה מתחמק ברגע זה? מאף אחד.... תבחרו 5 אנשים שאתם אוהבים או חושבים עליהם כרגע: 1.ריקי (מה לעשות שאני חושבת עליה הרגע) 2.החתול שלי (הוא היה ממש כמו בן אדם....
) 3.חברה שלי שבטורקיה 4.החברה שמצחיקה אותי 5.מישהי מהקומונה של מיקי ויהודית מוזיקה... הקדישו לכל איש (מהרשימה למעלה) שיר: 1.ריקי-נובמבר 2.החתול שלי-"אמרת שהגשם ישטוף ת'דמעות.." (זה השיר הכי עצוב שמצאתי....) 3.חברה שלי שבטורקיה-"בוא(י) הביתה....."
4.החברה שמצחיקה אותי-הממממ פינוקיו 5.מישהי מהקומונה של מיקי ויהודית- "תעשי....רק מה שאת אוהבת....רק מה שאת חושבת...." איזה שיר תקוע לך בראש עכשיו?? "סוף הדרך....עד לשם.....לאחוז בכף ידי את העולם....." מה היה השיר האחרון ששמעת בלופ? מה זה לופ?? איזה שיר גורם לך לבכות? נוער הנרות......הוא מזכיר לי את כל הסיפור של רצח רבין.... איזה שיר גורם לך לשמוח? פינוקיו איזה שיר גורם לך לצחוק בקול רם? "אצא לי השוקה.....תרנגול קטן אקנה לי...." סיבה שקשורה לרצים לדירה שאני לא אאתחיל להסביר.... איזה שיר מזכיר לך את תקופת היסודי? "כל הפרדות כמו סיכות נעוצות על הלב.....הסיבוב התקרב כשהאוטו שלי התהפך....אז נשארתי....מחוץ למרוווווווווווווווווווווווץ..." איזה שיר מזכיר לך את הרגע הכי מאושר שהיה לך? היו לי הרבה
אחד מהם-"איזה יום שמח לי היום"
איזו להקה שמעת מאז ומתמיד? אין לי מושג....
מהי הלהקה החדשה ביותר בפלייליסט שלך? מה זה פלייליסט?? מאיזה שיר נמאס לך?ילד רחוב מאיזו להקה\אומן נמאס לך?סאבלימינאל מה היה הדיסק (המקורי) הראשון שקיבלת?דיסק שירי חגים בגיל-3
נורא התרגשתי.... והדיסק הראשון שקנית? של הדורבנים ההופעה הראשונה? של דנה ברגר ההופעה האחרונה? של הדגנחש....מזמןןן.... ההופעה הכי טובה? של הדגנחש ההופעה הבאה בתכנון? אני מתה לראות הופעה של בעלי......שי גבסו
