שאלון פורומיוז קצר...

CitizenErased

New member
יש תקציר של כל מה שעשינו למעלה ../images/Emo13.gif

בתגובה לDaniHolonia וברוך הבא

אוקיי

האם מיוז הלהקה האהובה עליך --- בתקופה הזאת, כן
אם הייתה לך אפשרות לטוס להופעה אחת, רק של להקה אחת, בחו"ל --- להופעה של מי היית טס: אני חושבת שאירוסמית'. מיוז במקום שני צמוד מאוד, אבל בהתחשב בזה שמיוז די צעירים ואירוסמית' כבר קשישים, מי יודע כמה זמן הם עוד ימשיכו להופיע... האם כבר היית בהופעה של מיוז בחו"ל--- הלוואי חחח כבר נרשמת לאתר החדש כתבת שם--- לא, עדיין לא יש לך רעיונות להמשך הפרויקט להביא את מיוז לארץ כמובן שאם אתם צריכים תקציר של כל מה שעשינו עד עכשיו וכל מה שמתוכנן לעתיד, רק תבקשו --- צריכה לחשוב על זה
חברים אני נוסעת לאירלנד לשבוע, אז נדבר שבוע הבא

L A D Y B U G 2

New member
../images/Emo15.gif is here

האם מיוז הלהקה האהובה עליך? NO!!! אם לא, מי הלהקה האהובה עליך? להקה בשם The Muse אם הייתה לך אפשרות לטוס להופעה אחת, רק של להקה אחת, בחו"ל - להופעה של מי היית טס? The Muse כמובן!!! האם כבר היית בהופעה של מיוז בחו"ל? לא... מי רוצה לראות אותם בכלל!!! כבר נרשמת לאתר החדש? כתבת שם? כן. יש לך רעיונות להמשך הפרויקט להביא את מיוז לארץ? אמרתי שאני לא רוצה לראות אותם... אז למה פרוייקטים?

Rock Bottom

New member
../images/Emo6.gif

חח ובהמשך לחתימה שלך אפשר לצרף את מה שלירון המציאה שזה ענק.. Can he sing? No he CAN'T
ואז אפשר סתם עוד איזה שורת חרוז לסגור את זה.. but be sure he can play the drums, או משהו כזה או אחר שנגמר עם drums.

Pipe Dreamer

New member
הרבה זמן לא כתבתי כאן

האם מיוז הלהקה האהובה עליך? לא אם לא, מי הלהקה האהובה עליך? פינק פלויד אם הייתה לך אפשרות לטוס להופעה אחת, רק של להקה אחת, בחו"ל - להופעה של מי היית טס? אני מניח שהכוונה היא ללהקות רוק שקיימות ופעילות כיום. אם כן, אז מיוז או דרים ת'יאטר (עדיפות למיוז אני חושב). אם מותר לבחור מהמתים והלא פעילים, אז פינק פלויד כמובן. מאוד הייתי רוצה להיות גם בהופעה של Pat Metheny Group (פיוז'ן) האם כבר היית בהופעה של מיוז בחו"ל? לא כבר נרשמת לאתר החדש כתבת שם? לא יש לך רעיונות להמשך הפרויקט להביא את מיוז לארץ? לא, אבל זה רק כי אנחנו בדרך הנכונה לדעתי. העצומה ענקית, המסיבה נשמעת ממש מגניבה וחבל שאני כבר בצבא ולא אוכל לבוא (לא מאמין שאני אצא חמשוש בשבוע השני של הטירונות...), וייצוג ישראלי בכל ההופעות המזרח אירופאיות בטוח יעשה את שלו.

PillzE

New member
באמת הרבה זמן

אני לא יודעת מי אתה אבל אני זוכרת את הכינוי שלך עוד מהתקופה שאני הייתי ממש פעילה בפורום. מאז הספקתי לעזוב ולחזור שוב.

למעלה