שאלון פורומיוז קצר...

CitizenErased

New member
../images/Emo41.gifשאלון פורומיוז קצר...../images/Emo41.gif

בשביל הידע הכללי של עצמי שאני אדע פחות או יותר איפה להעמיד כל אחד
האם מיוז הלהקה האהובה עליך
אם לא, מי הלהקה האהובה עליך
אם הייתה לך אפשרות לטוס להופעה אחת, רק של להקה אחת, בחו"ל - להופעה של מי היית טס
האם כבר היית בהופעה של מיוז בחו"ל
כבר נרשמת לאתר החדש
כתבת שם
יש לך רעיונות להמשך הפרויקט להביא את מיוז לארץ
כמובן שאם אתם צריכים תקציר של כל מה שעשינו עד עכשיו וכל מה שמתוכנן לעתיד, רק תבקשו
תענו בכנות בבקשה!
לירון

PillzE

New member
D=

> האם מיוז הלהקה האהובה עליך? בהחלט כן. כבר כמעט 4 שנים שהתואר הזה שייך להם. > אם הייתה לך אפשרות לטוס להופעה אחת, רק של להקה אחת, בחו"ל - להופעה של מי היית טס? מיוז כמובן. > האם כבר היית בהופעה של מיוז בחו"ל? לא =[ די אל תזכירי לי... >< > כבר נרשמת לאתר החדש? כתבת שם? כן P= > יש לך רעיונות להמשך הפרויקט להביא את מיוז לארץ? אפשר לשלוח להם דיסק עם שירים שלהקות קאבר של מיוז עשו בארץ. אבל קאברים שלא ישמעו בדיוק כמו המוזיקה של מיוז. שהלהקה תשמע קצת גרסאות שונות למוזיקה שלהם מלהקות בישראל. אולי הם יאהבו מאוד וזה יעודד אותם לבוא לפה. הבעיה שאני לא מכירה הרבה להקות שעושות קאברים למיוז. לירון, בטח את מכירה, אז לך זו לא תהיה בעיה. נראה לי...

איפה יש בארץ קאברים למיוז?

אני חייב לשמוע את זה. שמעתי פעם אחת ויחידה מישהו מעולה שעשה קאבר הוא ופסנתר לבד את Apocalypse please, וזה היה מדהים. אבל אני לא זוכר איך להגיע לדף שלו בבמה. אם אתם נותנים לי להקות שעושות ממש קאברים, ומישו שממש מסוגל לשיר את זה. אני משתחווה לכם.

eusjzm

New member
אנחנו מנגנים הרבה מיוז בהופעות :)

בעיקר בגללי, חברים שלי פחות מתלהבים אבל כשאנחנו מעלים מיוז תמיד יוצא טוב. במסיבת סוף שנה של הבי"ס העלנו את Feeling Good (ולצערי אף אחד לא צילם :| ). יצא כל כך טובבבב. בערב להקות שאנחנו מתכננים להרים בסוכות כנראה נעשה רצף מיוז, ככה את הלהיטים (כי צריך בכ"ז להתחבר לקהל), סטוקהולם, ניו בורן וכאלה. ניגנו את זה בחזרות וזה פשוט גדול. מה שכיף זה שהם ממש גיטרה באס תופים, אז לא קשה לנגן ולהדמות לסאונד שלהם, כי אין להם מחשבים וסיבוכים וכאלה.

PillzE

New member
זה אדיר.

מה דעתך לצלם את ההופעה הזו בוידאו ואולי נוכל לשלוח ללהקה את זה. זה יעזור לפרוייקט הבאתם לארץ.

CitizenErased

New member
האמת שאחלה רעיון אבל..

האמת היא שאני לא מכירה אף להקה ישראלית שהקליטה את עצמה עושה קאברים למיוז. אם מישהו מכיר, כוונו אותי בבקשה!

Incubus Creep

New member
עונה../images/Emo13.gif

האם מיוז הלהקה האהובה עליך? כן, ביחד עם אינקיובס וג'ף באקלי אם הייתה לך אפשרות לטוס להופעה אחת, רק של להקה אחת, בחו"ל - להופעה של מי היית טס? לשל מיוז, כי להיות בהופעה של מיוז זה משהו שחייבים לחוות לפחות פעם אחת וחוץ מזה הייתי כבר בהופעה של אינקיובס(למרות שאני חייבת להיות בעוד), ובאקלי כבר.. מת>< האם כבר היית בהופעה של מיוז בחו"ל? לא): כבר נרשמת לאתר החדש כתבת שם? בקרוב.. יש לך רעיונות להמשך הפרויקט להביא את מיוז לארץ? לא ממש, אבל אשמח לעזור כשיהיה רעיון איך ממשיכים