על איזה כלי אתה מנגן? על פסנתר על איזה כלי תרצה לנגן? בינתיים מספיק לי פסנתר תחנת רדיו אהובה? גלגלגלגל"ץ רשמו פה 5 להקות\אמנים שעולים לכם לראש כרגע: 1.שי גבסו (בעלי) 2.נינט טייב 3.בריטני ספירס 4.הראל סקעת 5.מירי מסיקה ערכים סנטימנטליים... רשמו 5 דברים שיש לכם בבית שמזכירים את\שייכים לאמנים ברשימה למעלה: 1.תמונה גדולה.... 2.פרק מוקלט של השיר שלנו...חחחח 3.גיליון ראש 1 עם תמונה
4.צילום של הופעה במצלמת וידאו 5.דיסק עם השיר נובמבר מה הדבר הכי חשוב לך בבית? המיטה שלי מה הדבר הכי ישן שאתה שומר? ארנב גדול שקיבלתי ביום שנולדתי
איזו מזכרת אתה הכי אוהב? יש לי תמונה ממפגש קומונה שהייתי בו בקיץ......זה תמיד עושה לי טוב על הלב
איפה אתה מחזיק את כל המזכרות?כן!! חשוב לי......מלא תמונות.... אתה נהנה לשמור שטויות מאנשים, או זורק אותן לאזעזל? אני מכורה ללשמור שטויות!! אמא זרקה בטעות קופסאת נעליים שבתוכה היו מכתבים מידיד\ה רחוק\ה.. איך תגיב? בטח אתאבד.......שלא תגידו את זה אפילו בצחוק!!! ואם היא זרקה בטעות כרטיס קולנוע?שיהיה לה בסבבה..... ופרח מיובש? חבל....אני אוהבת פרחים מיובשים......אבל לא נורא מה הדבר הכי קיצוני שאתה שומר? פתקים שאני וחברות שלי העברנו בשיעורים מלפני שנה ושנתיים אם חבר היה נותן לך מכנס ישן שלו, ואחרי שנה-שנתיים המכנס כבר לא התאים לך - מה תעשה?לא אלבש אותו יותר חבר נתן לך מדבקה שלא ממש נדבקת. תזרוק את המדבקה או תשמור אותה?אם זה מדבקה יפה ומיוחדת אני אשים עליה דבק פלסטי מאחורה יש לך הרבה "זבל סנטימנטלי" בבית?מה זה "זבל סנטימנטלי"?? מה היחס שלך לדברים האלה?אני אפילו לא יודעת מה זה.... רשמו 5 מזכרות מהאנשים מהרשימה הראשונה...: 1.ריקי.......אין לי מזכרת.....אבל צריך לדאוג לזה!!! ריקי-למפגש קומונה הבא של הקומונה של מיקי ויהודית את כן באה!!!! 2.החתול שלי.....תמונות....והשמיכה שהוא היה ישן עליה.... 3.חברה שלי שבטורקיה....תמונות.....מכל החיים...אני מכיר אותה מאז שאני מכירה את עצמי 4.חברה שלי שמצחיקה אותי........הלוואי שאני אף פעם לא אצתרך מזכרות ממנה
5.מישהי מהקומונה של מיקי ויהודית.....תמונות ממפגש קומונה.... תודה נגה היה כיף!!!

