שאלון נחמד

אני!!!!!!!!

מי הכי מצחיק אותך? אממ.. הדסוש... הומור ציני זה המועדף עליי.. ויש לה בשפע.. למי הכי כיף להתבכיין? אמא... מי מחבק הכי טוב? אמא... למי אמרת בפעם האחרונה "אני אוהב אותך"? שבו ומירו!!!! מי האחרון שחשבת עליו? בנדוד שלי, שפספסתי תבר מצווה שלו... מי קרוב אליך עכשיו (פיזית)? אפחד ומי קרוב אליך עכשיו בלב? כל החברות המדהימות שלי, שאני בחיים לא אוותר עליהם. מי הרגיז אותך (אני ארביץ לו!)? נועה!! תרביצו לךה בכיף אנשים. מי תמיד גורם לך להרגיש רע? המורה לביולגיה כאן. הבנדאם אשכרה חולה נפש. ואני לא מבינה מילה ממה שהוא אומר מי תמיד גורם לך לחייך? הדסוש ומייו!! את מי אתה רוצה לחבק ברגע זה? סבתא.. למי אתה מתגעגע? לכולם, אני ממש מדוכאת שאני לא אתכם..... וגם אלייך מירו!!!!!!! מי אתה רוצה שימות בזה הרגע? המורה לביולגיה מי האחרון ששלחת לו סמס? הדסוש מי האחרון ששלח לך סמס? חרות ביבאס! כפרעליה למי אתה חייב תודה? להמווןןןןן למי אתה חייב סליחה? להמוןןן למי אתה חייב שיחה? למעט... למי אתה פונה כשעצוב? אממ.. ליומן שלי =)) ממי אתה מתחמק ברגע זה? אממ.. אחותי תבחרו 5 אנשים שאתם אוהבים או חושבים עליהם כרגע: 1. הדסוש 2. מירי 3. מייו 4. סבתא 5. שלומצי מוזיקה... הקדישו לכל איש (מהרשימה למעלה) שיר: 1. הדסוש- תגידי לו 2. מירי- ממ.. אנערף אחד מהשירים של שייגעצ. 3. מייו- אין סיקס אין דה מורנינג שי ווקייס אפ אגן =) =) =) =) והמבין יבין 4. סבתא- אני כאן (השיר האהוב עליי ביותר...) 5. שלומצי- דוד אוהב אותך!!!!!!!!!!!!!!!! איזה שיר תקוע לך בראש עכשיו? רע לי זה פאסה!! מה היה השיר האחרון ששמעת בלופ? נערה מהצפון איזה שיר גורם לך לבכות? אני כאן איזה שיר גורם לך לשמוח? רע לי זה פאסה איזה שיר גורם לך לצחוק בקול רם? אממ.. אין סיקס אין דה מורנינג איזה שיר מזכיר לך את תקופת היסודי? מומינים!! איזה שיר מזכיר לך את הרגע הכי מאושר שהיה לך? רפשר שיר שמזכיר לי מה הרגע שיהיה הכי מאושר?!?! אם כן-0 אני חוזר הביתה!! איזו להקה שמעת מאז ומתמיד? הדג נחש.. מהי הלהקה החדשה ביותר בפלייליסט שלך? אממ.. שלוש לראש מאיזה שיר נמאס לך? לשם.. חרוששששש מאיזו להקה\אומן נמאס לך? שירי מימון הפאקצה עם הסילךיקון (מירי- תמסרי לשומצי ד"ש ושקניתי לה גם אחד) מה היה הדיסק (המקורי) הראשון שקיבלת? לא קיבלת, הכל צרוב :p והדיסק הראשון שקנית? עיין ערך למעלה ההופעה הראשונה? לא הולכת.. ההופעה האחרונה? כנ"ל ההופעה הכי טובה? כנ"ל ההופעה הבאה בתכנון? כנ"ל (יש לי אוצר מילים ענק!!) על איזה כלי אתה מנגן? על כלום.. על איזה כלי תרצה לנגן? מייבי גיטרה תחנת רדיו אהובה? 100 FM רשמו פה 5 להקות\אמנים שעולים לכם לראש כרגע: 1. הדג נחש 2. יזהר אשדות 3. שלוש לראש 4. רוני 5. מירי מסיקה ערכים סנטימנטליים... רשמו 5 דברים שיש לכם בבית שמזכירים את\שייכים לאמנים ברשימה למעלה: 1. כמעט כל השירים שלי!! מושלמים.. 2. הדיסק שעשו לי חברות שלי לכבוד זה שעזבתי.. =( 3. אממ.. לוידעת 4. כלום 5. כלום! מה הדבר הכי חשוב לך בבית? האלבום של החברות המדהימות שלי =( מה הדבר הכי ישן שאתה שומר? אמממ.. דף של שלום כתה א', מהגן :p איזו מזכרת אתה הכי אוהב? הדיסק שעשעו לי איפה אתה מחזיק את כל המזכרות? אממ.. מגירה אתה נהנה לשמור שטויות מאנשים, או זורק אותן לאזעזל? אממ.. תלוי ממי אמא זרקה בטעות קופסאת נעליים שבתוכה היו מכתבים מידיד\ה רחוק\ה.. איך תגיב? ידיה רחוקה? אז מה כפת לי??? ואם היא זרקה בטעות כרטיס קולנוע? נו ווי, הוא אצלי תמיד ופרח מיובש? ??????? WTF?? מה הדבר הכי קיצוני שאתה שומר? ציור שהדס ציירה לי.. =))) אם חבר היה נותן לך מכנס ישן שלו, ואחרי שנה-שנתיים המכנס כבר לא התאים לך - מה תעשה? אממ.. אחזיר לו... חבר נתן לך מדבקה שלא ממש נדבקת. תזרוק את המדבקה או תשמור אותה? תלוי מי החבר.. יש לך הרבה "זבל סנטימנטלי" בבית? לא.. מה היחס שלך לדברים האלה? לדברים המעטים שאני שומרת- אני ממש שומרת רשמו 5 מזכרות מהאנשים מהרשימה הראשונה...: 1. הדסוש- המווןן.. משו מרכזי?? הדף של הקייטנת הי!!!!!! 2. מירו- הדף שהיא כתבה לי.. 3. מייו- הלקים המדאימים שהיחא קנתה לי!! תכלת שולט!! 4. סבתא- מחזיק מפתחות 5. שלומצי- סיליקון?!?!?!!?!? ברצינות- הדף שהיא כתבה לי, והלק שהיא קנתה (חום שולט!!) זייהו בערך........