:]

האם מיוז הלהקה האהובה עליך? אין עוד להקה שמשתווה לה בעולם. אם הייתה לך אפשרות לטוס להופעה אחת, רק של להקה אחת, בחו"ל - להופעה של מי היית טס? ארמ, מיוז!@# האם כבר היית בהופעה של מיוז בחו"ל? לאאא
כבר נרשמת לאתר החדש? כתבת שם? כן יש לך רעיונות להמשך הפרויקט להביא את מיוז לארץ? אזהרה: רעיון דבילי לפניך! אני לא ראיתי את פרויקט הוידאו שלכם, אז אולי זה יהיה דומה, אין לי מושג...אפשר לצלם מן קליפ התחננות כזה- שישלב אנשים שאומרים please come to Israel וקטעים של הופעות חיות של מיוז, אפשר נגיד לראיין אנשים בקניונים וכאלה ולהוסיף את זה, ואז, הביג פינאלה- להביא מלא מלא אנשים (סתם חברים שלכם או הורים או אנשים שחטפנו) שיעמדו מתחת לבניין ויסתכלו לשמיים ואז הצלם יצלם אותם מחלון אחד וכולם יאמרו ביחד WE'RE WAITING FOR YOU! וינופפו למצלמה או משהו כזה. *סיום חפירה*

CitizenErased

New member
רעיון חמוד אבל..

מאוד מאוד דומה למה שעשינו.. זה בעיקרון אותו הדבר
הוידאו הקודם היה פשוט אנשים מצולמים שביקשו שהם יבואו לארץ. אנחנו מכינים בכל מקרה וידאו נוסף עכשיו שיהיה וידאו דוקומנטרי על הארץ, אבל כן יהיו שם גם ראיונות עם אנשים - מחוץ להופעה של NIN
פשוט שיראו שיש פה קהל למוזיקה כזאת וכמובן שאני יראיין רק אנשים שמיוז מעניינים אותם חח

Luna Sphere

New member
../images/Emo13.gif

האם מיוז הלהקה האהובה עלייך? מצטערת, אבל לא.. חח אם לא, מי הלהקה האהובה עלייך? הארקטיק מאנקיז כמובן. אם הייתה לך אפשרות לטוס להופעה אחת, רק של להקה אחת, בחו"ל - להופעה של מי היית טס? ארקטיק מאנקיז כמובן. חח האם כבר היית בהופעה של מיוז בחו"ל? לא
כבר נרשמת לאתר החדש? לא
ורעיונות אני מקבלת בזמנים מאוד מסויימים

inbal145

New member
בלופ

האם מיוז הלהקה האהובה עליך? בהחלט. אם לא, מי הלהקה האהובה עליך? אם הייתה לך אפשרות לטוס להופעה אחת, רק של להקה אחת, בחו"ל - להופעה של מי היית טס? מיוז האם כבר היית בהופעה של מיוז בחו"ל? נושא כואב (לא) כבר נרשמת לאתר החדש? כתבת שם? נרשמתי, אבל עוד לא הספקתי לקרוא כלום.
יש לך רעיונות להמשך הפרויקט להביא את מיוז לארץ? ממ... לא, אבל אני אשמח להשתתף בפרוייקטים כאלה ואחרים.

o pie

New member
.

האם מיוז הלהקה האהובה עליך? לא. אם לא, מי הלהקה האהובה עליך? Incubus אם הייתה לך אפשרות לטוס להופעה אחת, רק של להקה אחת, בחו"ל - להופעה של מי היית טס? לא יודע :S אני חושב שמיוז כי הופעה אחת של אינקיובס כבר ראיתי. מצד שני מיוז בטח יבואו לארץ בקרוב... אז לא יודע האם כבר היית בהופעה של מיוז בחו"ל? לא כבר נרשמת לאתר החדש? כתבת שם? לא יש לך רעיונות להמשך הפרויקט להביא את מיוז לארץ? פשוט לחכות בסבלנות. אני בטוח שהם יבואו בקרוב

CitizenErased

New member
הלוואי וזה באמת היה כזה פשוט.

אני יכולה להגיד לך שבעקבות העצומה שלנו בערך כל אמרגן בארץ מנסה להביא אותם עכשיו, אבל זה עדיין לא מספיק. וזה רק בעקבות העצומה, לפני זה לא חשבו עליהם בכלל.. אז הבאנו לשינוי, ונביא לשינוי גדול עוד יותר. אם נשב ונחבק ידיים, זה לא יקרה ב10 שנים הקרובות.