noooga

New member
עונה... ../images/Emo60.gif

אנשים... מי הכי מצחיק אותך? עדי ואח שלי, עופר. למי הכי כיף להתבכיין? אממ.. לעדי. מי מחבק הכי טוב?מאי ומור.. ואייל
למי אמרת בפעם האחרונה "אני אוהב אותך"? למאי.. חחח מי האחרון שחשבת עליו? שרית מי קרוב אליך עכשיו (פיזית)? אחותי.. ומי קרוב אליך עכשיו בלב? חח יש הרבה.. מי הרגיז אותך (אני ארביץ לו!)? אמממ... הדס, אבל כבר לא. מי תמיד גורם לך להרגיש רע? בזמן האחרון- נעמי.. מי תמיד גורם לך לחייך? בעיקר חברים מהבצפר את מי אתה רוצה לחבק ברגע זה? אף אחד.. חח.. למי אתה מתגעגע? למלא אנשים.. מי אתה רוצה שימות בזה הרגע? אף אחד!!! מי האחרון ששלחת לו סמס? כמעט ולא שולחת.. אבל למורן- ידיד של אחותי מי האחרון ששלח לך סמס? יוחאי.. למי אתה חייב תודה? לכל אלה שאמרו לי מזל טוב בהודעות אס אמ אס ולא הגבתי.. כי יש לי בעיה בפאלפון.. למי אתה חייב סליחה? אמממ.. לא יודעת.. למי אתה חייב שיחה? חח מה? למי אתה פונה כשעצוב? תלוי למה אני עצובה ממי אתה מתחמק ברגע זה? ברגע זה? מאף אחד.. תבחרו 5 אנשים שאתם אוהבים או חושבים עליהם כרגע: 1. מאי 2. עדי 3. מור 4. יוחאי 5. שרית מוזיקה... הקדישו לכל איש (מהרשימה למעלה) שיר: 1. מאי- מדבר לציפורים 2. מור- החדר האינטימי שלי 3. עדי- הכעס 4. יוחאי- חור בלבנה 5. שרית- אממ.. ציפור. איזה שיר תקוע לך בראש עכשיו? שום שיר.. מה היה השיר האחרון ששמעת בלופ? אחלום לנצח איזה שיר גורם לך לבכות? לא לבד איזה שיר גורם לך לשמוח? מדבר לציפורים, אחלום לנצח, השיר שלי וכו' וכו'.. איזה שיר גורם לך לצחוק בקול רם? אמממ חח לא יודעת איזה שיר מזכיר לך את תקופת היסודי? שירים של אייל גולן
איזה שיר מזכיר לך את הרגע הכי מאושר שהיה לך? אינטרקום איזו להקה שמעת מאז ומתמיד? שום להקה.. זה בא לי בתקופות.. מהי הלהקה החדשה ביותר בפלייליסט שלך? מופע הארנבות של ד"ר קספר. מאיזה שיר נמאס לך? סיכוי קלוש מאיזו להקה\אומן נמאס לך? זמני- שרון הולצמן מה היה הדיסק (המקורי) הראשון שקיבלת? כוכב נולד.. חח.. בעע.. והדיסק הראשון שקנית? אמממ.. ההופעה הראשונה? שרון הולצמן ההופעה האחרונה? סינרגיה ההופעה הכי טובה? שרון הולצמן- הראשונה. ההופעה הבאה בתכנון? ד"ר קספר על איזה כלי אתה מנגן? שום כלי, לצערי
על איזה כלי תרצה לנגן? תופים וגיטרה תחנת רדיו אהובה? גלגל"צ ורשת גימל.. רשמו פה 5 להקות\אמנים שעולים לכם לראש כרגע: 1. שרון הולצמן 2. אבטיפוס 3. ד"ר קספר 4. איפהילד 5. מוניקה סקס ערכים סנטימנטליים... רשמו 5 דברים שיש לכם בבית שמזכירים את\שייכים לאמנים ברשימה למעלה: 1. הדיסק.. 2. לא יודעת.. 3. מאיפה לי? 4. כנ"ל.. 5. כנ"ל.. מה הדבר הכי חשוב לך בבית? הבית כולו.. מה הדבר הכי ישן שאתה שומר? אממ לא יודעת.. לא משהו ספציפי איזו מזכרת אתה הכי אוהב? הברכה שעדי הכינה לי.. איפה אתה מחזיק את כל המזכרות? בעיקר במגירה הראשונה.. אתה נהנה לשמור שטויות מאנשים, או זורק אותן לאזעזל? נהנת לשמור
אמא זרקה בטעות קופסאת נעליים שבתוכה היו מכתבים מידיד\ה רחוק\ה.. איך תגיב? שכעס.. אבל לא מוגזם ואם היא זרקה בטעות כרטיס קולנוע? למה שאני אשמור כרטיס קולנוע? ופרח מיובש? עשתה במקומי את העבודה.. מה הדבר הכי קיצוני שאתה שומר? די נו אם חבר היה נותן לך מכנס ישן שלו, ואחרי שנה-שנתיים המכנס כבר לא התאים לך - מה תעשה? אם הוא נראה כמו הצרות שלי- זורקת.. אם עדיין יש לו עתיד- מביאה לנזקקים.. ולא חסר כאלה
חבר נתן לך מדבקה שלא ממש נדבקת. תזרוק את המדבקה או תשמור אותה? אזרוק.. יש לך הרבה "זבל סנטימנטלי" בבית? כן.. מה היחס שלך לדברים האלה? לא יותר מדי קשורה אליהם.. רשמו 5 מזכרות מהאנשים מהרשימה הראשונה...: די, פרשתי.. 1. 2. 3. 4. 5.