RAMI TA

New member
אני לא נוהג לענות...

על שאלונים, כי זה נראה לי דבילי (היות ואף-אחד לא קורא). אולם, אני עונה כאן רק בכדי להגיב לתשובה של דנית. מי הכי מצחיק אותך? יצפאן, דוד שלי...הרשימה ארוכה. למי הכי כיף להתבכיין? וואלה, לא יודע. מי מחבק הכי טוב? אתם לא מכירים. למי אמרת בפעם האחרונה "אני אוהב אותך"? אתם לא מכירים. מי האחרון שחשבת עליו? אתם לא מכירים. מי קרוב אליך עכשיו (פיזית)? nobody. ומי קרוב אליך עכשיו בלב? אתם לא מכירים. מי הרגיז אותך (אני ארביץ לו!)? אפשר גם מה? ההודעה של ירדן, הקטע בו נכתב ''אריאל שרון!! ימח שמו וזרעו!!''. אין צורך להרביץ, אני מקווה שהיא תבין לבד שלקלל את ראש-הממשלה בצורה כזו (הוא יהודי אחרי הכל) לא מביא לשום פתרון, מלבד שנאת חינם. מי תמיד גורם לך להרגיש רע? זו שאתם לא מכירים. מי תמיד גורם לך לחייך? זו שאתם לא מכירים. את מי אתה רוצה לחבק ברגע זה? זו שאתם לא מכירים ואריאל שרון
למי אתה מתגעגע? זו שאתם לא מכירים (זה רק אני, או שאני נשמע כמו תקליט שרוט?) מי אתה רוצה שימות בזה הרגע? אף-אחד
מי האחרון ששלחת לו סמס? חבר. מי האחרון ששלח לך סמס? זו שאתם לא מכירים. למי אתה חייב תודה? אממ להרבה. למי אתה חייב סליחה? אממ לכולם, לקראת יום-הכיפורים. למי אתה חייב שיחה? נראה לי, אף-אחד. למי אתה פונה כשעצוב? לרוב, לזו שאתם לא מכירים. ממי אתה מתחמק ברגע זה? מאף-אחד. איזה שיר תקוע לך בראש עכשיו? חח שמעתי את השיר היום ברדיו, וכל היום אני מזמזמם לי אותו ''לקום מחר בבוקר ולהתחיל מבראשית''. אני יודע זה שיר עתיק, אבל חרשו עליו היום ברדיו, בעקבות היציאה מעזה, אז הוא נחקק לי בראש. מה היה השיר האחרון ששמעת בלופ? כל בוקר, נבראתי לך - שלמה ארצי. איזה שיר גורם לך לבכות? אני נשבע - חיים משה. איזה שיר גורם לך לשמוח? איזה שיר גורם לך לצחוק בקול רם? גרם פעם אחת: (ת)תנו לו צ'אנס ו''חתולים כחולים''- 'מה קשור?!' איזה שיר מזכיר לך את תקופת היסודי? ''אולי עוד קיץ'', השיר ששרנו בסיום בית-הספר היסודי. איזה שיר מזכיר לך את הרגע הכי מאושר שהיה לך? נבראתי לך, שלמה ארצי. איזו להקה שמעת מאז ומתמיד? אפשר זמר? שלמה ארצי. מהי הלהקה החדשה ביותר בפלייליסט שלך? אין. מאיזה שיר נמאס לך? (ת)נו לו צ'אנס. מאיזו להקה\אומן נמאס לך? אין כזה. מה היה הדיסק (המקורי) הראשון שקיבלת? מקורי?, קצת בעייתי. והדיסק הראשון שקנית? שלמה ארצי - אהבתיה. ההופעה הראשונה? שלמה ארצי. ההופעה האחרונה? שלמה ארצי. ההופעה הכי טובה? של שלמה ארצי. ההופעה הבאה בתכנון? איזה מפתיע, שלמה ארצי. על איזה כלי אתה מנגן? פעם ניגנתי (ממש-ממש פעם), על אורגן. על איזה כלי תרצה לנגן? תופים, דרבוקה. תחנת רדיו אהובה? אחת? יש הרבה" גל"ץ, גלגל"ץ, רדיו ללא הפסקה, לב המדינה... רשמו פה 5 להקות\אמנים שעולים לכם לראש כרגע: 1. שלמה ארצי 2. דוד דאור 3. מירי מסיקה. 