../images/Emo210.gif

האם מיוז הלהקה האהובה עליך
כלכך כן
אם לא, מי הלהקה האהובה עליך
!@!$
אם הייתה לך אפשרות לטוס להופעה אחת, רק של להקה אחת, בחו"ל - להופעה של מי היית טס
מיוז, אופקורס
האם כבר היית בהופעה של מיוז בחו"ל
...
כבר נרשמת לאתר החדש
כתבת שם
כן, וכן:)
יש לך רעיונות להמשך הפרויקט להביא את מיוז לארץ
הממ, הרעיונות שאמרו לפניי טובים
זה בערך מה שאני חשבתי עליו אז חבל סתם לחזור על דברים שאנשים אחרים אמרו:) אניוואי, אני מוכנה לעזור בהכל!$!@%@

אוקי.. ../images/Emo9.gif ../images/Emo110.gif

האם מיוז הלהקה האהובה עליך? אמ.. בין האהובות אבל לא הכי אהובה. אם לא, מי הלהקה האהובה עליך? MCR אם הייתה לך אפשרות לטוס להופעה אחת, רק של להקה אחת, בחו"ל - להופעה של מי היית טס? MCR האם כבר היית בהופעה של מיוז בחו"ל? נופ כבר נרשמת לאתר החדש כתבת שם? יאפ יש לך רעיונות להמשך הפרויקט להביא את מיוז לארץ כמובן שאם אתם צריכים תקציר של כל מה שעשינו עד עכשיו וכל מה שמתוכנן לעתיד, רק תבקשו ? אממ.. לרוץ את דיזינגוף ערומים עם שלטים "מיוז כאם טו יזראל" לצלם ולשלוח להם? [NOT] סתם חח אין לי

Musedol

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

האם מיוז הלהקה האהובה עליך? אינדיד
אם לא, מי הלהקה האהובה עליך? יש גם את אינקובס ופורקיופיין טרי. שלושת הלהקות האהובות עליי אי פעם.
אם הייתה לך אפשרות לטוס להופעה אחת, רק של להקה אחת, בחו"ל - להופעה של מי היית טס? מיוז
האם כבר היית בהופעה של מיוז בחו"ל? לא
כבר נרשמת לאתר החדש כתבת שם? אינדיד
יש לך רעיונות להמשך הפרויקט להביא את מיוז לארץ? לא ממש.. יצירתיות זה לא הצד החזק שלי

../images/Emo47.gif

אני מבאסת. ^_^ האם מיוז הלהקה האהובה עליך? לא. X_X אם לא, מי הלהקה האהובה עליך? HIM אם הייתה לך אפשרות לטוס להופעה אחת, רק של להקה אחת, בחו"ל - להופעה של מי היית טס? HIM. האם כבר היית בהופעה של מיוז בחו"ל? לא. כבר נרשמת לאתר? החדש כתבת שם? כן, לא. יש לך רעיונות להמשך הפרויקט להביא את מיוז לארץ? יש ללירון מספיק מהם.
כמובן שאם אתם צריכים תקציר של כל מה שעשינו עד עכשיו וכל מה שמתוכנן לעתיד, רק תבקשו

Djerry

New member
../images/Emo22.gif

האם מיוז הלהקה האהובה עליך? אכן אם לא, מי הלהקה האהובה עליך? אם הייתה לך אפשרות לטוס להופעה אחת, רק של להקה אחת, בחו"ל - להופעה של מי היית טס? כנראה שוב למיוז או לסילברצ'ר האם כבר היית בהופעה של מיוז בחו"ל? כן
כבר נרשמת לאתר החדש? כתבת שם? נרשמתי וכתבתי ממש קצת יש לך רעיונות להמשך הפרויקט להביא את מיוז לארץ? לצערי אין לי רעיונות. אני לא יצירתית בדברים כאלה

DaniHolonia

New member
אהלן אני חדש.. ועל הדרך אני יענה על השאלות..

האם מיוז הלהקה האהובה עליך - מאז האלבום האחרון כן אם הייתה לך אפשרות לטוס להופעה אחת, רק של להקה אחת, בחו"ל - להופעה של מי היית טס - רדיוהד..עדיין אגדה חיה.. האם כבר היית בהופעה של מיוז בחו"ל - לא כבר נרשמת לאתר החדש כתבת שם - אה? יש לך רעיונות להמשך הפרויקט להביא את מיוז לארץ - לפי מה שהבנתי לפני שביטלו את ההופעה שלהם הם הסכימו לבוא רק תמורת מיליון יורו אחרי שסירבו לחצי מיליון אז אני לא חושב שיש משהו אחר שיעזור.. כמובן שאם אתם צריכים תקציר של כל מה שעשינו עד עכשיו וכל מה שמתוכנן לעתיד, רק תבקשו - אני כנראה צריך

למעלה