-בעזרתך אבא-

אנשים... מי הכי מצחיק אותך? המורה, חברות בכיתה וה-שכנים למי הכי כיף להתבכיין? לשכנים! אני מקבלת הכל! חחח... מי מחבק הכי טוב?אמאאא שלייי למי אמרת בפעם האחרונה "אני אוהב אותך"? חברה ובת דודה מי האחרון שחשבת עליו? חברה מי קרוב אליך עכשיו (פיזית)? אף לא אחד
ומי קרוב אליך עכשיו בלב? משפחה, שכנים וחברות מי הרגיז אותך (אני ארביץ לו!)? מאוררררר (פוחלץץץץ!!!) מי תמיד גורם לך להרגיש רע? המנהלת מי תמיד גורם לך לחייך? משפחה את מי אתה רוצה לחבק ברגע זה? חברההההההה למי אתה מתגעגע? בת דודה שלי מי אתה רוצה שימות בזה הרגע? אריאל שרון!! ימח שמו וזרעו!! מי האחרון ששלחת לו סמס? בת דודה מי האחרון ששלח לך סמס? דוד (אל תגיד שזה לא היית אתה!!) למי אתה חייב תודה? להורים שלי... למי אתה חייב סליחה? למורה למי אתה חייב שיחה? חברה (אבל היא לא עונהההההההההההההההה) למי אתה פונה כשעצוב? חברה, שכנים, בנות דוות והורים ממי אתה מתחמק ברגע זה? אחותי תבחרו 5 אנשים שאתם אוהבים או חושבים עליהם כרגע: 1. בת דודה 2. חברה 3. כנ"ל 4. המתנחלים 5. אריאל שרון ה**** המשך יבוא....

-בעזרתך אבא-

מוזיקה... הקדישו לכל איש (מהרשימה למעלה) שיר: לא עולה לי משהו כרגע איזה שיר תקוע לך בראש עכשיו? התחלה חדשה מה היה השיר האחרון ששמעת בלופ? ??? איזה שיר גורם לך לבכות? לא תכירו איזה שיר גורם לך לשמוח? כנ"ל איזה שיר גורם לך לצחוק בקול רם? אמממ.. שיר שהכיתה שלי המציאה איזה שיר מזכיר לך את תקופת היסודי? אני עדיין ביסודי, לא?? המשך יבוא...

ירדן שאלה

נניח שאת יוצאת עם מישהו......והוא נורא חמוד....ונורא כיף לך איתו..ואז את מגלה שהוא הבן או הנכד או לא יודעת מה של אריאל שרון......אז תזרקי אותו בגלל זה?? נכון שלא?

-בעזרתך אבא-

תודה על הרעיון, למרות שנראה לי שצאצאים נורמלים כבר לא יהיה לו ואם כן, הם בטח יתאבדו אחרי שהם יראו מי זה הסבא שלהם..

-בעזרתך אבא-

לא מתחמקת, אבל אם כבר שאלת, אז- כןןןןןןןן!!!! על השנייה שהייתי מגלההההה... (לא שכרגע אני חושבת על זה אבל...)

MK respect

New member
טאטע-אוהבים אותך!!!!!!!