4. שלום חנוך. 5. שירי מימון מה הדבר הכי חשוב לך בבית? המחשב. מה הדבר הכי ישן שאתה שומר? רדיו עתיק. איזו מזכרת אתה הכי אוהב? שרשראות מהבר-מצווה. איפה אתה מחזיק את כל המזכרות? בכספת. אתה נהנה לשמור שטויות מאנשים, או זורק אותן לאזעזל? [לעזאזל] כל מה שאני מקבל, אני משתדל לשמור. אמא זרקה בטעות קופסאת נעליים שבתוכה היו מכתבים מידיד\ה רחוק\ה.. איך תגיב? אשקוט עד שאחזיר את המכתבים לידי. ואם היא זרקה בטעות כרטיס קולנוע? כפרה. ופרח מיובש? אני נראה לך אספן פרחים
מה הדבר הכי קיצוני שאתה שומר? -סודי- אם חבר היה נותן לך מכנס ישן שלו, ואחרי שנה-שנתיים המכנס כבר לא התאים לך - מה תעשה? אחזיר לחבר... חבר נתן לך מדבקה שלא ממש נדבקת. תזרוק את המדבקה או תשמור אותה? אגרום לה להידבק. יש לך הרבה "זבל סנטימנטלי" בבית? כן, אבל זה לא נקרא זבל וגם לא 'זבל'. מה היחס שלך לדברים האלה? 'דברים' שכיף להיזכר בהם בשעות עצב. שאו ברכה, אם קראתם עד הנה.... רמי

-בעזרתך אבא-

"מי הרגיז אותך (אני ארביץ לו!)? אפשר גם מה? ההודעה של ירדן, הקטע בו נכתב ''אריאל שרון!! ימח שמו וזרעו!!''. אין צורך להרביץ, אני מקווה שהיא תבין לבד שלקלל את ראש-הממשלה בצורה כזו (הוא יהודי אחרי הכל) לא מביא לשום פתרון, מלבד שנאת חינם." אני חוזרת שוב פעם: ימח שמו וזרעווווו!!!!!!!!!!!

דיי,מספיק,ח-ל-א-ס../images/Emo2.gif

עכשיו אתם רואים למה עזבתי את הפורום
האמת
הוצאתם לי את החשק להיות בפורום הזה...אני כבר ממש לא נהנית בו.

כן אפשר.....

אוף, לאן נעלמו ה"ימים הטובים"
שלא דיברנו על פוליטיקה?? פשוט יש אנשים מסוימים *אהם אהם* שמכניסים פוליטיקה בכל משפט!!!! מעכשיו אני אוסרת על כולם לדבר על פוליטיקה!! (שטלתנית שכמוני
) מעכשיו-רק מג האוויר!!

ריקי

שלא תעיזי לעזוב!! גם לדעתי פחות כיף פה אבל.....זה לא אותו דבר בלעדייך
אם את עוזבת לפחות את חוזרת לקומונה של מיקי ויהודית!!!! וחסר לך שלא!!

יש בזה משו שמדברים כל הזמן על

פוליטיקה אבל זה משתי סיבות: א. אין על מה לדבר ב. אי אפשר שלא לדבר על זה

chagiti

New member
את צודקת ועוד איך!!!

אריאל שרון המנובל! ימח שמו לעד!

למעלה