מי הכי מצחיק אותך?חברה שלי חרותת!!!וההודעות ששלחו לי לפלאפון ושמרתי אותם כדי שיצחיקו אותי תמיד!! למי הכי כיף להתבכיין?אנלא כ"כ מתבכיינת...אבל אם כן אז לחברה שלי רחלי... מי מחבק הכי טוב?מחבק או מחבקת???סתאם...אמממ...לאידעתתת!!! למי אמרת בפעם האחרונה "אני אוהב אותך"?אממ...לאידעתתת!!!זה היה כ"כ מזמן שאנלא זוכרת..חחח... מי האחרון שחשבת עליו?דביר...חחח...כי הוא בדיוק התקשר... מי קרוב אליך עכשיו (פיזית)?אמממ...אפחד... ומי קרוב אליך עכשיו בלב?דביר...חחחחחחח... מי הרגיז אותך (אני ארביץ לו!)?יוני ואסף!!!אני מרשה לך להרביץ להםםם!!! מי תמיד גורם לך להרגיש רע?אממ..לאידעתת!!נראלי שלומצי,נועה,ברכה ועוד כמה נראלי... מי תמיד גורם לך לחייך?אלירן,חרות,רחלי,אלישבע,זיו ועוד כמה... את מי אתה רוצה לחבק ברגע זה?אממ...לאידעתתת!!!הרבההה!!=) למי אתה מתגעגע?ליערההה!!!!!!!!,לאביטל,ללסרי,לפרוכטר,לאודיהףלהודיה,לדביר,לאלעד,לאביה,למשואה ליונית!!!ועוד פוולים!! מי אתה רוצה שימות בזה הרגע?המורה שלי לאנגלית והמחנכת שלי ימח שמםםם!!! מי האחרון ששלחת לו סמס?גיגי המלךךך!!! מי האחרון ששלח לך סמס?גיגי המלךך!!!! למי אתה חייב תודה?להרבה אנשיםםם!!! למי אתה חייב סליחה?להרבה אנשיםםם!!!! למי אתה חייב שיחה?להרבה אנשיםםם!!!! למי אתה פונה כשעצוב?לחרות,לאלירן ולעוד כמה... ממי אתה מתחמק ברגע זה?מיוני תבחרו 5 אנשים שאתם אוהבים או חושבים עליהם כרגע: 1.רחלי 2.יערה 3.הודיה 4.אביטל 5.חרותתת מוזיקה... הקדישו לכל איש (מהרשימה למעלה) שיר: 1.רחלי-פרפרים!! 2.יערה-שיר עצוב-אביב גפן!! 3.הודיה-את יפה ואת זה כבר אמרו לך!!! 4.אביטל-אהבה... 5.חרות-מי אוהב אותך יותר ממני?? איזה שיר תקוע לך בראש עכשיו?תגידי לו.. מה היה השיר האחרון ששמעת בלופ?אממ...לאידעתתת...עכשיו נדפק לי המחשב אז נמחקו לי כל הדברים מהמחשב כולל תמונות ושירים אז עכשיו אני שומעת מהאתר של 91 אפ אם...אז שמעתי את תגידי לו... איזה שיר גורם לך לבכות?אמממ...לאידעת... איזה שיר גורם לך לשמוח?אהבה,רבות הדרכים,תגידי לו,מוגלי...חחח...ועוד כמה... איזה שיר גורם לך לצחוק בקול רם?לאידעת... איזה שיר מזכיר לך את תקופת היסודי?לאידעת.. איזה שיר מזכיר לך את הרגע הכי מאושר שהיה לך?אהבה... איזו להקה שמעת מאז ומתמיד?משינההההההה!!! מהי הלהקה החדשה ביותר בפלייליסט שלך?אמממ...לאידעת... מאיזה שיר נמאס לך?תנו לו צ'אנססס!!!!דייי חרושששש עשזבו אותו לעזאזללל!!! מאיזו להקה\אומן נמאס לך?לאידעת... מה היה הדיסק (המקורי) הראשון שקיבלת?מקורי-שלמה ארצי.. והדיסק הראשון שקנית?משינההה ההופעה הראשונה?אממ...לאידעתתת ההופעה האחרונה?עיר הנועררר...!! ההופעה הכי טובה?הוםעה של הדג נחש,היהודים ושייגעצ... ההופעה הבאה בתכנון?לאידעתתת... על איזה כלי אתה מנגן?
על איזה כלי תרצה לנגן?תופים תחנת רדיו אהובה?91 אפ אם... רשמו פה 5 להקות\אמנים שעולים לכם לראש כרגע: 1.היהודים 2.שייגעצ 3.משינה 4.הדג נחש 5.מוקי ערכים סנטימנטליים... רשמו 5 דברים שיש לכם בבית שמזכירים את\שייכים לאמנים ברשימה למעלה: 1.לאידעת!! 2.לאידעתת!! 3.לאידעת!! 4.לאידעתת!! 5.לאידעתת!! מה הדבר הכי חשוב לך בבית?כל מיני... מה הדבר הכי ישן שאתה שומר?אמממ..את הברבי שקיבלתי מתנה לאפיקומן מסבא?!?!למרות שאני שונאתתתת ברביות כבר מגיל קטן....תמיד העדפתי ת'ג'יפים המגניבים של אחים שלי ואת החיליים...חחח... איזו מזכרת אתה הכי אוהב?כל מיני... איפה אתה מחזיק את כל המזכרות?בחדר שלי בתוך קופסאות נעליים ובמגירה שלי.. אתה נהנה לשמור שטויות מאנשים, או זורק אותן לאזעזל?תלוי איה שטויות...יש כאלה שאנ שומרת ויש כאלה שאני זורקת אותן לקיבינימאטטט!! אמא זרקה בטעות קופסאת נעליים שבתוכה היו מכתבים מידיד\ה רחוק\ה.. איך תגיב?אמממ...אני קצת יכעס אבל זאת אמא...בכל זאת אני יכעססס!!!חחח... ואם היא זרקה בטעות כרטיס קולנוע?לא יזיז לי כי זה על חשובנה..:) :) ופרח מיובש?אהיה קצת עצובה...:'( מה הדבר הכי קיצוני שאתה שומר?נפלה לי שן כשהייתי מסע פסח ובדיוק גם לחבר טוב שלי נפלה באותו יום בהפרש של שעה והיינו ביחד בכל הזמן הזה בדיוק אז שנינו החלטנו לשמור אותה בארנק עד עצם היום הזה... אם חבר היה נותן לך מכנס ישן שלו, ואחרי שנה-שנתיים המכנס כבר לא התאים לך - מה תעשה?בעיקרון הביאו לי כבר כמה מככנסיים ועכשיוו מכנס אחד כבר לא טוב עליי אז אני כנראה מביאה אותו לבתדודה שלי או לחברה שלי...כמובן ברשות של זאת שהביאה לי ת'מכנסס!!! חבר נתן לך מדבקה שלא ממש נדבקת. תזרוק את המדבקה או תשמור אותה?בעיקרון אני שומרת כל מיני דברים כאלה... רשמו 5 מזכרות מהאנשים מהרשימה הראשונה...: 1.רחלי-פרה עם כזה מקל שתולים עליו פתקים ועליו הקדשה ממנה...=) 2.יערה-אממ..כל מיני...הרבההה!!! 3.הודיה-מכתב שהיא כתבה לי כשהייתי בביקור אצלהם אז לפני שנסעתי היא כתבה לי מכתב...ועוד כל מיני... 4.אביטל-כשהייתי אצלה בשבת אז ביום ראשון נסענו להרצליה באוטבוס אז היא כתבה לי מאחורי הכרטיס הקדשה אז היא עוד שמורה אצלי...ועוד כל מיני... 5.חרות-מכתב שהיא כתבה לי ממש ממש יאפה ומרגש...חחח...ועוד כל מיני דברים... מקווה שמישו בכלל קרא את זה וגם אם לא-לא מזיז לי...חחח.. יאללה ביי אוהבתתת!!!! -מירי-

MK respect

New member
טאטע-אוהבים אותך!!!!!!!!

חחחחח... אני יודעתתתת!!!!! כפרה עלייי איזה שירים טוביםםםם יש להםםםםםםם אני מתהההה הם תותחים שייגעצ והיהודים ומשינה והדג נחשש ומוקי ודניאל סלומון וכווווווולםםםםםםםםםם

למעלה